لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی فندق به روش های متفاوت


ترشی فندق

روش های مختلف برای آماده کردن ترشی فندق به همراه نکته های

 

روش های متفاوت برای آماده کردن ترشی فندق:

ترشی فندق یکی از ترشی های خوش طعم و محبوب در بسیاری از مناطق ایران است. در این نوشته از بیتوته، به شما روش ی آماده کردن ترشی فندق را آموزش می دهیم.

ترشی فندق یک چاشنی خوش طعم و همه کاره است که میتوان آن را به تنهایی، به عنوان چاشنی سالاد یا ساندویچ، یا به عنوان یک ماده در سایر غذاها و یا چاشنی به همراه غذاها میل نمود. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند. در ادامه با سه روش متفاوت آماده کردن ترشی فندق آشنا می شوید.

 

روش آماده کردن ترشی فندق :

مواد لازم ترشی فندق :

 فندق تازه، پوست کنده1 پوند
 نمک کوشر1/2 فنجان
آب 1 گالن
 سرکه سیب یا مالت2 لیوان
 فلفل سیاه خرد شده1 قاشق غذاخوری
 دانه خردل 1 قاشق غذاخوری
دانه گشنیز1 قاشق چایخوری
پودر فلفل دلمه ای1/2 قاشق چایخوری
 تکه های فلفل قرمز خشک1/4 قاشق چایخوری

 

روش درست کردن ترشی فندق :

در یک کاسه بزرگ، فندق و نمک را با هم مخلوط نمایید.

آب را بیافزایید و هم بزنید تا نمک حل شود.

روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید فندق ها به زمان 24 ساعت خیس بخورند.

فندق ها را خوب آبکشی نمایید.

 

در یک قابلمه بزرگ، سرکه، دانه های فلفل، دانه های خردل، دانه های گشنیز، فلفل دلمه ای و فلفل قرمز را با هم مخلوط نمایید. روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید.

فندق را بیافزایید و دوباره به جوش بیاورید. حرارت را کم نمایید و 10 دقیقه بجوشانید.

از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود.

ترشی فندق را در ظرف در بسته در یخچال تا 2 هفته نگهداشتن نمایید.

 

نحوه درست کردن ترشی فندق

روش درست کردن ترشی فندق

 

نکته های آماده کردن ترشی فندق :

قادر هستید از هر نوع سرکه ای که دوست دارید استفاده نمایید، اما سرکه سیب یا مالت به ترشی فندق مزه سنتی تری می دهد.

اگر فندق تازه ندارید قادر هستید از فندق بو داده استفاده نمایید. فقط حتما قبل از ترشی آن ها را خوب بشویید.

 

زمان زمانی که فندق ها را ترشی می نمایید بر مزه آنها و سفت و نرم بودن آن ها تأثیر می گذارد. اگر سفت تر بودن آنها را زیادتر دوست دارید، آنها را برای زمان کوتاه تری ترشی نمایید. اگر آنها را نرم تر دوست دارید، آنها را برای زمان طولانی تر ترشی نمایید.

ترشی فندق یک میان وعده یا پیش غذای عالی است. آنها همچنین قادر هستند در سالادها، ساندویچ ها یا به عنوان چاشنی به همراه غذا استفاده شوند.

 

آسان ترین روش ترشی فندق :

طرز تهیه ترشی فندق

روش درست کردن ترشی فندق

 

مواد لازم برای ترشی فندق :

فندق تازه1 پوند
 سرکه سفید1 فنجان
آب  1/2 فنجان
شکر 1/4 پیمانه
 نمک1 قاشق غذاخوری
 دانه فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
 برگ بو1 عدد 

 

روش آماده کردن ترشی فندق :

فندق ها را زیر آب سرد بشویید و پوست های شل شده را جدا نمایید.

در یک قابلمه بزرگ، سرکه، آب، شکر، نمک، دانه فلفل و برگ بو را با هم مخلوط نمایید. روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد، سپس حرارت را کم نمایید و به زمان 5 دقیقه بجوشانید.

فندق ها را به قابلمه بیافزایید و دوباره به جوش بیاورید. حرارت را کم نمایید و به زمان 10 دقیقه یا تا زمانی که فندق ها نرم شوند بجوشانید.

 

فندق ها را از قابلمه خارج نموده و بگذارید کاملا خنک شوند.

فندق ها را داخل شیشه یا ظرفی بریزید و مایع ترشی را روی آنها بریزید. در ظرف را ببندید و حداقل 24 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

ترشی فندق را میتوان تا 2 هفته در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

نکته برای آماده کردن ترشی فندق :

در اینجا چند نکته برای آماده کردن ترشی فندق آورده شده است :

• در صورت امکان از فندق تازه استفاده نمایید. اگر از فندق منجمد استفاده می نمایید، قبل از استفاده اجازه بدهید، یخ آنها کاملاً آب شود.

• فندق ها را زیاد نپزید. آنها می بایست لطیف باشند، اما خشن و سفت نباشند.

• از سرکه سفید با کیفیت خوب استفاده نمایید. این به ترشی فندق طعمی روشن و ترش می دهد.

• ادویه های مختلف را آزمایش نمایید. قادر هستید ادویه های دیگری مثل سیر، زنجبیل یا آویشن را به مایع ترشی بیافزایید.

 

روش آماده کردن ترشی فندق :

نکاتی برای تهیه ترشی فندق

روش های آماده کردن ترشی فندق

 

در حالی که فندق را به طور کلی به صورت خام یا برشته میل می کنند، ترشی کردن طعمی منحصر به فرد و تند ارائه می دهد که قادر هست مزه دلپذیری را به سالادها، بشقاب های پنیر، تزئینات و موارد دیگر اضافه نماید. در اینجا یک راهنمای جامع در مورد روش آماده کردن ترشی فندق به روشی دیگر آورده شده است.

 

مواد لازم برای آماده کردن ترشی فندق :

 فندق تازه 1 فنجان
 سرکه سیب 1 فنجان
 آب 1 فنجان
 نمک کوشر یا نمک دریا1 قاشق غذاخوری
 شکر 1 قاشق غذاخوری
 سیر، پوست کنده و کمی له شده2 حبه
 برگ بو 2 عدد
 دانه فلفل سیاه کامل 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز برای حرارت (اختیاری)کمی

 

روش آماده کردن ترشی فندق :

آماده کردن فندق

فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم نمایید.

 

با استفاده از یک چاقوی محکم یا فندق شکن، فندق ها را باز نمایید. مراقب باشید که آنها را کاملا خرد نکنید. شما می خواهید مغزهای فندق را تا حد امکان کامل بیرون بیاورید.

 

فندق های ترک خورده را روی یک سینی پخت فر نموده و در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

 

فندق ها را حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و معطر شوند تفت دهید. برای داشته باشید که هر از گاهی آنها را هم بزنید تا یکنواخت برشته شوند. اجازه دهید فندق ها خنک شوند.

 

روش آماده کردن محلول ترشی

در یک قابلمه با اندازه متوسط، سرکه سیب، آب، نمک، شکر، سیر، برگ بو و دانه فلفل سیاه (و فلفل قرمز در صورت استفاده) را با هم ترکیب نمایید.

 

مخلوط را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به جوش آورید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر و نمک کاملا حل شوند.

 

قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید محلول ترشی چند دقیقه خنک شود.

 

بعد از خنک شدن فندق، آنها را در ظرف شیشه ای پاکیزه و خشک قرار دهید.

 

محلول ترشی خنک شده را روی فندق ها بریزید و مطمئن شوید که تمام مغزها کاملاً در آب فرو رفته اند. اگر اینطور نیست، با همان نسبت ها کمی محلول ترشی زیادتری درست نمایید.

 

درب شیشه را ببندید. آن را چند بار تکان دهید تا محلول ترشی به طور یکنواخت پخش شود.

 

شیشه را حداقل یک هفته قبل از استفاده از فندق در یخچال نگهداشتن نمایید. این به فرآیند ترشی اجازه می دهد تا به طور کامل عمل نماید.

 

نگهداشتن ترشی فندق :

ترشی فندق در صورتی که به درستی در یخچال نگهداشتن شود تا دو ماه دوام می آورد. همیشه موقع بیرون آوردن فندق از شیشه برای پیشگیری از آلودگی از قاشق پاکیزه و خشک استفاده نمایید.

 

سخن پایانی :

ترشی فندق راهی منحصر به فرد برای لذت بردن از این آجیل مقوی است. فندق ترشی نه تنها مزه فندق سنتی را تغییر می دهد، بلکه تردی لذت بخشی را نیز ارائه می دهد که قادر هست بسیاری از غذاها را بالا ببرد. با مواد مناسب و کمی حوصله، قادر هستید دسته ای از ترشی فندق خود را در خانه درست نمایید. از این ماجراجویی آشپزی لذت ببرید!

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها