لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی


نکاتی برای تهیه ترشی مشهدی

روش آماده کردن ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی

 

روش درست کردن ترشی مشهدی یا ترشی سالاد فصل

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی آشنا می شوید. ترشی سالاد فصل یک چاشنی سالم و خوش طعم و عالی برای انواع غذاهای ایرانی است و قادر هست به بهبود مزه و مزه غذاها کمک نماید.

روش آماده کردن ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی :

ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی یکی از انواع ترشی های خوش طعم و پرطرفدار ایرانی است که به علت مزه و عطر بی نظیرش، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاها استفاده می گردد. این ترشی از ترکیب انواع سبزیجات و میوه ها مثل گوجه فرنگی، هویج، گل کلم، کلم، کرفس و سبزیجات معطر آماده کردن می گردد.

 

ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است که از ترکیب سبزیجات مختلف آماده کردن می گردد. این ترشی به علت مزه و عطر خوش طعم اش، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مواد لازم برای ترشی سالاد مشهدی :

گل کلمیک کیلوگرم
هویج نگینی خرد شدهنیم کیلو
ساقه کرفس نگینی خرد شده300 گرم
برگ تازه کرفس ساتوری شده100 گرم
سیر خرد شده10 حبه
سرکه (نوع سرکه اهمیتی ندارد)2 لیوان
فلفل سبز تند نگینی خرد شده3 عدد
گوجه فرنگی پوست کنده و پوره شدهچهار کیلو
ترخون آسیاب شده خشکیک قاشق غذاخوری
ریحان خشک شدهیک قاشق غذاخوری
نعنا خشک شدهنصف قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمکبه میزان لازم

 

روش آماده کردن ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی :

ابتدا گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید. برای پوست گرفتن راحت گوجه ها، آن را ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ بریزید. پوست آن راحتی جدا می گردد، آن ها را جدا نمایید و آن ها را پوره نمایید.

 

تمام مواد را به صورت ریز خرد نمایید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خارج شود. قادر هستید برای این کار آن ها را روی یک دستمال پاکیزه مسطح نمایید تا آب اضافی آن ها گرفته شود. در غیر این صورت ترشی شما کپک می زند. در این فاصله گوجه های پوره شده را روی حرارت زیاد قرار بدهید، آن را با قاشق چوبی هم بزنید. 

 

زمانی که سه چهارم آب گوجه ها تبخیر شد زردچوبه، نمک و سبزی های معطر را به آن بیافزایید. سرکه را به آن بیافزایید، هم بزنید در صورت تمایل قادر هستید از 3 لیوان سرکه هم استفاده نمایید بستگی به سلیقه ی شما دارد.

 

بعد از اینکه مواد کمی با هم جوشیدند، گل کلم، هویج، کرفس، فلفل، سیر و بقیه ی مواد را بیافزایید و با هم مخلوط نمایید. زیر شعله را خاموش نمایید. ترشی را هم بزنید تا از حرارت بیفتد. آن را بچشید اگر نمک آن کم بود به آن نمک بیافزایید و اگر ترشی آن کم بود به آن سرکه بیافزایید.

 

زمانی که ترشی کاملا سرد شد آن را در ظرف های پاکیزه و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار بدهید. این ترشی پس از یک هفته آماده ی سرو می گردد.

 

درست کردن ترشی مشهدی

روش آماده کردن ترشی سالاد فصل

 

نکاتی برای آماده کردن ترشی سالاد فصل و یا ترشی مشهدی :

• داخل این ترشی نیاز به بادمجان و خیار نیست. زیرا سبب کپک زدن ترشی شما می گردد.

• دقت نمایید گوجه ها را می بایست بجوشانید تا از کپک زدن ترشی شما پیشگیری شود.

• برای زیبایی ظاهر ترشی خوبتر است مواد آن را به قطعاتی یکسان خرد نمایید.

• اگر می خواهید ترشی شما دیرتر از یک هفته آماده شود. اجازه بدهید، گوجه های پخته شده ی شما خنک شوند و بعد مواد را داخل آن بریزید. در این صورت مواد سفت تر هستند.

 

خواص ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی :

ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی به علت وجود سبزیجات و میوه ها، مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است. این ترشی به علت وجود سرکه، طبعی سرد دارد و برای افرادی که طبع گرم دارند، سودمند است. ترشی سالاد فصل یا ترشی مشهدی به علت وجود فیبر زیاد، برای سلامت دستگاه گوارش سودمند است. همچنین این ترشی به علت وجود آنتی اکسیدان ها، برای سلامت قلب و عروق و سرطان سودمند است.

 

سخن پایانی :

ترشی سالاد فصل یک چاشنی سالم و خوش طعم و عالی برای انواع غذاهای ایرانی است و قادر هست به بهبود مزه و مزه غذاها کمک نماید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها