رسپی ترشی برگ کرفس
ترشی برگ کرفس، انتخابی سالم و لذیذ برای مزههای شما
برگ های کرفس معمولا دور انداخته می شوند و کمتر از ساقه کرفس مورد استفاده قرار میگیرند ، اگر میخواهید برگهای کرفس را دور نیندازید ، یکی از خوبترین روش ها برای استفاده از آن ، درست کردن ترشی برگ کرفس یا استفاده از برگ کرفس به عنوان مزه دهنده در سایر ترشی ها است.
برای خوش طعم تر شدن مزه ترشی برگ کرفس میتوانید از لیمو و جوز هندی استفاده نمایید ، این ترشی مزه بی نظیری خواهد داشت.
از ترشی برگ کرفس میتوانید کنار سوپ ، آبگوشت ، سوسیس یا مرینیت کردن انواع گوشت و کباب یا در انواع کوکتل استفاده نمایید.
ترشی برگ کرفس
مواد لازم ترشی برگ کرفس
برگ کرفس | یک بوته |
فلفل خشک خرد شده | نصف قاشق مربا خوری |
رنده پوست لیمو ترش | نصف عدد |
جوز هندی تازه رنده شده | 1 قاشق چای خوری |
سرکه | سه چهارم فنجان |
آب | 1.5 فنجان |
شکر | 2 قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
ترشی برگ کرفس و سرکه
روش آماده کردن ترشی برگ کرفس
برگ های کرفس را از بوته جدا نموده بشویید و روی پارچه نخی مسطح نمایید تا آبشان گرفته شود سپس به صورت درشت خرد نمایید.
برگ های کرفس را در یک کاسه بزرگ ریخته و پرک فلفل ، رنده پوست لیمو و جوز هندی را رویشان بپاشید و باهم مخلوط نمایید و سپس داخل شیشه بریزید.
آب و سرکه و شکر را در قابلمه ریخته روی حرارت به جوش بیاورید و سپس داخل شیشه بریزید تا جایی که حدود 1 سانتی متر با در شیشه فاصله داشته باشد.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید در هوای اتاق سرد شود سپس در یخچال نگهداشتن نمایید.
ترشی برگ کرفس و بادمجان
مواد لازم ترشی برگ کرفس و بادمجان
بادمجان | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
سبزی کرفس | 2 کیلو |
سیر | 5 عدد |
فلفل سبز تند | 4 عدد |
سرکه و آب و نمک | به مقدار لازم |
ترشی برگ کرفس و بادمجان
روش آماده کردن ترشی برگ کرفس و بادمجان
خیار ، هویج و بادمجان را پوست گرفته و مربعی خرد نمایید.
فلفل دلمه و فلفل سبز را هم خرد نمایید.
سبزی ها را بشویید ، پاک نمایید و خشک نموده سپس ریز خرد نمایید.
سیر را پوست بگیرید و به مواد بیافزایید.
همه مواد را مخلوط نموده در یک ظرف شیشه ای برزید و چند قاشق نمک بیافزایید و زیادتر از نسف شیشه را با سرکه و مابقی را با آب پر نمایید و در ظرف را محکم ببندید و 2 – 3 هفته در جایی دور از نور خورشید قرار دهید تا جا بیوفتد.
ترشی مخلوط با برگ کرفس
مواد لازم ترشی مخلوط با برگ کرفس
گل کلم | 2 کیلو |
هویج | نیم کیلو |
خیار | نیم کیلو |
کرفس | نیم کیلو |
بادمجان | 800 گرم |
سیب زمینی ترشی | 300 گرم |
پیاز ریز | 400 گرم |
سیر | 400 گرم |
فلفل سبز | به مقدار لازم |
سبزی ترشی شامل مرزه ، شوید ترخون، نعنا و برگ کرفس | 400 گرم |
ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک | به مقدار لازم |
سرکه قرمز | به مقدار لازم |
موسیر | 300 گرم |
نعنا و شوید خشک | در صورت تمایل |
ترشی مخلوط با برگ کرفس
روش آماده کردن ترشی مخلوط با برگ کرفس
گل کلم را به اندازه دلخواه خرد نموده و داخل تشت آب بریزید و بشویید سپس آبکش نمایید و روی پارچه مسطح نمایید تا کاملا خشک شود.
خیار ، سیب زمینی و هویج را بشویید ، خشک نمایید و پوست گرفته خرد نمایید. بادمجان را بدون پوست گرفتن خرد نمایید.
کرفس را بشویید و خشک نمایید و سپس برگ ها و ساقه را جداگانه خرد نمایید.
پیاز و سیر را پوست بگیرید.
سبزی را پاک نموده بشویید و پس از خشک شدن خرد نمایید.
همه سبزیجات را چند ساعت روی پارچه مسطح نمایید تا آب اضافه شان کاملا خشک شود سپس در یک ظرف بزرگ ریخته و ادویه بزنید و به همراه فلفل لا به لا داخل شیشه بریزید و سرکه را اضافه نموده و در شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداشتن نمایید.
قادر هستید 2 – 3 قاشق نمک به ترشی بیافزایید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها