لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی قارچ و فلفل دلمه ای فوق العاده آسان و خوش طعم


انواع ترشی قارچ و فلفل دلمه ای, ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج

رسپی ترشی قارچ و فلفل دلمه

 

دستور آماده کردن ترشی قارچ و فلفل دلمه ای خوش طعم 

اگر در پی تنوع و ترشی جدید سر سفره شامتان هستید ، ترشی قارچ و فلفل دلمه انتخاب خیلی مناسب و خوش طعم ای است. در این نوشته از بیتوته شما را با چند دستور آماده کردن این ترشی خوش طعم و جدید آشنا می نماییم.

اگر از ترشی های تکراری خسته شده اید و میخواهید مزه جدیدی را آزمون نمایید ، ترشی قارچ و فلفل دلمه ترکیب خیلی مناسبی برای تنوع سر سفره های شما محسوب می گردد. 

برای مزه دار کردن این ترشی میتوانید از انواع سبزیجات ، سیر ، پیاز ، ادویه و فلفل استفاده نمایید.

اگر میخواهید ترشی قارچ و فلفل دلمه مجلسی داشته  باشید خوبتر است از قارچ های دکمه ای کوچک استفاده نمایید تا نیازی به خرد کردنشان نداشته باشید و حتما از فلفل دلمه ای قرمز در ترکیب ترشی استفاده نمایید تا ظاهر زیباتری داشته باشید. 

 

ترشی قارچ و فلفل دلمه

مواد لازم ترشی قارچ و فلفل دلمه  

قارچ 1 کیلو 
 فلفل دلمه رنگی نیم کیلو یا 250 گرم
 نمک 1 قاشق غذا خوری
 زردچوبه  1 قاشق غذا خوری
 فلفل قرمز خشک خرد شده 1 قاشق غذا خوری 
 پیاز کوچک یا یک حبه سیریک عدد 
 نعنا و جعفری خشک به میزان لازم 
سرکه به میزان لازم

 

روش آماده کردن ترشی قارچ و فلفل دلمه

فلفل دلمه و قارچ را خلالی خرد نمایید ، پیاز و سیر را بیافزایید و داخل شیشه مناسب بریزید.

نمک ، فلفل و زردچوبه رویشان بپاشید و سبزی خشک رویشان بریزید. 

روی شیشه ها را با سرکه پر نمایید و درشان را ببندید و در یخچال نگهداشتن کنید. 

پس از 2 هفته ترشی شما آماده است. 

 

ترشی قارچ و فلفل دلمه ای 

مواد لازم ترشی قارچ و فلفل دلمه ای  

فلفل دلمه ای ( رنگ های دلخواه )   ۲ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سرکه سفید۱ و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
 فلفل سیاه۱/۲ قاشق چای خوری

 

 ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج, ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه

دستور آماده کردن ترشی قارچ و فلفل دلمه

 

روش آماده کردن ترشی قارچ و فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای ها را روی شعله پخش کن یا داخل فر کباب نمایید و به شکل دلخواه خرد کنید. قارچ ها را ورقه ای خرد نمایید و در قابلمه بریزید و 6 قاشق غذاخوری سرکه و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و 2 دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید و سپس آبکش نمایید. 

 

همه مواد را مخلوط نموده در شیشه ای پاکیزه بریزید و رویش را با سرکه پر نمایید و در صورت تمایل کمی نمک بیافزایید. 

میتوانید از سبزی دلخواه و ادویه ترشی و چند عدد فلفل سبز تند در ترکیب این ترشی خوش طعم استفاده نمایید. 

در ظرف را ببندید و دور از نور خورشید نگهداشتن کنید. 

یک هفته بعد ترشی شما آماده است. 

 

ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج

مواد لازم ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج  

 قارچ۱ کیلو گرم
هویج نگینی خرد شده ۲ فنجان
فلفل دلمه نگینی خرد شده۲ فنجان
نمک  ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه۲ قاشق غذا خوری 
سرکه سفید۲ فنجان
 سرکه بالزامیک ۱/۲ فنجان

 

ترشی قارچ و فلفل دلمه ای, طرز تهیه ترشی قارچ وفلفل دلمه ای, دستور تهیه ترشی قارچ

ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج

 

روش آماده کردن ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج

قارچ ها را به 2 – 4 قسمت تقسیم نمایید و درون قابلمه ای در حال جوش با نیم لیتر آب  و 1 قاشق مربا خوری سرکه بریزید و 20 دقیقه بجوشانید. 

پس از 10 دقیقه هویج ، نمک ، فلفل سیاه و تخم کرفس را بیافزایید. 

سرکه سفید و بالزامیک و فلف دلمه را بیافزایید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. 

سرکه را در کاسه ای شیشه ای بریزید و بگذارید سرد شود سپس در ظروف شیشه ای بریزید و در شیشه را ببندید و به زمان 10 دقیقه در حمام آب گرم قرار دهید.

 

ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه 

مواد لازم ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه   

 قارچ دکمه ای ریز   1 کیلو
 آب2 لیتر
 نمک به میزان لازم 
سرکه2 لیوان
 فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
 سیر5 عدد
 فلفل سبز تند4 عدد 
آبلیموبه میزان لازم

 

رسپی ترشی قارچ و فلفل دلمه, دستور تهیه انواع ترشی قارچ, ترشی قارچ و فلفل دلمه ای

ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه

 

روش آماده کردن ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه

برای آماده کردن این ترشی از قارچ های دکمه ای ریز استفاده نمایید تا نیازی به خرد کردنشان نباشد و ظاهر زیباتری داشته باشند.

قارچ ها را خوب بشویید و در آبکش بریزید و کمی آبلیمو رویشان اسپری نمایید که سیاه نشوند و 2 ساعت کنارب بگذارید تا آب اضافه شان کاملا گرفته شود.

یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و نمک به آن بیافزایید.

 

فلفل دلمه را به صورت نواری خرد نمایید. 

سیر را پوست بگیرید و کناری بگذارید.

فلفل سبزها را بشویید و یک ربع در آبکش بگذرید آبش گرفته شود. 

 

داخل شیشه ها شماری قارچ بریزید و رویش چند نوار فلفل دلمه یک عدد فلفل سبز و یک عدد سیر بگذارید و به همین ترتیب شیشه ها را کاملا گرم نمایید.

آب جوشیده را با نسبت 1 به 2 به همراه سرکه روی مواد بریزید به طوری که سرکه روی قارچ ها را بپوشانید.

در شیشه را ببندید و به زمان 3 هفته در جای تاریک و خنک نگهداشتن نمایید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها