دستور آماده کردن ترشی پیتزایی
روش آماده کردن ترشی مخلوط با مزه و عطر پیتزایی
ترشی پیتزایی ، از مزه و ترکیب متفاوتی با دیگر ترشی هایی که تا به حال استفاده نموده اید، برخوردار است و عطر و مزه بی نظیری به غذاهایتان می دهد.
نکته مهمی که برای آماده کردن ترشی پیتزایی می بایست رعایت نمایید این است که تمام سبزیجات را لای دستمال بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود حتی ذرت و قارچ را پس از پخت می بایست لای دستمال خشک نمایید ، به این ترتیب مانع از کپک زدن ترشی می شوید. برای آماده کردن این ترشی خوبتر است از زیتون بدن هسته استفاده نمایید و در صورت تمایل به صورت حلقه ای خرد نمایید تا ظاهر زیباتری داشته باشند.
ترشی پیتزایی
مواد لازم ترشی پیتزایی
قارچ | 300 گرم |
هویج متوسط | 4 عدد |
فلفل دلمه سبز | 1 عدد |
فلفل دلمه رنگی زرد.قرمز | نصف از هرکدام |
زیتون | 1 لیوان |
سرکه | 2 لیوان |
ذرت پخته یا بیبی بلال | 1 لیوان |
پودر فلفل قرمز | 2 ق چ |
روغن زیتون | 4 ق غ |
نمک | 4 ق چ |
رسپی ترشی پیتزایی
روش آماده کردن ترشی پیتزایی
قارچ ها را در آب در حال جوش بیندازید و پس از 5 دقیقه آبکشی نمایید و هنگامی آب اضافه اش رفت خرد نمایید و روی دستمال پاکیزه مسطح نمایید تا خشک شوند.
بقیه سبزیجات را هم خرد نموده و لای دستمال خشکشان نمایید.
همه سبزیجات را مخلوط نموده و سرکه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را بیافزایید و هم بزنید.
سبزیجات را در شیشه های پاکیزه بریزید و رویشان را با سرکه پر نمایید و یک هفته در یخچال بگذارید تاجا بیوفتد.
ترشی پیتزایی با روغن زیتون
مواد لازم ترشی پیتزایی با روغن زیتون
قارچ | ۳۰۰ گرم |
هویج | ۴ عدد |
فلفل دلمهای سبز | یک عدد |
فلفل دلمهای زرد | یک عدد |
فلفل دلمهای قرمز | یک عدد |
سیر | ۱۰ حبه |
ذرت پخته | یک لیوان |
زیتون بدون هسته | یک لیوان |
سرکه | ۲ لیوان |
روغنزیتون | ۴ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | ۴ قاشق چای خوری |
ترشی پیتزایی با روغن زیتون
روش آماده کردن ترشی پیتزایی با روغن زیتون
قارچ ها را بشویید و در قابلمه آب در حال جوش بیزید و پس از 5 دقیقه آب کشی نمایید و پس از این که آب اضافه شان خارج شد به صورت ورقه ای خرد نمایید.
هویج ها را حلقه ای خرد نمایید.
فلفل دلمه ها را نگینی خرد نمایید.
سیر را ریز خرد نمایید.
همه سبزیجات را روی یک دستمال پاکیزه مسطح نمایید تا آب اضافه شان گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس در ظرفی بزرگ بریزید و زیتون و ذرت پخته را اضافه نموده ، نمک ، فلفل قرمز و روغن زیتون را هم افزوده و مخلوط نمایید.
مواد را داخل شیشه بریزید و رویشان را با روغن زیتون پر نمایید و 3 – 4 روز در یخچال بگذارید تا جا بیوفتند.
ماندگاری این ترشی در یخچال حدود 1 ماه است.
ترشی مخلوط با مزه پیتزا
مواد لازم ترشی مخلوط با مزه پیتزا
قارچ خرد شده | 1.5 لیوان |
زیتون بدون هسته | 1 لیوان |
هویج نگینی خرد شده | 0.5 کیلو |
سرکه | 1 لیوان |
آب | 1 لیوان |
آبلیمو | 2 ق غ |
روغن زیتون | 4 قاشق غذا خوری |
گل کلم خرد شده | 1 کیلو |
سیر رنده شده | 4 حبه |
فلفل دلمه نگینی خرد شده | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
پودر سبزی خشک معطر ( نعنا ، ریحان ، مرزه ، شوید) | 2 قاشق غذا خوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چای خوری |
ذرت پخته | 1 لیوان پر |
فلفل ، زردچوبه و نمک | به میزان لازم |
روش آماده کردن ترشی مخلوط با مزه پیتزا
برای آماده کردن سس ترشی ، رب ، آب ، سرکه و 1.5 قاشق چایخوری نمک را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا رب حل شود سپس به مدت10 دقیقه روی حرارت بجوشانید و کناری بگذارید خنک شود.
همه سبزیجات به جز قارچ و سبزی خشک را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط نمایید.
روغن زیتون ، فلفل قرمز ، زردچوبه برای خوشرنگ تر شدن را به سبزیجات اضافه نموده مخلوط نمایید.
قارچ ها را حلقه نمایید و با آبلیمو مخلوط نمایید و 5 دقیقه کناری بگذارید و سپس به کاسه سبزیجات اضافه کنید.
سس ترشی که کاملا سرد شده را به سبزیجات بیافزایید و در شیشه مناسب و دربسته به زمان 4 روز دریخچال بگذارید تا جا بیوفتد.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها