رسپی ترشی بیور
روش آماده کردن و دستور پخت ترشی بیور
بیوَر یا فلفل همدانی ، نوعی فلفل با تندی ملایم است که زیادتر در شهر همدان استفاده می گردد. از فلفل بیوَر میتوانید به صورت خام ، کبابی یا در ترشی استفاده نمایید.
ترشی بیور همدانی
مواد لازم ترشی بیور همدانی
فلفل بیور | 500 گرم |
سرکه | 750 میلی لیتر |
نمک | 1 تا 2 قاشق غذا خوری |
ترشی بیور همدانی
روش آماده کردن ترشی بیور همدانی
فلفل ها را بشویید و آبکش نمایید و هر کدام را با سوزن سوراخ نمایید تا سرکه به داخلشان نفوذ نماید سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر نمایید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه نموده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته شود و آبکشی نمایید.
قابلمه ای بزرگ و پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس بیورها را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه بجوشانید و آبکش نمایید. ( زیادتر از این زمان بیورها له شده و ظاهرشان خراب می گردد )
زمانی که آب فلفل ها کاملا گرفته شد به زمان 3ساعت روی پارچه حولهای مسطح نمایید تا خشک شوند.
فلفل های همدانی را داخل شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پرکنید و در شیشه را محکم نمایید و در گوشه ای خنک قرار دهید.
پس از 7 – 10 روز ترشی جا می افتد.
افزودن نمک به این ترشی کاملا سلیقه ای است.
ترشی بیور با سیر
مواد لازم ترشی بیور با سیر
فلفل بیور | ۱ کیلو |
سرکه | ۲ لیوان |
نمک | ۲ قاسق غذا خوری |
سیر | ۱ بوته |
آب | به میزان لازم |
ترشی بیور با سیر
روش آماده کردن ترشی بیور با سیر
فلفل بیرور را بشویید و آبکش نمایید.
مقداری آب با یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید زمانی که به جوش آمد فلفل ها را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشنید تا تلخی اش گرفته شود.
فلفل ها را آبکشی نموده با دستمال آشپزخانه خشک نمایید و به همراه 4 لیوان آب و سرکه و نمک روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود.
سیرها را پوست گرفته به فلفل ها بیافزایید و داخل شیشه بریزید و درش را ببندید .
10 روز در یخچال بگذارید تا ترشی بیور همدانی جا بیوفتد.
میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعنا و ترخون یا تخم گشنیز در این ترشی استفاده نمایید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها