ارزش غذایی و کالری موجود در کرفس خام
خواص کرفس خام
کرفس منبع عالی بسیاری از مواد مقوی از جمله کلسیم، پتاسیم و ویتامین های A ، C و K است. آب کرفس کلسترول را کم شدن می دهد. آب کرفس فشار خون را کم شدن می دهد. تحقیقات نشان می دهد که کرفس به عنوان یک شل کننده عضله صاف، سبب بهبود کلسیم و پتاسیم در سلول ها، سبب کم شدن فشار خون می گردد و سبب می گردد رگ های خونی با سهولت زیادتری منبسط و منقبض شوند.
ادامه خواص کرفس خام
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.170 گرم |
کربوهیدرات | 2.97 گرم |
پروتئین | 0.69 گرم |
قندها | 1.34 گرم |
کربوهیدرات خالص | 1.37 گرم |
کلسیم | 40.00 میلی گرم |
مس | 0.04 میلی گرم |
آهن | 0.20 میلی گرم |
منیزیم | 11.00 میلی گرم |
فسفر | 24.00 میلی گرم |
پتاسیم | 260.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.40 میکروگرم |
سدیم | 80.00 میلی گرم |
روی | 0.13 میلی گرم |
آب | 95.43 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.021 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.057 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.320 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.074 میلی گرم |
ویتامین B9 | 36.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 3.1 میلی گرم |
ویتامین E | 0.27 میلی گرم |
ویتامین K | 29.3 میکروگرم |
ویتامین A | 22.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آب کرفس
خورش کرفس
آخرین دیدگاهها