[ad_1]
غذای رژیمی با سبزیجات
انواع غذای رژیمی با سبزیجات
سبزیجات بخش جدا نشدنی غذاهای رژیمی هستند، سبزیجات معمولا کالری کمی به بدن میرسانند و به علت محتوای فیبر غذایی بالایی که دارند خاصیت سیرکنندگی داشته و زمان زمانی طولانی جلوی پرخوری شما را میگیرند. شما میتوانید با سبزیجات مختلف غذاهای خیلی خوش طعم ای آماده کردن نمایید و بدون این که احساس گرسنگی داشته باشید لاغر شود و به وزن دلخواه خود برسید. در ادامه نوشته میتوانید ۱۱ روش آماده کردن غذای رژیمی با سبزیجات را بیاموزید.
۱- کاسرول کدو سبز و سیب زمینی
مواد لازم کاسرول کدو سبز و سیب زمینی
کدو سبز | ۱ تا ۲ عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۵ تا ۶ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
سیب زمینی کوچک | ۴ تا ۵ عدد |
فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
سیر | ۲ حبه |
آویشن ترجیحا تازه | ۱ قاشق سوپخوری |
روش آماده کردن کاسرول کدو و سیب زمینی رژیمی
روش آماده کردن کاسرول کدو و سیب زمینی
این غذا برای ۵ نفر کافی است و انرژی ای که به هر نفر میرسد حدود ۲۸۰ کالری است.
• خوبتر است کدو سبز ،سیب زمینی و گوجه هایی که انتخاب می نمایید از دید قطر اندازه یکسانی داشته باشند.
• تمام سبزیجات را حلقه ای برش بزنید. نیازی به گرفتن پوست کدو و سیب زمینی نیست.
• یک ظرف دایره ای یا بیضی شکل مناسب فر انتخاب کنید و از یک طرف آغاز به چیدن حلقه های کدو، گوجه و سیب زمینی به حالت ایستاده کنید.
• پس از چیدن تمام ورقه های سبزیجات رویشان نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید.
• سیر و آویشن تازه را خرد نموده رویشان بپاشید.
• مقداری روغن زیتون روی سبزیجات اسپری نمایید یا با برس سلیکونی رویشان بکشید.
• فر را بادمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود سپس روی ظرف را فویل بکشید و به زمان ۴۵ دقیه در فر بگذارید بپزد.
• فویل را از روی ظرف برداشته دوباره ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا زمانی که لبه های سبزیجات ترد و طلایی شود.
۲- خوراک قارچ و هویج بخار پز
مواد لازم خوراک قارچ و هویج بخار پز
قارچ | ۴۰۰ گرم |
هویج | ۲ عدد بزرگ |
پیاز | یك عدد كوچك |
فلفل دلمه ای | ۱/۲ عدد |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمك ، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
روش آماده کردن خوراک قارچ و هویج بخارپز رژیمی
روش آماده کردن خوراک قارچ و هویج بخار پز
• کف تابه ای رژیمی یا نچسب را با اسپری یا قلم مو چرب نمایید.
• سبزیجات اسلایس شده را در ماهیتابه ریخته و نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كنید .
• درب تابه را گذاشته و با حرارت کم اجازه دهید بخار پز شوند.
• زمانی که آب قارچ کشیده شد خوراک شما آماده است.
• این غذا را در فر که با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم شده میتوانید آماده کردن نمایید. هر ۱۵ دقیقه سبزیجات را هم بزنید تا زمانی که آب قارچ کشیده شود.
۳- سوپ کلم چربی سوز
مواد لازم سوپ کلم چربی سوز
زمان آماده سازی : ۱ ساعت
مواد لازم برای ۱۶ نفر
کلم کوچک | ۱ عدد خرد شده |
ساقه کرفس | ۱۰ عدد خرد شده |
هویج پوست گرفته و خرد شده | ۶ عدد |
پیاز پوست گرفته و خرد شده | ۳ عدد |
فلفل دلمه خرد شده | ۲ عدد |
آب سبزیجات یا آب گوشت | ۴۲۰ میلی لیتر |
مزه دهنده سوپ | در صورت تمایل |
پوره گوجه فرنگی | ۸۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | به میزان لازم |
کنسرو نخود سبز | ۱ عدد |
روش آماده کردن سوپ کلم چربی سوز رژیمی
روش آماده کردن سوپ کلم چربی سوز
• سبزیجات را به اندازه ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر خرد نمایید.
• تمام سبزیجات به جز نخود سبز را داخل قابلمه ریخته و آب سبزیجات را بیافزایید به اندازه ای که روی سبزیجات را بگیرد و شعله را زیاد نمایید تا به جوش آید.
• شعله را کم نموده به زمان ۳۵-۴۵ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات نرم شود.
• رب را جداگانه کمی تفت دهید و نیم ساعت پس از جوشیدن سبزیجات بیافزایید.
• نخود سبز را هنگامی که سوپ جا افتاد اضافه نموده و میل کنید.
۴- خوراک کدو سبز و قارچ
مواد لازم خوراک کدو سبز و قارچ
کدو سبز | ۴ عدد |
قارچ | ۴ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
سرکه | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | مقداری |
ریحان تازه یا پیازچه | در صورت تمایل |
روش آماده کردن خوراک کدو سبز و قارچ رژیمی
روش آماده کردن خوراک کدو سبز و قارچ
• سبزیجات را حلقه نمایید و پیاز را خلالی خرد نمایید و همراه سرکه و ادویه و روغن زیتون در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
• سبزیجات را داخل سینی فر ریخته و به زمان ۱۵ دقیقه در فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا برشته شود.
• سبزیجات را هم بزنید و در صورتی که هنوز آب داشتند دوباره ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
• در انتها میتوانید به سلیقه خودتان مقداری ریحان یا پیازچه خرد شده روی خوراک بریزید.
۵- سالاد رنگین کمان رژیمی
مواد لازم سالاد رنگین کمان رژیمی
مواد لازم برای ۴ نفر
نودل یا برنج | ۱۲۰ گرم |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
مارچوبه | ۲۴ عدد |
کلم خلالی خرد شده | ۲ لیوان |
ریحان خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۲ قاشق چایخوری |
هویج خلالی خرد شده | ۱ لیوان |
فلفل دلمه قرمز خلالی خرد شده | ۱ لیوان |
فلفل دلمه زرد خلالی خرد شده | ۱ لیوان |
مواد لازم برای سس بادام زمینی
کره بادام زمینی | نصف لیوان |
سویا سس | یک چهارم لیوان |
آب | یک چهارم لیوان |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز خرد شده | یک چهارم قاشق چایخوری |
روش آماده کردن سالاد رنگین کمان رژیمی
روش آماده کردن سالاد رنگین کمان رژیمی
• نودل را بر پایه دستور پشت بسته درست نمایید و با آب سرد آبکشی نموده سپس در کاسه ای با روغن کنجد مخلوط کنید.
• مارچوبه را به زمان ۳۰ ثانیه در آب در حال جوش بیندازید سپس در آب سرد انداخته آبکش نمایید و به اندازه ۲.۵ سانتی برش بزنید.
• کلم ، ریحا ، نعنا و سرکه را با هم مخلوط کنید.
• نودل را بین چهار کاسه تقسیم نمایید و سپس هر قسمت کاسه را با مخلوط کلم، هویج و فلفل دلمه پر نمایید.
• برای آماده کردن سس بادام زمینی تمام مواد را با هم مخلوط کنید و همراه با سالاد میل کنید.
۶- پارسنیپ فرایز
مواد لازم پارسنیپ فرایز
هویج زردک | ۲۵۰ گرم |
روغن آفتابگردان یا هسته انگور | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر اورگانو | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا دودی | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
پودر پیاز | سه چهارم قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن پارسنیپ فرایز، فرنچ فرایز رژیمی
روش آماده کردن پارسنیپ فرایز
• پارسنیپ فرایز جایگزین فرنچ فرایز رژیمی است که مزه خیلی خوشایندی داشته و کاملا رژیمی و سیر کننده است.
• فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید.
• هویج زردک را به اندازه سیب زمینی های فرنچ فرایز خلالی خرد نمایید و در کاسه ای ریخته رویشان روغن برزید و هم بزنید.
• مخلوط ادویه ها و نمک را به آن ها اضافه نموده و مخلوط نمایید.
• هویج ها را در یک لایه داخل سینی فر بریزید و به زمان ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید سپس هم بزنید و دوباره به فر برگردانید و این کار را تا زمانی که لبه های فرایز شما برشته و قهوه ای طلایی شود ادامه دهید.
• در صورت تمایل رویشان نمک و فلفل بپاشید.
۷- کاسرول رژیمی کدوسبز و کدوحلوایی
مواد لازم کاسرول رژیمی کدوسبز و کدو حلوایی
زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۸ نفر
پنیر ریکوتا یا پنیر دلخواه کم نمک | ۱ لیوان |
پنیر پارمزان رنده شده | نصف لیوان |
ریحان خرد شده | یک چهارم لیوان |
سیر خرد شده | یک حبه |
پودر فلفل | نصف قاشق چایخوری |
کدو حلوایی | ۲ عدد متوسط |
کدو سبز | ۲ عدد متوسط |
روغ زیتون فرابکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن کاسرول رژیمی کدو سبز و کدو حلوایی
روش آماده کردن کاسرول رژیمی کدوسبز و کدو حلوایی
• طبقه فر را در قسمت بالا قرار دهید و برویلر فر را روشن نمایید.
• پنیرها، سیر و فلفل را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید.
• با استفاده از خردکن رشته ای اسپیرال سزیجات، کدو ها را رشته ای نمایید تا به دانه ها برسید.یا خلالی بلند برش بزنید. در انتها می بایست حدود ۶ لیوان نودل سبزیجات داشته باشید.
• سبزیجات رشته ای را به صورت دایره ای روی سینی فر برگه دهید.
• مقداری روغن رویشان اسپری نمایید و نمک و فلفل بزنید و وسط هر کدام مقداری از مخلوط پنیر را بگذارید و به زمان ۶ – ۸ دقیقه در فر بگذارید تا برشته و نرم شوند.
۸- اسپاگتی کدوسبز با پستو بادام
مواد لازم اسپاگتی کدو سبز با پستو بادام
برگ ریحان برای سس | ۲ لیوان |
برگ جعفری | ۱ لیوان |
پنیر پارمزان رنده شده | نیم لیوان |
بادام | یک سوم لیوان |
سیر | ۱ حبه |
سرکه در صورت تمایل | ۱ و نیم قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن زیتون فرابکر | یک چهارم لیوان |
آب | یک چهارم لیوان |
کدو سبز رشته شده برای اسپاگتی | ۱.۲ کیلو |
آب | یک چهارم لیوان |
گوجه گیلاسی نصف شده | ۲ بسته |
روغن زیتون فرابکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | یک چهارم قاشق چایخوری |
کنسرو لوبیا | ۱ لیوان |
روش آماده کردن اسپاگتی کدوسبز رژیمی با سس پستو
روش آماده کردن اسپاگتی کدو سبز با پستو بادام
• مواد سس پس تو را در غذاساز ریخته و خرد نمایید سپس اطراف ظرف را پاکیزه نموده و در حال حرکت یک چهارم لیوان روغن را اضافه نموده به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
• اگر سس خیلی غلیظ بود میتوانید به آن آب بیافزایید.
• برای آماده کردن اسپاگتی کدوسبز فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
• کف سینی فر را با فویل بپوشایند.
• کدو سبز ها را با دستگاه رشته ای کننده به شکل نودل درآورید و کمی روغن زده کف سینی بگذارید.
• گوجه فرنگی ها را نصف نموده با روغن ، فلفل و نمک مخلوط نموده سپس داخل سینی فر بگذارید.
• به زمان ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
• سپس نودل را در چهار بشقاب کشیده و کنارش ۳ قاشق سس پستو بریزید و گوجه و کنسرو لوبیا را که گرم نموده اید بین بشقاب ها تقسیم نمایید.
۹- فرنی غلات
مواد لازم فرنی غلات
پرک جو یا جو دوسر | ۲ لیوان |
پرک گندم | ۱ لیوان |
کینوا | ۱ لیوان |
کشمش و قیسی خرد شده | ۱ لیوان |
دانه چیا یا کتف | نصف لیوان |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | سه چهارم قاشق چایخوری |
شیر | به میزان لازم |
روش آماده کردن فرنی غلات رژیمی
روش آماده کردن فرنی غلات
• غلات را با هم مخلوط کنید و در شیشه ای در یخچال نگهداشتن نمایید که هر زمان احساس گرسنگی داشتید به شتاب مقداری از آن ها را فراهم کنید.
• برای آماده کردن یک لیوان فرنی غلات ، به ازای یک سوم لیوان ترکیب کینوا، چیا و جو و گندم میتوانید ۱ و یک چهارم لیوان آب یا شیر در یک قابلمه کوچک بریزید و به جوش بیاورید.
• شعله را کم نموده در قابلمه را نیم باز گذاشته و هر از گاهی هم بزنید. یعد از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه فرنی آماده می گردد.
• کشمش و قیصی را اضافه نموده مخلوط کنید ،شعله را خاموش نموده به مدت۵ دقیقه در قابلمه را ببندید تا قیصی و کشمش نرم شده آماده خوردن شوند.
۱۰- مک اند چیز رژیمی
مواد لازم مک اند چیز رژیمی
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا فرمی | ۲۲۸ گرم |
کلارد خرد شده | ۴ لیوان |
شیر | ۱ و سه چهارم لیوان |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
پودر فلفل | یک چهارم قاشق چایخوروی |
پنیر چدار رنده شده | ۱ لیوان |
پنیر خامه ای کم چرب | ۵۰ گرم |
سرکه | ۲ قاشق چایخوری |
پودر سوخاری پانکو | یک چهارم لیوان |
روغن زیتون فرابکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
روش آماده کردن مک اند چیز رژیمی
• پاستا را به همراه کلارد بر پایه دستور پشت بسته بپزید و آبکش نمایید.
• ۱ و نیم لیوان شیر را داخل تابه ای با لبه بلند روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش بیاید.
• یک چهارم لیوان شیر، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید یکدست شود سپس به شیر در حال جوش ا ضافه نموده هم بزنید.
• شعله را کم نموده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
• سس را از روی حرارت برداشته و پنیرها و سرکه را بیافزایید و هم بزنید تا یکدست شد.
• پاستا و کلارد را با سس مخلوط نمایید.
• برویلر فر را روشن نمایید.
• پودر پانکو ، روغن و پاپریکا را در کاسه ای با هم مخلوط نمایید و روی پاستا بپاشید و سپس به زمان ۱ تا ۳ دقیقه در فر بگذارید تا رویش طلایی شود.
۱۱- کاسرول بادمجان رژیمی
مواد لازم کاسرول بادمجان رژیمی
زمان آماده سازی : ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای ۶ نفر
تخم مرغ | ۲ عدد بزرگ |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری پانکو | ۱ لیوان |
پنیر پارمزان رنده شده | سه چهارم لیوان |
ادویه ایتالیایی | ۱ قاشق چایخوری |
بادمجان حلقه شده | ۹۰۰ گرم |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
پودر فلفل | نصف قاشق چایخوری |
سس یا پوره گوجه فرنگی | ۷۰۰ گرم |
برگ ریحان خرد شده | یک چهارم لیوان |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
فلفل قرمز خرد شده | نصف قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا کم چرب رنده شده | ۱ لیوان |
روش آماده کردن کاسرول بادمجان رژیمی
روش آماده کردن کاسرول بادمجان رژیمی
• فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.
• ظرف دلخواهتان را با اسپری چرب نمایید.
• تخم مرغ و آب را با هم هم بزنید.
• پودر سوخاری ، یک چهارم لیوان پارمزان و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط نمایید.
• حلقه های بادمجان را در تخم مرغ سپس مخلوط پودر سوخاری بچرخانید. به آرامی با دست مواد را به بادمجان ها بچسبانید.
• هر دو طرف بادمجان ها را با روغن اسپری نمایید و در یک ردیف داخل سینی فر بچینید و نیم ساعت در فر بگذارید. بین کار بادمجان ها را زیر و رو نمایید.
• در آخر رویشان نمک و فلفل بپاشید.
• سس گوجه فرنگی ، ریحان، سیر و فلفل قرمز خرد شده را با هم مخلوط نمایید.
• حدود نصف لیون سس را کف ظرف مورد نظر بریزید و نیمی از بادمجان ها را رویش بچینید.
• یک لیوان دیگر سس را با قاشق روی تمام بادمجان ها بکشید و یک چهارم لیوان پارمزان و نصف لیوان پنیر موزارلا رویشان بپاشید.
• مابقی بادمجان ها را روی ظرف بچینید و دوباره سس وبنیر بزنید.
• حدود ۲۰ – ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که سس آغاز به جوشیدن نماید.
• ۵ دقیقه کناری بگذرید کمی خنک شود و قبل از سرو رویش برگ ریحان خرد شده بریزید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها