دستور آماده کردن چند غذای خوش طعم و کم کالری برای شام

[ad_1]

روش پخت شام رژیمی, شام رژیمی سیر کننده, غذای رژیمی برای شام

انواع غذای کم کالری برای شام

 

معرفی خوبترین دستور پخت های غذاهای کم کالری و رژیمی برای شام

در این نوشته دستور پخت انواع غذای کم کالری برای شام را گردآوری نموده ایم. در ادامه غذاهای کم کالری خوش طعم و رژیمی را به شما معرفی می نماییم.

کسانی که در پی سبک زندگی سالم هستند معمولا ترجیح می دهند وعده غذایی شام کم کالری و سبک باشد. اگر میخواهید کم شدن وزن داشته باشید ضمن این که شامتان می بایست کم کالری باشد ، زمان صرف شام را هم می بایست به قبل از ساعت ۱۰ شب منتقل نمایید تا منجر به تجمع چربی در بدنتان نشود و فاصله مناسب تا زمان خوابیدن برای هضم غذا داشته باشید. در ادامه نوشته دستور پخت انواع غذاهای خوش طعم کم کالری را که میتوانید برای وعده شام بپزید را به شما معرفی میکنیم. 

 

کوبیده مرغ تابه ای

مواد لازم کوبیده مرغ تابه ای 

برای ۴ – ۵ نفر 

 

سینه مرغ نصف عدد
ران  مرغ  ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
 زعفران دم نموده   ۲ قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو سنگی نصف عدد
رنده پوست لیمو سنگی نصف عدد
روغن مایع به مقدار لازم

 

غذای ساده و کم کالری برای شام, غذای کم کالری برای شام, غذای رژیمی کم کالری برای شام

کوبیده مرغ تابه ای کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن کوبیده مرغ تابه ای

برای آماده کردن کوبیده مرغ ابتدا می بایست گوشت مرغ را از پوست و استخوان جدا نمایید و به همراه فلفل دلمه و پیاز چرخ نمایید. 

ادویه ، نمک ، زعفران ، آب لیمو و رنده پوست  لیمو را اضافه نموده مخلوط نمایید. 

روی ظرف را بپوشانید و به زمان ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه بگیرد. 

کف تابه نچسب را با روغن مایع چرب نمایید.

 

مایع کوبیده را کف تابه به قطر ۱.۵ – ۲ سانتی متر مسطح نمایید و با انگشت به اندازه دلخواه ( به شکل کوبیده ) بین گوشت ها را خط عمیق تا کف تابه بیندازید و از هم جدایشان نمایید. 

در تابه را بگذارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آب بیندازد سپس شعله را روی متوسط قرار دهید تا آبش کشیده شود. 

در تابه را بردارید و کمی که برشته  و طلایی شد ، کوبیده ها را برگردانید تا روی دیگرش هم برشته شود. 

 

ناگت سبزیجات در فر

مواد لازم ناگت سبزیجات در فر

برای ۴ – ۵ نفر

  

سیب زمینی ۲ عدد یا ۶۰۰ گرم پوست کنده و قطعه قطعه شده 
 روغن زیتون۱ قاشق چای خوری 
 پیاز یک دوم، به خوبی خرد شده باشد
 کدو سبز۱ عدد متوسط، رنده شده
  هویجیک عدد متوسط، پوست کنده و رنده شده
 پنیر کم‌ چربیک سوم فنجان رنده شده
تخم مرغیک عدد 
شیر کم چربیک قاشق غذا خوری
 پودر سوخارییک فنجان
اسپری پخت و یا مقداری روغنبه میزان لازم
 سس تند برای سرو کردن

 

غذای کم کالری برای شام, غذای رژیمی کم کالری برای شام, شام رژیمی

ناگت سبزیجات کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن ناگت سبزیجات در فر

با این مقدار مواد قادر هستید ۳۰ عدد ناگت با ۱۵۸ کالری آماده کردن نمایید .

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. 

سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه آب پز نمایید تا نرم شوند سپس پوست گرفته و پوره نمایید. 

پیازها را خرد نموده به زمان ۲ – ۳ دقیقه با کمی روغن تفت دهید. 

 

کدو سبز را رنده نمایید و فشار دهید تا آبش گرفته شود. 

هویج رنده شده ، پنیر و پیاز را به کدو اضافه نموده مخلوط کنید. 

پوره سیب زمینی را ب همراه نمک و فلفل اضافه نموده هم بزنید یکدست شود. 

شیر و تخم مرغ را در یک کاسه جدا گانه هم بزنید و۱ قاشق غذاخوری از آن را به مود ناگت بیافزایید.

 

با مواد آماده شده ۳۰ عدد ناگت به شکل رولی درست نمایید و در ترکیب شیر و تخم مرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید. 

کمی روغن روی ناگت ها اسپری نمایید در سینی فر بچینیده و به زمان ۱۵ – ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. 

 

باقلا قاتق رژیمی و کم کالری

مواد لازم باقلا قاتق کم کالری

برای ۲ نفر

  

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری 
 باقالا تازه۲۵۰ گرم
 شوید تازه خرد شده۳۰ گرم 
 سیر خرد شده۲ حبه
 نمک و زردچوبه به مقدار لازم
 آب۲ پیمانه 
تخم مرغ ۱ عدد

 

روش آماده کردن باقلا قاتق کم کالری

هر قاشق از این شام خوش طعم رژیمی ۴۲ کالری دارد. 

باقلا تازه ، شوید تازه خرد شده ، سیر خرد شده و زردچوبه را با کمی روغن زیتون  در قابلمه بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید.

آب ونمک را اضافه نموده و ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا لغاب بیندازد. 

تخم مرغ را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم  بپزید. 

 

خورش بامیه کم کالری و رژیمی

مواد لازم خورش بامیه کم کالری

برای ۵ نفر 

 

مرغبه تعداد نفرات
بامیه۴۰۰ گرم
 سرکه سیب یک قاشق غذا خوری
پیازیک عدد متوسط
 سیردو حبه
 آبغوره یا آبلیمودو قاشق غذا خوری
 سیب زمینی ( در صورت دلخواه ) یک عدد متوسط
گوجه گیلاسی۵ تا ۶ عدد
رب گوجه فرنگیدو قاشق غذا خوری
زنجبیل ، زعفرون ، نمک ، فلفل ، زردچوبهبه میزان لازم

 

 طرز تهیه غذای کم کالری برای شام, غذای ساده و کم کالری برای شام, غذای کم کالری برای شام

خورش بامیه کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن خورش بامیه کم کالری

خورش بامیه کم کالری برای شام برای هر نفر ۱۱۳ کالری دارد. 

تکه های مرغ را در قابلمه بریزید و رویش آب بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید و کف نماید. کف روی مرغ را بگیرید و سپس آبکش نموده بشویید. 

تکه های مرغ را در یک تابه رژیمی با مقدار کمی روغن به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه سرخ نمایید.

 

پیاز را خلالی خرد نموده به همراه سیر به مرغ بیافزایید و تفت دهید. سپس زعفران را روی مرغ بریزید و پس از سرخ شدن پیاز ، آبغوره یا آبلیمو را بیافزایید. 

در ظرفی دیگر دم بامیه ها را بگیرید و در همان تابه تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

سرکه سیب را بیافزایید. 

 

رب را اضافه نموده تفت دهید و سپس بامیه را به ظرف مرغ اضافه کنید.

نمک بزنید و ۲ لیوان آب جوش اضافه نموده روی حرارت ملایم بپزید. 

۱۰ د قیقه آخر میتوانید گوجه گیلاسی و سیب زمینی نگینی خرد شده را  اضافه کنید. 

افزودن سیب زمینی کاملا سلیقه ای است و میتوانید حذفش نمایید. 

برای کم کالری تر شدن خورش میتوانید مرغ را بدون سرخ کردن به خورش بیافزایید. 

 

سالاد گل کلم کم کالری برای شام 

مواد لازم سالاد گل کلم کم کالری

برای ۴ نفر 

 

گل کلم کوچک ۱ عدد تن ماهی
 ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد
 سرکه ۱ قاشق غذا خوری
 نخود فرنگی۲ قاشق غذا خوری
زیتون سبز۱۰ عدد
خیار شور ۳ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

 

غذای رژیمی کم کالری برای شام, شام رژیمی, شام رژیمی خوشمزه

سالاد گل کلم کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن سالاد گل کلم کم کالری 

هر وعده این سالاد ۵۲ کالری انرژی دارد. 

مقداری آب نمک را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید به جوش بیاید. 

گل کلم را بشویید و به اندازه های دلخواه خرد نمایید و به زمان ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش بیندازید و سپس آبکش نمایید. 

 

نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید و کناری بگذارید. میتوانید از کنسرو نخود فرنگی هم استفاده نمایید تا نیازی به پخت نداشته باشد.

فلفل دلمه را خلالی خرد نمایید. 

زیتون را خرد نمایید. 

خیار شور را حلقه نمایید.

 

روغن تن ماهی را بگیرید و همه مواد را در ظرفی بزرگ ریخته با هم مخلوط کنید. 

برای مزه دار  کردن سالاد میتوانید مقداری سرکه و نمک رویش بریزید. 

از روغن تن ماهی یا روغن زیتون میتوانید برای ترکیب سالاد استفاده نمایید ولی اگر میخواهید شامتان کالری کمتری داشته باشد از این کار صرف نظر نمایید. 

 

خورش کرفس کم کالری برای شام

مواد لازم خورش کرفس کم کالری

برای ۱۰ نفر 

 

 کرفس خرد شده دو پیمانه
  جعفری خشک ۳ قاشق غذا خوری
 گشنیز خشک ۳ قاشق غذا خوری
برگ کرفس تازه خرد شده نیم پیمانه 
 پیاز خرد شده  یک عدد
گوشت خرد شده۵۰۰ گرم
نعنا خشکچهار قاشق چای‌خوری
 زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه فرنگییک قاشق غذا خوری
 آبلیمو یا آبغوره تازهیک سوم پیمانه

 

شام رژیمی سیر کننده, غذای رژیمی برای شام, طرز تهیه غذای کم کالری برای شام

خورش کرفس کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن خورش کرفس کم کالری

مقدار انرژی خورشت کرفس خوش طعم برای هر نفر حدود ۱۰۰ کالری است. 

کرفس را خرد نموده به همراه کمی روغن در تابه رژیمی تفت  دهید.

در اواخر کار برگ کرفس خرد شده را هم اضافه کنیدو تفت دهید و کناری بگذارید. 

پیاز را خرد نموده به همراه زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. 

گوشت را بیافزایید و تفت دهید تا رنگش تغییر نماید. 

 

رب گوجه و فلفل سیاه را اضافه کنیدو هم بزنید تا رنگ باز نماید. 

۴ پیمانه آب جوش به گوشت بیافزایید و شعله را زیاد نمایید تا به جوش بیاید و سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم ۲ ساعت بپزید. 

پس از ۲ ساعت سبزیها و کرفس را بیافزایید و دوباره در قابلمه را بگذارید تا جا بیوفتد. 

در انتها آبغوره یا آبلیمو و نمک را بیافزایید. 

 

سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

مواد لازم سوپ قارچ و شیر کم کالری

برای ۴ نفر

  

جو پرک ۱ لیوان بزرگ
  سینه‌ی مرغ ۱۵۰ گرم
  قارچ خرد شده ۱ لیوان 
هویج رنده شده۱ لیوان
پیازیک عدد کوچک
 شیر کم‌ چرب ۴ لیوان 
 جعفری خرد شده نصف لیوان
 نمکبه مقدار لازم
پودر آویشنبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم

 

 طرز تهیه غذای کم کالری برای شام, غذای ساده و کم کالری برای شام, غذای کم کالری برای شام

سوپ قارچ و شیر کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن سوپ قارچ و شیر کم کالری

مقدار انرژی این سوپ خوش طعم رژیمی برای هر نفر ۱۵۰ کالری است. 

مرغ را جداگانه بپزید و پس از سرد شدن ریش ریش نمایید. 

جو پرک را در کاسه ای بریزید و رویش را با آب پر نمایید و پس از ۱۵ دقیقه آبکش نمایید.

جو پرک را به همراه ۴ لیوان آب در قابلمه ای متوسط روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .

قارچ ها را بدون روغن روی حرارت تفت دهید تا آبشان کشیده شود. 

پیاز را خرد نمایید ، هویج را رنده نمایید و به همراه قارچ و مرغ به قابلمه در حال جوش بیافزایید. 

 

۴ لیوان شیر به مواد بیفزایید و ادویه و نمک بزنید. 

پس از به جوش آمدن شعله را کم نمایید و هر ۱۰ دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد. 

پس از نیم ساعت سوپ آماده است. 

پس از خاموش کردن حرارت جعفری را اضافه نموده و سرو کنید. 

 

نخودآب

مواد لازم نخودآب 

 

نخود    ۱ لیوان
 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ تکه
آب به میزان لازم
 نمک به میزان لازم
لیمو ترش در صورت تمایل

 

طرز تهیه غذای کم کالری برای شام, غذای ساده و کم کالری برای شام, غذای کم کالری برای شام

نخودآب کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن نخودآب

یک لیوان نخود را از شب قبل در آب بخیسانید و هر از گاهی آبش را عوض نمایید و در آخر آبکش کنید. 

قابلمه ای متوسط را روی حرارت بگذارید و نخود را به همراه دو برابر آب ، نمک ، چوب دارچین و روغن زیتون در قابله ریخته و شعله را زیاد نمایید تا به جوش آید.

در قابلمه را بگذارید و شعله را کم نمایید و به زمان نیم تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزید تا نخود ها کاملا نرم شود. 

 

مقدار آب باقیمانده ته ظرف بستگی به سلیقه خودتان دارد .

در صورت تمایل میتوانید روی نخودآب کمی آبلیمو بریزید و میل کنید. 

این غذا به تنهایی خاصیت سیر کنندگی فوق العاده ای دارد و نیازی به استفاده نان کنار آن ندارید. 

 

ماهی قزل آلا کم کالری برای شام

مواد لازم ماهی قزل آلا کم کالری 

 

 ماهی قزل آلا متوسط ۱ عدد
 زعفران دم کشیده غلیظ  ۱ قاشق غذا خوری
 روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری
 آبلیمو ۱ – ۲ قاشق غذا خوری
 زنجبیل تازه  نصف بند انگشت
پیاز ۱ عدد
نمک به میزان لازم

 

 طرز تهیه غذای کم کالری برای شام, غذای ساده و کم کالری برای شام, غذای کم کالری برای شام

ماهی قزل آلا کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن ماهی قزل آلا کم کالری

ماهی قزل آلا را بشویید و تکه نمایید.

تابه ای نچسب با اندازه مناسب انتخاب نمایید و ۱ قاشق غذاخوری روغن را کف تابه بریزید و کاملا چرب نمایید. 

پیاز را حلقه نموده کف تابه بچینید. 

تکه های ماهی را از سمت پوست در تابه بچینید. 

روی تکه های ماهی آبلیمو و سپس زعفران بکشید .

نمک بپاشید و زنجبیل های ریزخرد شده یا رنده شده را رویش بریزید و مابقی روغن را رویش بکشید. 

 

در تابه را گذاشته و ۱ ساعت در یخچال بگذارید کاملا مزه دار شود. 

حالا ماهی ها را برگردانید به طوری که گوشت ماهی روی پیازها قرار بگیرد. 

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درش را بگذارید تا به آرامی با آبی که کف تابه جمع شده است بپزد.

 

پس از این که آب ماهی کشیده شد اجازه دهید کمی برشته شده و پیازهای کف تابه طلایی شوند. 

حالا ماهی را برگردانید تا قسمت پوستش هم برشته شود و نوش جان کنید. 

 

سالاد مکزیکی کم کالری برای شام

مواد لازم سالاد مکزیکی کم کالری 

 

کنسرو لوبیا   ۱عدد
کنسرو ذرت ۱عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی  ۴ عدد
کاهو ۲۰۰ گرم
خیار ۲ عدد
مواد لازم سس سالاد مکزیکی  
سیر له شده ۲ حبه
سس چیلی ۲ ق غ
جعفری خرد شده ۲ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
روغن زیتون ۵ ق غ
نمک به میزان لازم

 

 شام رژیمی, شام رژیمی خوشمزه, شام رژیمی و خوشمزه

سالاد مکزیکی کم کالری برای شام

 

روش آماده کردن سالاد مکزیکی کم کالری

قارچ را حلقه نمایید و گریل کنید. 

خیار، کاهو و گوجه فرنگی را خرد نمایید. 

تمام مواد سالاد را با هم مخلوط نمایید. 

مواد سس را مخلوط نموده روی سالاد بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها