رسپی مربا میوه کاکتوس
مربای میوه کاکتوس: راهی برای تجربه مزه جدید و جذاب
استفاده از میوه کاکتوس در تولیدات غذایی روز به روز در حال افزایش است. مربای میوه کاکتوس به علت و مزه خوشایند و رنگ زیبایی که دارد مورد توجه قرار گرفته است.
پس از گرفتن خارهای میوه کاکتوس که به نام گلابی خاردار یا انجیر هندی هم شناخته می گردد ، میوه را دو نیم نموده و دانه هایش را در آورید.
میوه کاکتوس بیضی شکل است به رنگ قرمز و بنفش دیده می گردد. سطح این میوه از خارهای ریز و درشتی پوشیده شده است که گاهی با چشم دیده نمی شود و اگر به خوبی پاکیزه نشود میتواند سبب بروز ناراحتی هایی در گلو ، مری و معده شود.
گوشت این میوه شیرین و آبدار است و دانه های ترد سیاه رنگ و پراکنده دارد.
مربا میوه کاکتوس یا انجیر هندی
مربا میوه کاکتوس
مواد لازم مربا میوه کاکتوس
میوه کاکتوس | 250 گرم |
آب | 2 پیمانه |
شکر | 500 گرم |
جوهر لیمو | یک هشتم قاشق چای خوری |
وانیل | به مقدار کم |
مغز بادام یا مغز پسته درصورت دلخواه | به میزان کافی |
دستور آماده کردن مربا میوه کاکتوس
روش آماده کردن مربا میوه کاکتوس
خارهای میوه را گرفته سپس میوه را پوست بگیرید و در صورت نیاز خرد نمایید و دانه هایش را جدا نمایید و به همراه آب و شکر روی حرارت بگذارید تا بپزد.
زمانی که مربا غلیظ شد مقداری جوهر لیمو و وانیل به همراه مغز پسته یا بادام به مربا اضافه نموده و 2 دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش نمایید.
در صورتی که میخواهید میوه کاکتوس را با پوست بپزید تا ظاهر زیباتری داشته باشد،با پارچه ای ضخیم و حوله ای روی پوست میوه ها بکشید تا خارهایی که به چشمتان دیده نمی شود کاملا پاکیزه شوند سپس میوه را از درازا برش بزنید و دانه هایش را در آورید.
اگر میخواهید خیالتان از بابت خارها راحت باشد میوه را کاملا پوست بگیرید و سپس مربا درست نمایید. با این که در این حالت میوه ها به احتمال زیاد له خواهند شد ولی در آخر مزه بی مانند و رنگ خیلی زیبایی خواهد داشت.
خواص مربای میوه کاکتوس
فواید مربا میوه کاکتوس
– پیشگیری از سوزش مثانه و کلیه
– بهبود تب و هپاتیت
– درمان چاقی مفرط
– مملو از آنتی اکسیدان هایی که مانع از صدمه سلولی و پیری زودرس می شوند.
– سم زدایی قوی
– ضد التهاب قوی
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– لینت مزاج
– پیشگیری از عفونت کلیه
– تسریع التیام زخم ها
– مملو از ویتامین E
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها