رسپی استیک گوشت رژیمی
روش آماده کردن استیک گوشت رژیمی خوش طعم و حرفه ای به روش رستورانی
استیک یکی از آسان ترین غذاهایی است که میتوانید با گوشت فیله گوساله ، گوسفند ، مرغ یا بوقلمون درست نمایید. درست کردن استیک گوشت رژیمی بر خلاف اسمش کار خیلی راحتی است ، میتوانید برای کامل تر شدن و کم کالری تر شدن وعده غذایی در کنار استیک از سبزیجات بخارپز یا تخم مرغ استفاده نمایید.
استیک رژیمی با سویا سس
مواد لازم استیک رژیمی با سویا سس
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده | 2 تکه ( 250 گرم ) |
سویا سس | 1 قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
گوجهفرنگی خرد شده | 1 عدد |
پیازچه خرد شده | 100 گرم |
نخود پخته | 50 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نعنا | به میزان لازم |
روش آماده کردن استیک گوشت رژیمی با سس سویا
روش آماده کردن استیک رژیمی با سویا سس
گوشت استیک را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه دار نموده حدود 2 – 3 ساعت در یخچال بگذارید.
با بیفتک کوب ، گوشت را کمی نازک نمایید و سپس روی توری فلزی دو طرفش را کباب نمایید.
پیازچه و گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتوندر تابه تفت دهید و نخود پخته را بیافزایید و نمک و فلفل بزنید و به همراه ستیک و چند برگ نعنا سرو نمایید.
استیک گوشت رژیمی با سس قارچ
مواد لازم استیک گوشت رژیمی با سس قارچ
مواد لازم برای سس قارچ | |
پیاز | یک دوم فنجان خرد شده |
سیر | یک حبه خرد شده |
قارچ | دو فنجان که نازک برش داده شده باشند |
آب گوشت کم نمک | یک فنجان |
سرکه سفید | یک سوم فنجان |
سرکه بالزامیک | یک قاشق غذا خوری |
پیازچه خرد شده | یک دوم فنجان |
مواد لازم برای استیک | |
گوشت استیک | 450 گرم برش داده شده |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
روش آماده کردن استیک گوشت رژیمی
روش آماده کردن استیک گوشت رژیمی با سس قارچ
منقل یا کباب کن را گرم نمایید.
روی دو طرف گوشت استیک نمک و فلفل بپاشید.
سینی مخصوص کباب کردن را با اسپری چرب نمایید.
هر طرف گوشت را به زمان 5 دقیقه یا زیادتر به اندازه دلخواهتان کباب نمایید.
گوشت را داخل فویل بپیچید.
برای آماده کردن سس قارچ ، تابه ای رژیمی را روی حرارت بگذارید و با اسپری چرب نمایید.
یک دوم فنجان پیاز را اضافه نموده و 2 دقیقه بپزید.
قارچ را اضافه نموده 4 دقیقه دیگر بپزید.
آب گوشت و سرکه بالزامیک را اضافه نموده و زمانی که به جوش آمد ، حرارت را کم نمایید و حدود 6 دقیقه ملایم بجوشانید تا آب به یک و یک چهارم فنجان برسد.
پیازچه ها را بیافزایید و 1 دقیقه دیگر بپزید.
استیک را برش داده با سس قارچ سرو نمایید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها