لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی


طرز درست کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی

روش درست کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی

 

روش درست کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی آشنا می شوید. ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی لذیذی است که به سفره های ما تنوع و رنگ می بخشد. این ترشی با طعمی ترش و ملس و بافتی ترد و دلچسب، در کنار غذاهای مختلف، به خصوص غذاهای گوشتی، طعمی بی مانند خلق می نماید. در این نوشته، روش آماده کردن و رسپی کامل این ترشی خوش طعم را به شما آموزش می دهیم.

ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی خوش طعم و رنگارنگی است که در کنار غذاهای مختلف، طعمی دلچسب به سفره شما می بخشد. این ترشی به علت پخت سبزیجات، طعمی ملایم تر و بافتی نرم تر نسبت به ترشی های سنتی ایرانی دارد و به شتاب آماده می گردد و به عنوان یک پیش غذا یا چاشنی در کنار غذاهای گوشتی و پلو، سرو می گردد. در این نوشته، روش آماده کردن کامل و جامعی از این ترشی را به شما ارائه می دهیم.

 

روش آماده کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی :

روش آماده کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی با دیگر ترشی ها خیلی متفاوت است. برای آماده کردن ی این ترشی سبزیجات را با روغن کمی تفت می دهید، سپس چاشنی را اضافه می نمایید و در پایان، داخل شیشه ترشی را کنسرو می نمایید. این ترشی به علت داشتن مقدار کمی سرکه، اصلا ترش نیست و مزه خیلی ملایم و خوش طعم ای دارد.

 

مواد لازم برای سبزیجات ترشی :

 بادمجان  300 گرم
 کدو سبز 300 گرم
 پیاز 1 عدد
 هویج 1 عدد
 فلفل دلمه ای 150 گرم  
 گوجه فرنگی 150 گرم  
 سیر 2 حبه 

 

چاشنی ها :

سرکه سفید 1-2 قاشق غذاخوری
آب 1-2 قاشق غذاخوری
 نمک به مقدار لازم
 روغن به مقدار لازم
 فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری 
 پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری 

 

روش آماده کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی :

برای آماده کردن ترشی مخلوط روسی ابتدا سبزیجات را بشویید و خشک نمایید و آن ها را فراهم کنید. بادمجان و کدو سبز را به صورت مکعب های کوچک خرد نمایید. پیاز و هویج ها را به صورت نگینی خرد نمایید. فلفل دلمه را به صورت نوارهای باریک و کوچک و گوجه فرنگی ها را نیز به صورت نگینی خرد نمایید. سیرها را نیز به صورت ورقه ای برش دهید و همه را کنار بگذارید.

 

در این مرحله سبزیجات را تفت دهید. برای این کار در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم نمایید. سپس پیاز را بیافزایید و به زمان 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

 

هویج و فلفل دلمه ای را بیافزایید و به زمان 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

بادمجان، کدو سبز و گوجه فرنگی را به همراه سیر به ماهیتابه بیافزایید. به زمان 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا تمام سبزیجات نرم شوند.

نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و در صورت تمایل پودر زیره را بیافزایید و به ‎خوبی مخلوط نمایید.

 

سرکه و آب و در صورت تمایل سبزی های مورد نظر را به ماهیتابه بیافزایید. شعله را کم نمایید و درب تابه را ببندید تا به زمان 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا ترشی جا بیفتد.

ترشی را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید خنک شود.

ترشی را در ظرفی درب دار پاکیزه و خشک بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداشتن نمایید. این ترشی به علت پخته شدن رسیده و نرم است و قادر هستید آن ها را در همان لحظه میل نمایید.

 

نکته هایی برای ترشی مخخلوط سبزیجات روسی

مراحل درست کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی

 

نکاتی برای آماده کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی :

• برای خوش مزه تر شدن ترشی مخلوط سبزیجات روسی قادر هستید از ادویه ترشی، شوید، نعناع تازه یا خشک نیز استفاده نمایید.

 

• قادر هستید از سبزیجات دلخواه خود مثل کلم، قارچ، گل کلم و یا ذرت نیز در این ترشی استفاده نمایید.

 

• تکه های سبزیجات را خیلی ریز خرد نکنید، زیرا با تفت دادن آن ها سبب له شدن سبزیجات می گردد.

 

• برای مزه ترش تر، قادر هستید مقدار سرکه را زیادتر نمایید.

 

• این ترشی را قادر هستید به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها مثل کباب، خوراک مرغ، خوراک گوشت و یا ساندویچ سرو نمایید.

 

• ترشی مخلوط سبزیجات روسی نسبت به دیگر ترشی ها، از ترشی کمتری برخوردار است و همچنین سبزیجات آن تفت داده می شوند.

 

• زمان نگهداشتن این ترشی زیاد نیست و می بایست سریع استفاده شود. آن را قادر هستید به زمان 2 هفته در یخچال نگهداشتن نمایید.

 

• میزان اضافه کردن فلفل، سیر، سرکه و … را قادر هستید به سلیقه ی خود تغییر بدهید.

 

روش درست کردن ترشی مخلوط سبزیجات روسی

روش درست کردن ترشی سبزیجات به سبک روسی

 

در آخر :

ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی خوش طعم و رنگارنگی است که در کنار غذاهای مختلف، طعمی دلچسب و منحصر به فرد را به ارمغان می آورد. این ترشی به علت پخت سبزیجات، طعمی ملایم تر و بافتی نرم تر نسبت به ترشی های خام دارد و به شتاب آماده می گردد. در این نوشته، روش آماده کردن کامل و جامعی از این ترشی را به شما ارائه دادیم. امیدواریم از این روش آماده کردن لذت ببرید و این ترشی خوش طعم را در منزل آماده کردن نمایید.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها