لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن سیر ترشی سفید خوش طعم و مجلسی


طرز تهیه سیر ترشی سفید مرواریدی , مواد لازم سیر ترشی سفید , سیرترشی سفید با طعم آویشن

رسپی سیر ترشی سفید

 

روش آماده کردن ترشی سیر سفید حبه ای ساده خانگی و خوش طعم

سیر ترشی سفید ظاهر زیبا و مجلسی دارد و آماده کردن آن کار خیلی ساده است و فقط نیاز به چند فوت کوزه گری دارد که در ادامه نوشته بیتوته با شما در میان می گذاریم. 

سیرترشی معمولا با سرکه انگور آماده کردن می گردد و برای تیره شدن رنگش کمی شیره انگور  به آن افزوده می گردد. در صورتی که میخواهید سیر ترشی سفید درست نمایید ، می بایست سیرها را حبه نموده ، پوست بگیرید و با سرکه سفید ، آنها را ترشی بیندازید. 

در ادامه نوشته انواع روش آماده کردن سیر ترشی سفید را با شما در میان می گذاریم .

 

سیر ترشی سفید

مواد لازم سیر ترشی سفید  

 فلفل قرمز نیم کوب۱ قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه   ۱ قاشق چای خوری
 سیر  700 گرم
 سرکه سفیدبه میزان لازم
نمک۱ قاشق چای خوری
 جعفری تازه خرد شدهدو قاشق غذا خوری
 فلفل سبز تازه2 عدد
 نعنا تازه3 تا 4 برگ

 

سیرترشی سفید با طعم آویشن , سیر ترشی سریع سفید , رسپی سیر ترشی سفید

دستور آماده کردن سیرترشی سفید

 

روش آماده کردن سیر ترشی سفید

سیر های تازه و بدون لک را انتخاب نمایید.

برای این که راحت تر پوست سیر گرفته شود ، بوته سیر را حبه حبه نمایید و سپس حبه های سیر را در یک ظرف آب ریخته و 15 دقیقه صبر نمایید سپس پوست حبه های سیر را جدا نمایید. 

سیرها را با پارچه نخی کاملا خشک نمایید و در شیشه پاکیزه بریزید و بقیه مواد را به شیشه بیافزایید. 

 

سرکه سفید را روی سیر ها بریزید به طوری که رویشان را بپوشاند و درش را بسته در یخچال بگذارید. 

اگر میخواهید ترشی سیر سفید شما سریعتر حاضر شود میتوانید 2 – 3 روز داخل کابینت قرار دهید و سپس به یخچال منتقل کنید. 

 

ترشی سیر سفید

مواد لازم ترشی سیر سفید  

 برگ بو   ۱ عدد
 تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
 زیره سبز۱ قاشق چای خوری
 فلفل قرمز نیم کوب۱ قاشق چای خوری
 دانه خردل۱ قاشق چای خوری 
 دانه فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
سیر۷۰۰ گرم
سرکه سفیدبه میزان لازم
نمک۱ قاشق چای خوری

 

سیر ترشی سفید , طرز تهیه سیر ترشی سفید, ترشی سیر سفید حبه ای

ترشی سیر سفید حبه ای 

 

روش آماده کردن ترشی سیر سفید

سیر را حبه نمایید و حبه های سیر را داخل شیشه دردار بریزید و شیشه را محکم تکان دهید تا پوست سیر شل شود و به آسانی بتوانید پوست حبه های سیر را جدا نمایید.

سرکه را درون قابلمه بریزید و نمک بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و زمانی که سرکه آغاز به جوشیدن نمود و نمک حل شد ، شعله را خاموش نمایید و صبر نمایید سرکه خنک شود. 

 

ادویه ها را داخل شیشه بریزید و حبه های سیر را روی ادویه ها بریزید و سرکه را تا جایی بیافزایید که کاملا روی سیرها را بپوشاند. 

2 – 3 میلی متر سر شیشه را خالی بگذارید و با دستمال کاغذی لبه شیشه را خشک نمایید. 

 

در شیشه را ببندید و در محلی خنک دور از نور قرار دهید تا آماده شود. 

زمان جا افتادن ترشی سیر سفید حدود 2 ماه است. 

اگر میخواهید ترشی نرم تر شود و بوی کمتری داشته باشید میتوانید شیشه را زیر نور آفتاب بگذارید.

 

سیرترشی سفید با مزه آویشن

مواد لازم سیر ترشی سفید با مزه آویشن  

 سیر150 گرم
 سرکه سفید  100 میلی لیتر
 نمک1 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق چای خوری
 فلفل1 قاشق چای خوری 
 آویشن1 قاشق چای خوری

 

 ترشی سیر سفید حبه ای , طرز تهیه سیر ترشی با سرکه سفید ,سیر ترشی سفید رنگ

سیرترشی سفید با مزه آویشن

 

روش آماده کردن سیرترشی سفید با مزه آویشن

سیر را حبه نمایید و بشویید و پوستش را بگیرید و روی پارچه نخی مسطح نمایید تا آبش گرفته شود. 

سرکه ، نمک ، شکل ، فلفل و آویشن را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. 

سیر ها را داخل بطری بریزید و سپس سرکه داغ را به آن بیافزایید و در بطری را محکم ببندید. 

 

بطری را با یک پارچه ضخیم بپوشانید تا حرارت را در خود نگه دارد و پس از 24 ساعت پارچه را از دور بطری باز نموده و به زمان 1 هفته در محلی خنک و تاریک قرار دهید تا جا بیوفتد. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها