لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی انبه سبز، طعمی متفاوت و فراموش نشدنی


ترشی انبه سبز ملس و خوشمزه

انواع روش های آماده کردن ترشی انبه سبز

 

روش آماده کردن ترشی انبه سبز به روش های متفاوت :

در این نوشته از بیتوته، به روش آماده کردن ترشی انبه سبز پرداخته ایم. این ترشی خوش طعم از انبه های تازه و سبز آماده کردن می گردد و یک پیچیدگی طعمی شگفت آور دارد. شما قادر هستید در این نوشته با دو روش متفاوت برای آماده کردن ترشی انبه سبز به همراه نکته های آماده کردن آن آشنا شوید.

روش آماده کردن ترشی انبه سبز :

ترشی انبه سبز یکی از انواع ترشی است که با انبه سبز آماده کردن می گردد و طعمی فوق العاده دارد. این ترشی را میتوان همزمان با رسیدن انبه های سبز در خانه آماده کردن نمود. انبه سبز نیز همانند انبه نارنجی از خواص بی نظیری برخوردار است. انبه یکی از معروف ترین میوه ها در دنیا است که خیلی پر خاصیت است و در اکثر مناطق گرم رشد می نماید. در این دستور ترشی انبه سبز مزه ملسی دارد و این دستور برای افرادی که عاشق ترشی ملس هستند مناسب است.

 

مواد لازم برای ترشی انبه سبز :

انبه سبز1 کیلوگرم
 سرکه 1 لیتر
 شکر 1 پیمانه
 نمک 2 قاشق غذاخوری
 سیر 5 حبه
 فلفل قرمز خشکبه مقدار دلخواه
 گلپر 1 قاشق چایخوری
 تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
سیاه دانه1 قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن ترشی انبه سبز :

ابتدا انبه ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید.

انبه ها را به صورت مکعب های کوچک خرد نمایید.

سیر را پوست بگیرید و ریز خرد نمایید.

ادویه ها را نیز به صورت پودر درآورید.

 

در یک قابلمه بزرگ، سرکه، شکر، نمک، سیر و ادویه ها را مخلوط نمایید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

حرارت را کم نمایید و بگذارید به زمان 5 دقیقه بجوشد.

انبه های خرد شده را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید.

 

اجازه دهید انبه ها در سرکه بجوشد تا کمی نرم شوند.

ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

ترشی را در ظرف شیشه ای دردار و پاکیزه و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

ترشی را در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

نکته هایی برای آماده کردن ترشی انبه سبز :

• برای آماده کردن ترشی انبه، قادر هستید از انبه های مختلف استفاده نمایید.

• اگر می خواهید ترشی شما تند باشد، قادر هستید مقدار فلفل قرمز خشک را زیادتر نمایید.

• اگر می خواهید ترشی شما شیرین تر باشد، قادر هستید مقدار شکر را زیادتر نمایید.

• ترشی انبه سبز را میتوان با انواع غذاها سرو نمود.

 

روش آماده کردن ترشی انبه سبز :

طرزتهیه ترشی انبه سبز

متفاوت ترین روش های آماده کردن ترشی انبه سبز

 

این دستور آماده کردن ترشی انبه سبز، ترش مزه است و افرادی که مزه ملس برای ترشی دوست ندارند قادر هستند از این دستور استفاده کنند.

 

مواد لازم برای آماده کردن ترشی انبه سبز :

 انبه سبز1 کیلوگرم
 زردچوبه1 قاشق غذاخوری
 دانه خردل1 قاشق چایخوری
 دانه شنبلیله1/2 قاشق چایخوری
 پودر فلفل قرمز2 قاشق غذاخوری
 نمک 1 قاشق غذاخوری
 روغن خردل1/2 فنجان
 پودر آسافوتیدا1 قاشق چایخوری
برگ کاری10-15 عدد

 

روش آماده کردن ترشی انبه سبز :

انبه های سبز را بشویید، پوست بگیرید و به مکعب های کوچک (حدود 1 اینچ) برش بزنید انبه ها را بشویید و خوب آبکش نمایید.

در یک کاسه پودر زردچوبه، دانه خردل، دانه شنبلیله، پودر فلفل قرمز و نمک را با هم خوب مخلوط نمایید.

مکعب های انبه را به مخلوط ادویه بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.

روغن خردل را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم نمایید.

پودر آسافوتیدا و برگ کاری را به روغن بیافزایید. چند ثانیه سرخ نمایید تا عطر آن جدا شود.

روغن داغ را روی مخلوط انبه بریزید.

خوب مخلوط نمایید و ترشی را به شیشه پاکیزه و خشک منتقل نمایید.

درب شیشه را محکم ببندید و قبل از استفاده حداقل 2 هفته در جای خنک و تاریک نگهداشتن نمایید.

 

نکاتی برای آماده کردن ترشی انبه سبز :

• از انبه سبز سفت و نارس برای خوبترین مزه و نتیجه استفاده نمایید.

• مقدار ادویه ای که استفاده می نمایید را میتوان با ذائقه خود تنظیم نمود.

• اگر ترشی تندتر می خواهید، پودر فلفل قرمز را زیادتر نمایید.

• همچنین قادر هستید ادویه های دیگری مثل زیره، تخم گشنیز یا هینگ را به ترشی بیافزایید.

• بعد از آماده شدن ترشی، میتوان آن را تا 6 ماه در جای خنک و تاریک نگهداشتن نمود.

 

در اینجا چند نکته اضافی برای آماده کردن خوبترین ترشی انبه سبز وجود دارد:

• انبه مناسب را انتخاب نمایید. خوبترین انبه برای ترشی سفت و نارس است. رنگ آنها می بایست زرد یا سبز باشد و مزه ترش داشته باشد.

 

• انبه ها را کاملا بشویید. با این کار هرگونه آلودگی یا باکتری که قادر هست ترشی را خراب نماید، از بین می برد. و اجازه بدهید خشک شوند.

 

• قادر هستید انبه ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید. این به انبه ها کمک می نماید تا به طور یکنواخت ترشی شود.

 

• از ادویه های مناسب استفاده نمایید. ادویه های مورد استفاده در ترشی انبه سبز دانه خردل، دانه شنبلیله، پودر فلفل قرمز، پودر زردچوبه و نمک است. همچنین قادر هستید ادویه جات دیگری مثل پودر گشنیز، پودر زیره یا هینگ (آسافوتیدا) بیافزایید.

 

• ترشی را تخمیر نمایید. تخمیر فرآیندی است که طی آن باکتری های طبیعی موجود در ترشی، قندها را به اسید تبدیل می کنند. این به ترشی مزه ترش خاصی می دهد.

 

• ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداشتن نمایید. این کار به حفظ ترشی و پیشگیری از خراب شدن آن کمک می نماید.

 

طرز درست کردن ترشی انبه سبز

روش پخت انواع ترشی انبه

 

روش نگهداشتن ترشی انبه :

دو روش نگهداشتن ترشی انبه نمک زدن خشک و استفاده از آب نمک آماده است.

 

نمک خشک: این روش، روش سنتی نگهداشتن ترشی انبه است. تکه های انبه را با پودر زردچوبه و نمک مخلوط نموده و سپس به صورت لایه لایه در یک شیشه استریل بسته بندی می کنند. سپس در شیشه را محکم می بندند و در مکانی تاریک و خنک نگهداشتن می کنند. ترشی با گذشت زمان تخمیر می گردد و مزه آن توسعه می یابد.

 

آب نمک آماده: این روش روشی سریعتر برای نگهداشتن ترشی انبه است. تکه های انبه را با محلول آب نمک آماده که شامل نمک، آب و سرکه است مخلوط می کنند. سپس ترشی را در یک شیشه استریل بسته بندی نموده و در مکانی تاریک و خنک نگهداشتن می کنند.

 

ذخیره سازی ترشی انبه :

بعد از آماده شدن ترشی، میتوان آن را تا 6 ماه در جای خنک و تاریک نگهداشتن نمود. مهم است که ترشی را در یک شیشه یا شیشه سرامیکی نگهداشتن نمایید، زیرا شیشه های پلاستیکی قادر هستند مواد شیمیایی را وارد ترشی کنند. ترشی را نیز می بایست دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداشتن نمایید، زیرا سبب خراب شدن آن می گردد.

 

خواص انبه سبز :

انبه سبز مملو از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. این میوه شامل مقادیر بسیاری ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، پتاسیم، منیزیم، فسفر و آهن است.

 

انبه سبز دارای خواص زیر است:

– تقویت سیستم ایمنی بدن

– بهبود سلامت قلب

– کم شدن التهاب

– بهبود بینایی

– کم شدن خطر ابتلا به سرطان

– تقویت سلامت استخوان ها

– بهبود سلامت پوست

 

ترشی انبه سبز نیز به علت وجود انبه سبز، دارای خواص مشابه انبه سبز است.

 

سخن پایانی :

ترشی انبه سبز یک چاشنی خوش طعم و پرکاربرد است که میتوان آن را با انواع غذاها میل نمود. این یک راه عالی برای اضافه کردن مزه ترش و تند به غذای شما است. پیشنهاد می کنم حتما آن را میل نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها