لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن ترشی پیتزایی؛ ترشی با عطر و طعمی بی مانند


ترشی با طعم پیتزا , ترشی پیتزایی طرز تهیه , طرز تهیه ترشی یونانی

دستور آماده کردن ترشی پیتزایی

 

روش آماده کردن ترشی مخلوط با مزه و عطر پیتزایی

ترشی پیتزایی ترکیبی خوش طعم با مزه پیتزا است که مزه و عطری بی مانند به غذاهایتان می دهد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این ترشی خوش طعم آشنا می نماییم.

ترشی پیتزایی ، از مزه و ترکیب متفاوتی با دیگر ترشی هایی که تا به حال استفاده نموده اید، برخوردار است و عطر و مزه بی نظیری به غذاهایتان می دهد. 

نکته مهمی که برای آماده کردن ترشی پیتزایی می بایست رعایت نمایید این است که تمام سبزیجات را لای دستمال بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود حتی ذرت و قارچ را پس از پخت می بایست لای دستمال خشک نمایید ، به این ترتیب مانع از کپک زدن ترشی می شوید. برای آماده کردن این ترشی خوبتر است از زیتون بدن هسته استفاده نمایید و در صورت تمایل به صورت حلقه ای خرد نمایید تا ظاهر زیباتری داشته باشند. 

 

ترشی پیتزایی 

مواد لازم ترشی پیتزایی  

قارچ 300 گرم 
  هویج متوسط4 عدد
 فلفل دلمه سبز 1 عدد 
 فلفل دلمه رنگی زرد.قرمزنصف  از هرکدام
 زیتون 1 لیوان
  سرکه2 لیوان
  ذرت پخته یا بیبی بلال1 لیوان
 پودر فلفل قرمز2 ق چ 
روغن زیتون4 ق غ 
 نمک4 ق چ

 

مواد لازم ترشی پیتزایی , رسپی ترشی پیتزایی , ترشی پیتزایی

رسپی ترشی پیتزایی

 

روش آماده کردن ترشی پیتزایی

قارچ ها را در آب در حال جوش بیندازید و پس از 5 دقیقه آبکشی نمایید و هنگامی آب اضافه  اش رفت خرد نمایید و روی دستمال پاکیزه مسطح نمایید تا خشک شوند. 

بقیه سبزیجات را هم خرد نموده و لای دستمال خشکشان نمایید. 

همه سبزیجات را مخلوط نموده و سرکه ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را بیافزایید و هم بزنید. 

سبزیجات را در شیشه های پاکیزه بریزید و رویشان را با سرکه پر نمایید و یک هفته در یخچال بگذارید تاجا بیوفتد. 

  

ترشی پیتزایی با روغن زیتون

مواد لازم ترشی پیتزایی با روغن زیتون  

قارچ۳۰۰ گرم
 هویج۴ عدد
فلفل‌ دلمه‌ای سبزیک عدد
فلفل‌ دلمه‌ای زردیک عدد
فلفل‌ دلمه‌ای قرمزیک عدد 
سیر۱۰ حبه
ذرت پخته یک لیوان
زیتون بدون هسته یک لیوان
سرکه ۲ لیوان
روغن‌زیتون۴ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز۲ قاشق چای‌ خوری
نمک۴ قاشق چای‌ خوری

 

طرز تهیه ترشی پیتزایی ,  ترشی پیتزایی با روغن زیتون , ترشی مخلوط با طعم پیتزا

ترشی پیتزایی با روغن زیتون

 

روش آماده کردن ترشی پیتزایی با روغن زیتون

قارچ ها را بشویید و در قابلمه آب در حال جوش بیزید و پس از 5 دقیقه آب کشی نمایید و پس از این که آب اضافه شان خارج شد به صورت ورقه ای خرد نمایید. 

هویج ها را حلقه ای خرد نمایید. 

فلفل دلمه ها را نگینی خرد نمایید. 

سیر را ریز خرد نمایید. 

همه سبزیجات را روی یک دستمال پاکیزه مسطح نمایید تا آب اضافه شان گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس در ظرفی بزرگ بریزید و زیتون و ذرت پخته را اضافه نموده ، نمک ، فلفل قرمز و روغن زیتون را هم افزوده و مخلوط نمایید. 

مواد را داخل شیشه بریزید و رویشان را با روغن زیتون پر نمایید و 3 – 4 روز در یخچال بگذارید تا جا بیوفتند. 

ماندگاری این ترشی در یخچال حدود 1 ماه است. 

 

ترشی مخلوط با مزه پیتزا

مواد لازم ترشی مخلوط با مزه پیتزا  

 قارچ خرد شده 1.5 لیوان
 زیتون بدون هسته 1 لیوان 
 هویج نگینی خرد شده 0.5 کیلو
سرکه 1 لیوان
آب  1 لیوان 
آبلیمو 2 ق غ
 روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
گل کلم خرد شده  1 کیلو
سیر رنده شده 4 حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری 
پودر سبزی خشک معطر  ( نعنا ، ریحان ، مرزه ، شوید) 2 قاشق غذا خوری
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
ذرت پخته 1 لیوان پر
فلفل ، زردچوبه و نمک به میزان لازم

 

روش آماده کردن ترشی مخلوط با مزه پیتزا

برای آماده کردن سس ترشی ، رب ، آب ، سرکه و 1.5 قاشق چایخوری نمک را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا رب حل شود سپس به مدت10 دقیقه روی حرارت بجوشانید و کناری بگذارید خنک شود.

همه سبزیجات به جز قارچ و سبزی خشک را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط نمایید. 

روغن زیتون ، فلفل قرمز ، زردچوبه برای خوشرنگ تر شدن را به سبزیجات اضافه نموده مخلوط نمایید. 

قارچ ها را حلقه نمایید و با آبلیمو مخلوط نمایید و 5 دقیقه کناری بگذارید و سپس به کاسه سبزیجات اضافه کنید. 

سس ترشی که کاملا سرد شده را به سبزیجات بیافزایید و در شیشه مناسب و دربسته به زمان 4 روز دریخچال بگذارید تا جا بیوفتد.

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها