لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کتلت کدو سبز رژیمی: غذایی سالم و خوش طعم


کتلت کدو سبز رژیمی

روش آماده کردن کتلت کدو سبز رژیمی: غذایی سالم و خوش طعم

 

روش های متفاوت برای پخت کتلت کدو سبز رژیمی: طعمی متفاوت از غذاهای رژیمی

در این نوشته از بیتوته، خوبترین روش های پخت کتلت کدو سبز رژیمی را برای شما آموزش خواهیم داد. کتلت کدو سبز رژیمی یکی از غذاهای سالم و خوش طعم است که به آسانی قابل آماده کردن است و برای رژیم های لاغری مناسب است. در این روش ها، مواد اصلی کتلت کدو سبز رژیمی و نکته های مهم در پخت آن را خواهید آموخت.

در این نوشته 3 دستور ساده و متفاوت برای کتلت کدو سبز رژیمی وجود دارد، که امیدواریم مورد پسندتان قرار بگیرد.

 

روش پخت کوکوی کدو وگان سرخ شده

این دستور برای کتلت های کدو سبز وگان است که با مواد ساده ای مثل کدو سبز، آرد، آرد سوخاری و ادویه ها درست می گردد. آنها در تابه سرخ می شوند تا قهوه ای طلایی و از بیرون ترد و از داخل نرم شوند.

 

مواد لازم برای آماده کردن کوکو کدو سبز وگان :

 کدو سبز رنده شده3 فنجان / 2 عدد متوسط ​​/ 500 گرم
 آرد گندم کامل½ فنجان پر / 75 گرم
آرد نخودچی یا آرد گرم (بزان)¼ فنجان / 25 گرم
پیاز خیلی ریز خرد شده½ قاشق چایخوری
سیر رنده شده1/2 قاشق چایخوری
ساقه کرفس ریز خرد شده2 قاشق چایخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده (برگ گشنیز)2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن آفتابگردانبه مقدار لازم

 

روش پخت کتلت کدو سبز رژیمی :

1 پیاز متوسط، ساقه کرفس 3 اینچ، 2 تا 3 حبه سیر متوسط ​​و چند برگ جعفری یا گشنیز را ریز خرد نمایید.

ابتدا کدو سبز را بشویید و سپس با حوله آشپزخانه خشک نمایید. آنها را با استفاده از رنده دستی یا رنده جعبه ای یا غذاساز به صورت ضخیم رنده نمایید. آنها را ریز رنده نکنید. بر این اساس از رنده یا رنده درشت تری در غذاساز استفاده نمایید. در صورت تمایل قادر هستید کدوها را پوست بگیرید.

 

کدو سبز رنده شده را در کاسه ای بریزید. پیاز خرد شده، سیر و کرفس را بیافزایید.

هم آرد گندم کامل و هم آرد نخودچی را بیافزایید. با فلفل سیاه ، نمک مزه دار نمایید. بکینگ پودر را بیافزایید.

خیلی خوب مخلوط نمایید. بسته به میزان آب موجود در کدو سبز، خمیر شاید خیلی غلیظ یا رقیق شود. اگر خمیر خیلی غلیظ شد، مقداری آب بیافزایید. اگر خمیر شل و آبکی شد، مقداری آرد گندم بیافزایید.

 

در یک تابه نچسب، 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​رو به کم یا متوسط ​​گرم نمایید. برای سرخ کردن با استفاده از قاشق از مواد به مقداری که تمایل دارید کتلت شما باشد داخل روغن بریزید. این کاملا سلیقه ای است.

 

با پشت قاشق به آرامی آن را پخش نمایید. مراقب باشید خیلی نازک نشوند زیرا کتلت ها خرد می شوند.

 

آغاز به سرخ کردن با شعله متوسط ​​کم تا متوسط ​​نمایید. هنگامی یک طرف آن ترد و طلایی شد، به آرامی بردارید و برگردانید. طرف دوم را سرخ نمایید تا طلایی و ترد شود. برای سرخ کردن یکنواخت قادر هستید یک یا دو بار آن را برگردانید.

آنها را بردارید و برای زمان کوتاهی روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود. تا زمانی که به دستمال کاغذی بچسبند، اجازه بدهید بمانند زمان بسیاری نگه ندارید. حتی قادر هستید از یک صافی که زیر آن یک کاسه قرار دارد برای تخلیه روغن استفاده نمایید. همه کتلت های کدو سبز را به این ترتیب درست نمایید.

آن را گرم و با سس دلخواه سرو نمایید.

 

روش آماده کردن کتلت کدو سبز با دیپ ماست

طرز پخت کتلت کدو سبز رژیمی

روش پخت کتلت کدو سبز رژیمی

 

این دستور برای سرخ کردنی های کدو سبز است که با دیپ ماست سرو می گردد. کتلت ها با کدو سبز، آرد، تخم مرغ و ادویه درست می شوند و در تابه سرخ می شوند تا قهوه ای طلایی و ترد شوند. دیپ ماست با ماست ساده، آب لیمو، سیر و شوید درست می گردد.

 

مواد لازم برای آماده کردن کتلت کدو با دیپ ماست :

 کدو سبز رنده شده2 فنجان
 آرد همه منظوره (آرد جو دوسر) 1/2 فنجان
 تخم مرغ زده شده 2 عدد
پنیر چدار رنده شده1/4 فنجان
 نمک 1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
 پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
 پودر پیاز 1/4 قاشق چایخوری
 روغن زیتون1/4 فنجان
 پیازچه نازک خلال شده1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای دیپ ماست :

ماست ساده1 فنجان
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
سیر، خرد شده1 حبه
شوید تازه خرد شده1/4 فنجان

 

روش آماده کردن کتلت کدو با دیپ ماست :

در یک کاسه بزرگ کدو سبز، آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را با هم مخلوط نمایید. خوب مخلوط نمایید.

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم نمایید.

1 قاشق از مخلوط کدو سبز را داخل روغن داغ بریزید و به زمان 2 تا 3 دقیقه از هر طرف آن را بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شود.

 

کدو سبز رنده شده را در یک آبکش بریزید و کمی نمک بپاشید. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند.

با استفاده از دستان خود یا پارچه پنیر، تا حد ممکن آب از کدو سبز را بگیرید.

کدو سبز، تخم مرغ، آرد جو دوسر، پودر پیاز، پنیر، نمک، فلفل و پیازچه ریز خرد شده را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط نمایید.

روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم نمایید.

با دستان خود مخلوط کدو سبز را در حدود 8 تا 10 عدد سرخ نموده بریزید. آنها را در تابه داغ با فاصله حدود یک اینچ از هم قرار دهید.

حدود 2-3 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که کمی قهوه ای و ترد شود بپزید.

در پایان آن را به صورت گرم یا به تنهایی یا همراه با دیپ سرو نمایید.

 

برای آماده کردن دیپ ماست، ماست، آب لیمو، سیر و شوید را در یک کاسه کوچک مخلوط نمایید. خوب مخلوط نمایید.

کتلت های کدو سبز را با دیپ ماست سرو نمایید.

 

روش پخت کتلت کدو سبز رژیمی آسان :

کوکو کدو سبز وگان

روش پخت کتلت کدو سبز رژیمی

 

این دستور برای کتلت های کدو سبز آسان است که فقط با چند ماده ساده درست می شوند. کتلت ها با کدو سبز، تخم مرغ، آرد و ادویه درست می شوند و در تابه سرخ می شوند تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.

 

مواد لازم برای آماده کردن کتلت کدو سبز رژیمی :

 کدو سبز رنده شده 2 فنجان
 تخم مرغ زده شده2 عدد
 آرد همه منظوره 1/2 فنجان
 نمک1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
 پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
 پودر پیاز1/4 قاشق چایخوری
 روغن زیتون2 قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن کتلت کدو سبز رژیمی آسان :

در یک کاسه بزرگ کدو سبز، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را با هم خوب مخلوط نمایید.

روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم نمایید.

1 قاشق از مخلوط کدو سبز را داخل روغن داغ بریزید و به زمان 2 تا 3 دقیقه از هر طرف آن را بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و پخته شود، سرخ نمایید و بپزید.

بلافاصله سرو نمایید.

 

طرز پخت کتلت کدو سبز رژیمی

انواع پخت کتلت کدو سبز رژیمی

 

نکاتی برای آماده کردن کتلت کدو سبز :

در اینجا چند نکته برای آماده کردن کتلت کدو سبز آورده شده است:

• برای خرد کردن کدو سبز از رنده جعبه ای (درشت) استفاده نمایید. این به حذف رطوبت اضافی از کدو سبز کمک می نماید و در نتیجه کتلت ها سبک تر و تردتر خواهند شد.

 

• خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. مخلوط کردن بیش از حد سبب سفت شدن سرخ کردنی ها می گردد.

 

• کتلت ها را روی حرارت متوسط ​​بپزید. این به پیشگیری از سوختن آنها کمک می نماید.

 

• کتلت ها را بلافاصله سرو نمایید. خوبتر است آنها را گرم و تازه میل نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها