ارزش غذایی و کالری موجود در بادمجان خام
خواص بادمجان خام
بادمجان مملو از فیبر و پلی فنول هستند که هر دو شاید به کم شدن سطح قند خون کمک نماید. بادمجان قادر هست به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل به مقابله با علائم کم خونی کمک نماید. اگر در معرض پوکی استخوان یا مشکلات استخوانی هستید، افزودن بادمجان به رژیم غذایی قادر هست به تقویت و ساخت سلامت اسکلت کمک نماید.
ادامه خواص بادمجان خام
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.180 |
کربوهیدرات | 5.88 گرم |
پروتئین | 0.98 گرم |
قندها | 0 گرم |
کربوهیدرات خالص | 2.88 گرم |
کلسیم | 9.00 میلی گرم |
مس | 0.08 میلی گرم |
آهن | 0.23 میلی گرم |
منیزیم | 14.00 میلی گرم |
فسفر | 24.00 میلی گرم |
پتاسیم | 229.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.30 میکروگرم |
سدیم | 2.00 میلی گرم |
روی | 0.16 میلی گرم |
آب | 92.30 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.039 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.037 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.649 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.084 میلی گرم |
ویتامین B9 | 22.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 2.2 میلی گرم |
ویتامین E | 0.30 میلی گرم |
ویتامین K | 3.5 میکروگرم |
ویتامین A | 1.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
بادمجان سرخ شده
بادمجان آب پز شده
بادمجان کبابی
آخرین دیدگاهها