لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن مربای زردک به همراه نکته های


طرزتهیه مربای زردک

فواید مربا زردک

 

درست کردن مربای زردک به همراه نکته های

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن مربای زردک آشنا می شوید. مربای زردک یکی از انواع مرباهای خوش طعم و پرخاصیت است که همانند دیگر مربا ها میتوان آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمود. زردک از گیاهان خوش طعم و پرخاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند.

مربای زردک یکی از انواع مرباهای خوش طعم و پرخاصیت است که همانند دیگر مربا ها میتوان آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمود. زردک از گیاهان خوش طعم و پرخاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند. اگر زردک از کیفیت مطلوب و مرغوب برخوردار باشد، کم ریشه آب دار و شیرین تر از هویج فرنگی است.

 

مربای زردک یکی از انواع مرباهای خوش طعم و پرخاصیت است که همانند دیگر مرباها میتوان آن را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمود. زردک از گیاهان خوش طعم و پرخاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند. این گیاه مملو از ویتامین A، C، E، بتاکاروتن، فیبر و مواد معدنی است. مربای زردک نیز به علت استفاده از زردک، خواص بسیاری دارد.

 

روش آماده کردن مربای زردک :

مواد لازم برای آماده کردن مربای زردک :

زردک1 کیلوگرم
شکر400 گرم
هل یا وانیل1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو1/2 قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن مربای زردک :

ابتدا زردک ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا خلال نگینی خرد نمایید.

زردک های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به آن آب بیافزایید تا روی زردک ها را بپوشاند.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا زردک ها بپزند و نرم شوند.

بعد از اینکه زردک ها نرم شدند، شکر، هل یا وانیل و آبلیمو را به آن بیافزایید و هم بزنید.

حرارت را کم نمایید و اجازه دهید تا مربا به زمان 30-45 دقیقه بجوشد و قوام بیاید.

بعد از اینکه مربا به قوام رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف های شیشه ای پاکیزه و خشک بریزید.

مربا را در جای خنک و تاریک نگهداشتن نمایید.

 

نکاتی برای تهیه مربای زردک

نکته هایی برای آماده کردن مربا زردک

 

نکته های مهم در آماده کردن مربای زردک :

• در صورت تمایل قادر هستید از گلاب استفاده نمایید.

• برای آماده کردن مربای زردک از زردک های تازه و شیرین استفاده نمایید.

• زردک ها را به صورت نازک خرد نمایید تا مربا زودتر جا بیفتد.

• برای آماده کردن مربای زردک از زردک های تازه و مرغوب استفاده نمایید.

• اگر زردک ها شیرین هستند، قادر هستید مقدار شکر را کمتر نمایید.

• برای اینکه مربا شکرک نزند، قادر هستید به آن آبلیمو یا سرکه بیافزایید.

• برای اینکه مربا خوشرنگ تر شود، قادر هستید به آن کمی پودر ژلاتین بیافزایید.

 

فواید مربای زردک

روش درست کردن مربا زردک

 

فواید مربای زردک :

• مربای زردک مملو از ویتامین های A، C، E، K، بتاکاروتن، فیبر و مواد معدنی است.

• این مربا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید.

• مربای زردک برای سلامت پوست و مو سودمند است.

• به بهبود بینایی و سلامت پوست کمک می نماید.

• به کم شدن کلسترول خون کمک می نماید.

• این مربا برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش سودمند است.

 

توصیه های غذایی :

• مربای زردک را به عنوان صبحانه، عصرانه یا میان وعده میل نمایید.

• برای کم شدن کالری مربا، قادر هستید آن را با ماست یا شیر میل نمایید.

• از استفاده بیش از حد مربا خودداری نمایید، زیرا قند موجود در آن قادر هست منجر به افزایش وزن شود.

 

روش سرو مربای زردک :

مربای زردک را میتوان به تنهایی یا همراه با انواع نان، کیک، بیسکویت و بستنی سرو نمود. همچنین میتوان از آن برای تزیین دسر ها و شیرینی ها استفاده نمود.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها