لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن مربا میوه کاکتوس: راهی جدید برای استفاده از میوه‌های نادر و ویژه


مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس, رسپی مربا میوه کاکتوس

رسپی مربا میوه کاکتوس

 

مربای میوه کاکتوس: راهی برای تجربه مزه جدید و جذاب

مربا میوه کاکتوس رنگ و طعمی بی مانند دارد میتواند علاوه بر سفره صبحانه برای آذین روی کیک و انواع دسر و بستنی مورد استفاده قرار بگیرد. در این نوشته از بیتوته شما را با روش آماده کردن مربای میوه کاکتوس آشنا می نماییم.

استفاده از میوه کاکتوس در تولیدات غذایی روز به روز در حال افزایش است. مربای میوه کاکتوس به علت و مزه خوشایند و رنگ زیبایی که دارد مورد توجه قرار گرفته است. 

پس از گرفتن خارهای میوه کاکتوس که به نام گلابی خاردار یا انجیر هندی هم شناخته می گردد ، میوه را دو نیم نموده و دانه هایش را در آورید.

 

میوه کاکتوس بیضی شکل است به رنگ قرمز و بنفش دیده می گردد.  سطح این میوه از خارهای ریز و درشتی پوشیده شده است که گاهی با چشم دیده نمی شود و اگر به خوبی پاکیزه نشود میتواند سبب بروز ناراحتی هایی در گلو ، مری و معده شود. 

گوشت این میوه شیرین و آبدار است و دانه های ترد سیاه رنگ و پراکنده دارد. 

  

مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس, مربا میوه کاکتوس یا انجیر هندی

مربا میوه کاکتوس یا انجیر هندی

 

مربا میوه کاکتوس 

مواد لازم مربا میوه کاکتوس  

 میوه کاکتوس    250 گرم
آب  2 پیمانه 
شکر  500 گرم
جوهر لیمو  یک هشتم قاشق چای خوری
 وانیل به مقدار کم
 مغز بادام یا مغز پسته درصورت دلخواه به میزان کافی

 

مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس,دستور تهیه مربا میوه کاکتوس

دستور آماده کردن مربا میوه کاکتوس

 

روش آماده کردن مربا میوه کاکتوس

خارهای میوه را گرفته سپس میوه را پوست بگیرید و در صورت نیاز خرد نمایید و دانه هایش را جدا نمایید و به همراه آب و شکر روی حرارت بگذارید تا بپزد. 

زمانی که مربا غلیظ شد مقداری جوهر لیمو و وانیل به همراه مغز پسته یا بادام به مربا اضافه نموده و 2 دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش نمایید.

 

در صورتی که میخواهید میوه کاکتوس را با پوست بپزید تا ظاهر زیباتری داشته باشد،با پارچه ای ضخیم و حوله ای روی پوست میوه ها بکشید تا خارهایی که به چشمتان دیده نمی شود کاملا پاکیزه شوند سپس میوه را از درازا برش بزنید و دانه هایش را در آورید.

 

اگر میخواهید خیالتان از بابت خارها راحت باشد میوه را کاملا پوست بگیرید و سپس مربا درست نمایید. با این که در این حالت میوه ها به احتمال زیاد له خواهند شد ولی در آخر مزه بی مانند و رنگ خیلی زیبایی خواهد داشت.

 

مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس, خواص مربای میوه کاکتوس

خواص مربای میوه کاکتوس

 

فواید مربا میوه کاکتوس

– پیشگیری از سوزش مثانه و کلیه 

– بهبود تب و هپاتیت

– درمان چاقی مفرط

– مملو از آنتی اکسیدان هایی که مانع از صدمه سلولی و پیری زودرس می شوند. 

– سم زدایی قوی

– ضد التهاب قوی

– تقویت سیستم ایمنی بدن

– لینت مزاج

– پیشگیری از عفونت کلیه

– تسریع التیام زخم ها

– مملو از ویتامین E

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها