روش آماده کردن ترشی زغال اخته

[ad_1]

ترشی زغال اخته, طرز تهیه ی ترشی زغال اخته, خواص ترشی زغال اخته

خواص ترشی زغال اخته

 

ترشی زغال اخته خوش طعم 

ترشی زغال اخته یک چاشنی خوش طعم و متفاوت است که کلسترول و قند خون را کم شدن میدهد و مانع از چاق شدن می گردد.

درست کردن ترشی زغال اخته در خانه زمان خیلی کمی از شما میبرد ولی در عوض یک چاشنی خوش طعم و خوشرنگ و متفاوت خانگی خواهید داشت. برای آماده کردن ترشی زغال اخته خوبتر است از زغال اخته های قرمز که هنوز کمی سفت و نارس هستند استفاده نمایید.

 

استفاده رغال  اخته درکاهش وزن و پیشگیری از چاقی نقش بسزایی دارد  و ذخیره چربی در بدن را کم شدن میدهد. زغال اخته مملو از آنتی اکسیدان ها ویتامین ث و ویتامین ای است و خاصیت ضد سرطانی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن را دارد. 

با استفاده زغال اخته میتوانید کلسترول و چربی خون ، دیابت و قند خون خود را کنترل نمایید. 

 

درخت زغال اخته ( به انگلیسی : CORNELIAN CHERRY ) در مناطق وسیعی از اروپا، آسیا و به خصوص ایران، ارمنستان و قفقاز می روید. جنگل های ارسباران، کوه های البرز ، منطقه الموت، کوه های قزوین ، جنگل های مازندران و گیلات محل رویش این درخت در ایرن است.

 

بیشترین تولید کننده و صادر کنندگان زغال اخته در ایران منطقه قزوین و رودبار به خصوص حاشیه البرز است. میوه زغال اخته در اواخر تابستان آماده چیدن می گردد. 

 

ترشی زغال اخته قرمز, ترشی زغال اخته با شکر, ترشی زغال اخته بدون هسته

استفاده ترشی زغال اخته در بارداری

 

استفاده ترشی زغال اخته در بارداری

استفاده زغال اخته به مادرها بارداری که نباید دچار اضافه وزن کاذب شوند توصیه می گردد. بعضی از پزشکان طب سنتی استفاده  متعادل زغال اخته در بارداری را مانع از بروز زردی در نوزاد میدانند. زغال اخته میتواند مانع از ایجاد عفونت ادراری در دوران بارداری شود. 

البته با وجود خواص خوب زغال اخته به هیچ عنوان نباید در استفاده آن زیاده روی نمایید چون میتواند سبب سردی و افت فشار شود. 

 

ترشی زغال اخته قرمز:

مواد لازم ترشی زغال اخته قرمز

زغال اخته  ۲ پیمانه  
 نمک۳ ق غ  
سرکه  به میزان لازم 
گلپر    به میزان لازم

 

ترشی زغال اخته, طرز تهیه ترشی زغال اخته, ترشی زغال اخته

روش آماده کردن ترشی زغال اخته قرمز

 

روش آماده کردن ترشی زغال اخته قرمز 

دم زغال اخته ها را گرفته زغال اخته را بشویید و خشک نمایید.

یک عدد شیشه پاکیزه را با زغال اخته پر نماید و رویش نمک بریزید و چند پر گلپر به آن بیافزایید.

سرکه را تا جایی به شیشه بیافزایید که روی زغال اخته ها را بگیرد و ظرف کاملا لبریز شود.

 

برای هواگیری ، در شیشه را محم بسته و به زمان بیست دقیقه در قابلمه آبی که در حال جوشیدن است قرار دهید. تا نیمه شیشه آب درون قابلمه باشد کافیست.

سپس شیشه را به زمان ۲۴ ساعت به حالت وارونه روی سطحی صاف قرار دهید تا کاملا هواگیری شود. 

 

حدود ۲ تا ۴ هفته جا افتادن این ترشی زمان میبرد. 

اگر قبل از ترشی انداختن زغال اخته ها با سوزن سوراخ نمایید موقع ترشی انداختن ترک نخواهند خورد. 

در صورت تمایل میتوانید مقداری تخم گشنیز به همراه گلپر به ترشی بیافزایید.

 

ترشی زغال اخته با شکر

مواد لازم ترشی زغال اخته با شکر

 زغال اخته  نیم کیلو 
شکر  ۱قاشق غذاخوری 
فلفل سفید درسته  ۵عدد 
سرکه قرمز   نیم لیتر
خرما یا خرما  ۳عدد(بدون هسته ) 
نمک  ۲/۱ قاشق چایخوری 

 

روش آماده کردن ترشی زغال اخته با شکر

زغال اخته را پاکیزه نموده بشویید و روی پارچه بریزید کاملا آبشان گرفته شده و خشک شود. 

سرکه ، شکر ، فلفل سفید ، خزما ، نمک را درون قابلمه پیرکس ریخته و ۱۰  دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و سپس شعله را خاموش نمایید تا سرد شود.

زغال اخته را درون شیشه ریخته و سرکه را به آن بیافزایید و مثل دستور قبل مراحل هواگیری را انجام دهید. 

 

ترشی زغال اخته, طرز تهیه ی ترشی زغال اخته, خواص ترشی زغال اخته

روش آماده کردن ترشی زغال اخته بدون هسته

 

روش آماده کردن ترشی زغال اخته بدون هسته 

برای آماده کردن ترشی زغال اخته بدون هسته پس از این که زغال اخته ها را شستید و خشک کردید با کمک یک نی که به صورت عمودی از سر زغال اخته وارد میوه می نمایید، هسته زغال اخته را خارج نمایید و با هر کدام از دستورهای بالا ترشی را فراهم کنید.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها