رسپی سیر ترشی سفید
روش آماده کردن ترشی سیر سفید حبه ای ساده خانگی و خوش طعم
سیرترشی معمولا با سرکه انگور آماده کردن می گردد و برای تیره شدن رنگش کمی شیره انگور به آن افزوده می گردد. در صورتی که میخواهید سیر ترشی سفید درست نمایید ، می بایست سیرها را حبه نموده ، پوست بگیرید و با سرکه سفید ، آنها را ترشی بیندازید.
در ادامه نوشته انواع روش آماده کردن سیر ترشی سفید را با شما در میان می گذاریم .
سیر ترشی سفید
مواد لازم سیر ترشی سفید
فلفل قرمز نیم کوب | ۱ قاشق چای خوری |
دانه فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | 700 گرم |
سرکه سفید | به میزان لازم |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
جعفری تازه خرد شده | دو قاشق غذا خوری |
فلفل سبز تازه | 2 عدد |
نعنا تازه | 3 تا 4 برگ |
دستور آماده کردن سیرترشی سفید
روش آماده کردن سیر ترشی سفید
سیر های تازه و بدون لک را انتخاب نمایید.
برای این که راحت تر پوست سیر گرفته شود ، بوته سیر را حبه حبه نمایید و سپس حبه های سیر را در یک ظرف آب ریخته و 15 دقیقه صبر نمایید سپس پوست حبه های سیر را جدا نمایید.
سیرها را با پارچه نخی کاملا خشک نمایید و در شیشه پاکیزه بریزید و بقیه مواد را به شیشه بیافزایید.
سرکه سفید را روی سیر ها بریزید به طوری که رویشان را بپوشاند و درش را بسته در یخچال بگذارید.
اگر میخواهید ترشی سیر سفید شما سریعتر حاضر شود میتوانید 2 – 3 روز داخل کابینت قرار دهید و سپس به یخچال منتقل کنید.
ترشی سیر سفید
مواد لازم ترشی سیر سفید
برگ بو | ۱ عدد |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چای خوری |
زیره سبز | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز نیم کوب | ۱ قاشق چای خوری |
دانه خردل | ۱ قاشق چای خوری |
دانه فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۷۰۰ گرم |
سرکه سفید | به میزان لازم |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
ترشی سیر سفید حبه ای
روش آماده کردن ترشی سیر سفید
سیر را حبه نمایید و حبه های سیر را داخل شیشه دردار بریزید و شیشه را محکم تکان دهید تا پوست سیر شل شود و به آسانی بتوانید پوست حبه های سیر را جدا نمایید.
سرکه را درون قابلمه بریزید و نمک بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و زمانی که سرکه آغاز به جوشیدن نمود و نمک حل شد ، شعله را خاموش نمایید و صبر نمایید سرکه خنک شود.
ادویه ها را داخل شیشه بریزید و حبه های سیر را روی ادویه ها بریزید و سرکه را تا جایی بیافزایید که کاملا روی سیرها را بپوشاند.
2 – 3 میلی متر سر شیشه را خالی بگذارید و با دستمال کاغذی لبه شیشه را خشک نمایید.
در شیشه را ببندید و در محلی خنک دور از نور قرار دهید تا آماده شود.
زمان جا افتادن ترشی سیر سفید حدود 2 ماه است.
اگر میخواهید ترشی نرم تر شود و بوی کمتری داشته باشید میتوانید شیشه را زیر نور آفتاب بگذارید.
سیرترشی سفید با مزه آویشن
مواد لازم سیر ترشی سفید با مزه آویشن
سیر | 150 گرم |
سرکه سفید | 100 میلی لیتر |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
فلفل | 1 قاشق چای خوری |
آویشن | 1 قاشق چای خوری |
سیرترشی سفید با مزه آویشن
روش آماده کردن سیرترشی سفید با مزه آویشن
سیر را حبه نمایید و بشویید و پوستش را بگیرید و روی پارچه نخی مسطح نمایید تا آبش گرفته شود.
سرکه ، نمک ، شکل ، فلفل و آویشن را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
سیر ها را داخل بطری بریزید و سپس سرکه داغ را به آن بیافزایید و در بطری را محکم ببندید.
بطری را با یک پارچه ضخیم بپوشانید تا حرارت را در خود نگه دارد و پس از 24 ساعت پارچه را از دور بطری باز نموده و به زمان 1 هفته در محلی خنک و تاریک قرار دهید تا جا بیوفتد.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها