فواید مربا زردک
درست کردن مربای زردک به همراه نکته های
مربای زردک یکی از انواع مرباهای خوش طعم و پرخاصیت است که همانند دیگر مربا ها میتوان آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمود. زردک از گیاهان خوش طعم و پرخاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند. اگر زردک از کیفیت مطلوب و مرغوب برخوردار باشد، کم ریشه آب دار و شیرین تر از هویج فرنگی است.
مربای زردک یکی از انواع مرباهای خوش طعم و پرخاصیت است که همانند دیگر مرباها میتوان آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمود. زردک از گیاهان خوش طعم و پرخاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند. این گیاه مملو از ویتامین A، C، E، بتاکاروتن، فیبر و مواد معدنی است. مربای زردک نیز به علت استفاده از زردک، خواص بسیاری دارد.
روش آماده کردن مربای زردک :
مواد لازم برای آماده کردن مربای زردک :
زردک | 1 کیلوگرم |
شکر | 400 گرم |
هل یا وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 1/2 قاشق چایخوری |
روش آماده کردن مربای زردک :
ابتدا زردک ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا خلال نگینی خرد نمایید.
زردک های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به آن آب بیافزایید تا روی زردک ها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا زردک ها بپزند و نرم شوند.
بعد از اینکه زردک ها نرم شدند، شکر، هل یا وانیل و آبلیمو را به آن بیافزایید و هم بزنید.
حرارت را کم نمایید و اجازه دهید تا مربا به زمان 30-45 دقیقه بجوشد و قوام بیاید.
بعد از اینکه مربا به قوام رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف های شیشه ای پاکیزه و خشک بریزید.
مربا را در جای خنک و تاریک نگهداشتن نمایید.
نکته هایی برای آماده کردن مربا زردک
نکته های مهم در آماده کردن مربای زردک :
• در صورت تمایل قادر هستید از گلاب استفاده نمایید.
• برای آماده کردن مربای زردک از زردک های تازه و شیرین استفاده نمایید.
• زردک ها را به صورت نازک خرد نمایید تا مربا زودتر جا بیفتد.
• برای آماده کردن مربای زردک از زردک های تازه و مرغوب استفاده نمایید.
• اگر زردک ها شیرین هستند، قادر هستید مقدار شکر را کمتر نمایید.
• برای اینکه مربا شکرک نزند، قادر هستید به آن آبلیمو یا سرکه بیافزایید.
• برای اینکه مربا خوشرنگ تر شود، قادر هستید به آن کمی پودر ژلاتین بیافزایید.
روش درست کردن مربا زردک
فواید مربای زردک :
• مربای زردک مملو از ویتامین های A، C، E، K، بتاکاروتن، فیبر و مواد معدنی است.
• این مربا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید.
• مربای زردک برای سلامت پوست و مو سودمند است.
• به بهبود بینایی و سلامت پوست کمک می نماید.
• به کم شدن کلسترول خون کمک می نماید.
• این مربا برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش سودمند است.
توصیه های غذایی :
• مربای زردک را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمایید.
• برای کم شدن کالری مربا، قادر هستید آن را با ماست یا شیر میل نمایید.
• از استفاده بیش از حد مربا خودداری نمایید، زیرا قند موجود در آن قادر هست منجر به افزایش وزن شود.
روش سرو مربای زردک :
مربای زردک را میتوان به تنهایی یا همراه با انواع نان، کیک، بیسکویت و بستنی سرو نمود. همچنین میتوان از آن برای تزیین دسر ها و شیرینی ها استفاده نمود.
آخرین دیدگاهها