لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی


طرز تهیه ترشی بیور با سیر, ترشی بیور همدانی, ترشی فلفل همدانی

رسپی ترشی بیور

 

روش آماده کردن و دستور پخت ترشی بیور 

ترشی بیوَر، ترشی فلفل محلی همدانی است که با فلفل بیور که مزه تندی ملایمی دارد آماده کردن می گردد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن ترشی بیور آشنا می نماییم.

بیوَر یا فلفل همدانی ، نوعی فلفل با تندی ملایم است که زیادتر در شهر همدان استفاده می گردد. از فلفل بیوَر میتوانید  به صورت خام ، کبابی یا در ترشی استفاده نمایید.

 

ترشی بیور همدانی

مواد لازم ترشی بیور همدانی  

فلفل بیور 500 گرم
سرکه  750 میلی لیتر
نمک 1 تا 2 قاشق غذا خوری

 

ترشی بیور, ترشی بیور چیست, دستور تهیه ترشی بیور

ترشی بیور همدانی

 

روش آماده کردن ترشی بیور همدانی

فلفل ها را بشویید و آبکش نمایید و هر کدام را با سوزن سوراخ نمایید تا سرکه به داخلشان نفوذ نماید سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر نمایید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه نموده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته شود و آبکشی نمایید. 

 

قابلمه ای بزرگ و پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس بیورها را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه بجوشانید و آبکش نمایید. ( زیادتر از این زمان بیورها له شده و ظاهرشان خراب می گردد ) 

زمانی که آب فلفل ها کاملا گرفته شد به زمان 3ساعت روی پارچه حولهای  مسطح نمایید تا خشک شوند.

 

فلفل های همدانی را داخل شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پرکنید و در شیشه را محکم نمایید و در گوشه ای خنک قرار دهید.

پس از 7 – 10 روز ترشی جا می افتد.

افزودن نمک به این ترشی کاملا سلیقه ای است.  

 

ترشی بیور با سیر

مواد لازم ترشی بیور با سیر  

 فلفل بیور    ۱ کیلو
 سرکه ۲ لیوان
 نمک ۲ قاسق غذا خوری
 سیر  ۱ بوته
آب به میزان لازم

 

دستور تهیه ترشی بیور, طرز ترشی بیور, انواع ترشی بیور

ترشی بیور با سیر

 

روش آماده کردن ترشی بیور با سیر 

فلفل بیرور را بشویید و آبکش نمایید. 

مقداری آب با یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید زمانی که به جوش آمد فلفل ها را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشنید تا تلخی اش گرفته شود. 

فلفل ها را آبکشی نموده با دستمال آشپزخانه خشک نمایید و به همراه 4 لیوان آب و سرکه و نمک روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود. 

 

سیرها را پوست گرفته به فلفل ها بیافزایید و داخل شیشه بریزید و درش را ببندید .

10 روز در یخچال بگذارید تا ترشی بیور همدانی جا بیوفتد.

میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعنا و ترخون یا تخم گشنیز در این ترشی استفاده نمایید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها