دستور آماده کردن ۵ نوع خورش کرفس رژیمی و خوش طعم

[ad_1]

خورش کرفس با مرغ رژیمی, دستور خورش کرفس رژیمی, نحوه پخت خورش کرفس رژیمی

رسپی خورش کرفس رژیمی

 

با این دستورهای پخت یک خورش کرفس رژیمی خوش طعم بپزید! 

خورش کرفس ، جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی و کم شدن وزن دارد ، اگر میخواهید یک خورش کرفس رژیمی کم کالری داشته باشید خوبترین روش این است که برای سبزی خورش از سبزی خشک استفاده نمایید و کرفس را بدون تفت  دادن به خورش اضافه کنید. 

خورشت کرفس یکی از خورش های رژیمی و خوش طعم است که جایگاه ویژه ای در رژیم های لاغری و کم شدن وزن دارد. استفاده کرفس به صورت متعادل علاوه بر کم شدن وزن سبب کم شدن فشار خون ، کم شدن بوی بد دهان ، کاهس یبوست و عفونت مجاری ادراری و کم شدن دردهای آرتروز و رماتیسمی می گردد. 

 

اگر میخواهید کالری خورشت کرفس رژیمی تا حد خیلی بسیاری پایین بیاید به جای این که سبزی تازه خرد نمایید و تفت دهید از سبزی خشک استفاده نمایید و در نیم ساعت آخر به خورش اضافه کنید. 

 

کرفس را خرد نموده و یک ساعت قبل از تمام کردن پخت بدون تفت دادن به خورش بیافزایید و برگ های کرفس را هم خرد نموده و بدون تفت دادن به همراه سبزی خشک ها به خورش بیفزایید.

 

در ادامه نوشته دستور پخت انواع خورش کرفس رژیمی را به شما آموزش میدهیم. 

 

خورشت کرفس رژیمی

مواد لازم خورشت کرفس رژیمی

برای ۱۰ نفر

  

کرفس خرد شده دو پیمانه 
 جعفری تازه خرد شدهیک پیمانه 
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
برگ کرفس تازه خرد شدهنیم پیمانه 
 پیاز خرد شدهیک عدد
گوشت خرد شده۵۰۰ گرم 
نعنا خشکچهار قاشق چای‌خوری
 زرد چوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگییک قاشق غذا خوری
  آبلیمو یا آبغوره تازهیک سوم پیمانه

 

خورش کرفس رژیمی با سویا, کالری خورش کرفس رژیمی, خورش کرفس رژیمی

دستور پخت خورش کرفس رژیمی

 

روش آماده کردن خورشت کرفس رژیمی

کرفس را خرد نموده و با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دهید تا کاملا سرخ شود. 

نعنا را اضافه نموده و مخلوط نمایید و پس از یک دقیقه از تابه خارج کنی.

سبزی های تازه خرد شده را در تابه رژیمی با مقدار کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. 

پیاز را با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه ، گوشت و فلفل سیاه بزنید و تفت دهید. 

رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه نموده تفت دهید تا رنگ بیندازد و سپس ۴ پیمانه آب بیافزایید و شعله را زیاد نمایید تا به جوش آید. 

سبزیها را بیافزایید و حرارت را کم نموده ، در قابلمه را بگذارید تا بپزند. 

پس از این که گوشت نیم پز شد ، نمک بزنید و آب خورش را اندازه کنی. 

پس از کامل شدن پخت آب لیمو ترش را آبغوره را به خورش بیافزایید. 

کالری خورشت کرفس رژیمی برای هر نفر ۱۳۶.۵ کالری است. 

 

خورش کرفس با مرغ رژیمی

مواد لازم خورش کرفس با مرغ رژیمی

برای ۶ نفر

  

ساقه کرفس۵۰۰ گرم
برگ کرفس، نعناع و جعفری۴۰۰ گرم
مرغ ۳۰۰ گرم
آبلیمونصف استکان
سیر۲ حبه ( اختیاری )
روغن زیتون به میزان لازم
نمکبه میزان لازم

 

خورش کرفس, طرز تهیه خورش کرفس رژیمی, طرز پخت خورش کرفس رژیمی

روش آماده کردن خورش کرفس رژیمی با مرغ

 

روش آماده کردن خورش کرفس با مرغ رژیمی

مرغ را با نمک و ۱ عدد پیاز و ۳ لیوان آب روی حرارت ملایم به زمان نیم ساعت بپزید. 

ساقه های کرفس را جداگانه خرد نمایید . 

برگ های کرفس را به  همراه نعنا و جعفری ساطوری نمایید. 

ساقه های کرفس را به همراه سبزیجا و دو حبه سیر رنده شده و کمی روغن زیتون به زمان ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. 

 

مقداری زردچوبه به سبزیها بزنید و مخلوط نمایید و شعله را خاموش کنید. 

پیاز را ار آب مرغ خارج نمایید و سبزیجات را به مرغ نیم پز اضافه کنید. 

کمی فلفل سیاه اضافه نموده و در صورت نیاز ۱ لیوان آب دیگر به خورش بیفزایید. 

حرارت را زیاد نمایید تا خورش دوباره به جوش آید سپس در قابلمه را بگذارید ، حرارت را کم نمایید و ۳۰ – ۴۵ دقیقه دیگر خورش را بپزید تا جا بیوفتد. 

۱۰ دقیقه آخر پخت آبلیمو را بیافزایید و نمک و فلفل خورش را متناسب با ذائقه خودتان تنظیم نمایید.  

 

خورش کرفس رژیمی با مرغ

مواد لازم خورش کرفس رژیمی با مرغ

  

کرفس  ۱ بوته کوچک ( ۳۰کالری )
مرغ نصف سینه مرغ با استخوان (۱۵۰گرم=>۳۰۰کالری) 
لوبیا چشم بلبلی(۱۰۰ گرم=>۱۳۰کالری )
پیاز۱عدد  ( ۳۰ کالری )
روغن۲ ق غ ( ۲۴۰کالری )
نعنا و جعفری خرد شده ( نصف لیوان=>۲۰ کالری )
 نمک و زردچوبه و فلفل قرمزبه میزان لازم 
زعفران دم نموده یک قاشق غذاخوری
آبغوره یک استکان
لیمو عمانی یک قاشق غذاخوری ساییده  یا ۱ عدد درسته ( ۴۵ کالری )
مجموع کالری خورش کرفس رژیمی۷۹۵ کالری

 

روش آماده کردن خورش کرفس رژیمی با مرغ

نعنا و جعفری را با یک قاشق روغن تفت  دهید و به همراه لوبیا چشم بلبلی و مرغ در قابلمه بریزید و آب بیافزایید و به زمان ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزید.

ساقه های کرفس را به قطعات ۲ – ۲.۵ ساتی برش بزنید و با برگ کرفس خرد شده و یک قاشق روغن تفت دهید به خورش بیافزایید. 

یک پیاز را خلالی خرد نمایید و با یک قاشق روغن تفت دهید تا سبک شود و به آن زردچوبه بیافزایید و به همراه نمک به قابلمه بیافزایید.

در انتها آبغوره ، لیمو عمانی و زعفران را به خورش بیافزایید و ۲۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. 

 

خورش کرفس رژیمی با قارچ

مواد لازم خورش کرفس رژیمی با قارچ

برای  ۶ نفر 

 

ساقه کرفس  ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
نعناع، جعفری و اسفناج      از هر کدام ۵۰ گرم
پیاز   یک عدد
قارچ خُرد شده یا گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
لوبیای قرمز  ۱۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی رسیده    یک تا ۲ عدد
روغن زیتون یا کنجد ۶ تا هفت قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم
آب لیموترش تازه، زعفران و رب انار  به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و زیره  به مقدار لازم

   

کالری خورش کرفس رژیمی, خورش کرفس رژیمی, خورش کرفس

روش آماده کردن خورش کرفس رژیمی با قارچ

 

روش آماده کردن خورش کرفس رژیمی با قارچ

در این خورش رژیمی به جای گوشت از قارچ استفاده شده است و برای مبتلایان به چربی خون و فشار خون سودمند است. 

لوبیا را از شب قبل خیس نمایید و چند بار ابش را عوض نمایید و سپس آبکش نموده و جداگانه بزید.

گوجه فرنگی را رنده نمایید و به همراه کرفس ، قارچ ، سبزی و پیاز خرد شده به قابلمه لوبیا بیافزایید. 

کمی اب بیافزایید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند. 

در انتخاب روغن ، آب لیمو ترش ، زعفران ، رب انار و ادویه ها را بیافزایید تا جا بیوفتد. 

 

خورش کرفس رژیمی با سویا

مواد لازم خورش کرفس رژیمی با سویا 

 

سویا ( خورشتی درشت ) ۱۵۰ گرم
کرفس  ۱ بوته
نعنا و جعفری ( خردشده ) ۳- ۴ پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویه دلخواه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و روغن به مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو تازه ۵ – ۶ قاشق سوپ خوری

 

روش آماده کردن خورش کرفس رژیمی با سویا

سویا را در کاسه ای بریزید و به آن آب بیافزایید تا نرم شود. 

پیاز را نگینی خرد نمایید و با ۲ قاشق روغن در قابلمه روی حرارت تفت دهید تا طلایی شود.

زردچوبه ، ادویه و فلفل را بیافزایید و مخلوط کنید.

آب سویا را بگیرید و به قابلمه اضافه نموده تفت دهید. 

کرفس را خرد نمایید و در تابه ای دیگر با ۲ قاشق روغن تفت دهید تا نرم شود سپس از تابه خارج نمایید و سبزی ها را در همان تابه سرخ نمایید. 

کرفس و سبزیها را به همراه آب به قابلمه بیافزایید  و پس از این که به جوش آمد حرارت را کم نمایید تا خورش جا بیوفتد. 

در آخر ، نمک ، آبغوره یا آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیوفتد. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها