لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن مربای فندق؛ مربای آجیلی خوش طعم و مقوی


مربا فندق و پوست پسته, رسپی مربای فندق, مربای فندقی

رسپی مربا فندق

 

روش آماده کردن ی مربای فندق خوش طعم و مقوی

مربا فندق یک مربای آجیلی خوش طعم است که مطمئنا همه عاشقش خواهند شد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن این مربای خوش طعم آشنا خواهیم نمود.

مربا فندق یک مربا آجیلی خیلی خوش طعم و مقوی است که میتوانید در وعده صبحانه و عصرانه میل کنید. برای آماده کردن مربای فندق حتما پوست فندق ها را بگیرید تا مربایتان مزه و جلوه بهتری داشته باشد.

 

در این نوشته روش آماده کردن انواع مربا فندق را به شما آموزش داده ایم ، اگر میخواهید مربا فندق شما کمی جذاب تر و معطر تر باشد میتوانید از ترکیب خلال پوست پرتقال یا پوست پسته در مربا استفاده کنید. 

نکته مهمی که برای برای آماده کردن مربای فندق می بایست رعایت نمایید این است که مربا را می بایست در ظرف لعابی بجوشانید. 

 

مربا فندق

مواد لازم مربا فندق 

فندق    نیم کیلوگرم
 آب ۳۵۰ میلی لیتر
 شکر۷۰۰ گرم
 جوهر لیمونصف قاشق چای خوری

 

روش آماده کردن مربای فندق

مغز فندق را به زمان 4 ساعت در آب خیس نمایید.

مقداری آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و زمانی که به جوش آمد ، فندق ها را داخلش بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و آبکش نمایید.

شکر و آب را در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

جوهر لیمو را در 1 قاشق آب حل نمایید و به شربت اضافه کنید.

مغز فندق را به قابلمه اضافه نموده واجازه دهید بجوشد تا قوام بیاید. 

پس از سرد شدن مربا را در شیشه های دربسته در یخچال نگهداشتن کنید. 

 

مربا فندق آجیلی

مواد لازم مربا فندق آجیلی 

پسته تازه  صد گرم
فندق تازهصد گرم
گردوی تازهصد گرم 
تخمه آفتابگردان خامصد گرم
بادام تازهصد گرم 
آب2 پیمانه
شکر 3 پیمانه

 

دستور تهیه مربای فندق, مواد لازم مربای فندق, طعم مربای فندق

مربا فندق آجیلی

 

روش آماده کردن مربا فندق آجیلی

همه مغزها را  در آب بخیسانید و سپس پوستشان را جدا نموده و خلالی خرد نمایید. 

تخمه ها را بشکنید و مغزشان را به ترکیب آجیل ها بیافزایید.

شکر و آب را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. 

جوهر لیمو را به شربت بیافزایید و سپس مغزها را به شربت بیافزایید و به جوشاندن ادامه دهید تا قوام بیاید.

 

شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا شربت به قوام لازم برسد و مقداری جوهر لیمو به شربت بیفزایید سپس مغزهای آجیل را درون شربت بریزید و پس از اینکه مربا غلیظ شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

  

مربا فندق با خلال پرتقال

مواد لازم مربا فندق با خلال پرتقال  

فندق  4۰۰ گرم
آب  ۲ پیمانه
 شکر 2 پیمانه 
هل چند عدد
 خلال شیرین شده پرتقال یا نارنج4 قاشق غذا خوری
 جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

 

خواص مربای فندق, مربای فندق, طرز تهیه ی مربای فندق, مربا فندق با خلال پرتقال

مربا فندق با خلال پرتقال

 

روش آماده کردن مربا فندق با خلال پرتقال

فندق ها را در سینی فر بریزید و به زمان 10 دقیقه در فر 200 درجه بگذارید تا برشته شود ، 1 – 2 بار آنها را زیر و رو نمایید که نسوزند.

یک پارچه حوله ای پاکیزه مسطح نمایید و فندق ها را داخل آن مالش دهید تا پوستشان جدا شود.

آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. 

هل ، خلال پوست پرتقال و جوهر لیمو را اضافه نموده و چند دقیقه بجوشانید.

فندق را بیافزایید و هنگامی شربت به قوام آمد ، شعله را خاموش نمایید. 

خوبتر است یک هفته صبر نمایید تا شربت به خورد فندق ها برود و سپس مربا را استفاده کنید. 

 

مربا فندق و پوست پسته

مواد لازم مربا فندق و پوست پسته  

 پوست پسته تازه   200 گرم
 مغز فندق تازه  400 گرم
شکر  500 گرم
 آب لیمو  1 قاشق سوپ خوری
گلاب  1 لیوان
آب  2 لیوان
هل نیم کوب  1 قاشق چای خوری
زعفران دم نموده 1 قاشق سوپ خوری در صورت تمایل

 

دستور تهیه مربای فندق, مواد لازم مربای فندق, طعم مربای فندق

مربا فندق با پوست پسته

 

روش آماده کردن مربا فندق و پوست پسته

مغز فندق را در کاسه ای بریزید و سپس روش را با آب در حال جوش پر نمایید و 1 ساعت صبر نمایید خیس بخورد و پوستش را جدا نمایید. 

دو بار ، پوست پسته را به همراه مقدا مناسب آب سرد داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و صبر نمایید به جوش بیاید ، 5 دقیقه بجوشانید و آبکش نمایید تا تلخی اش گرفته شود. 

 

آب و شکر را مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید. 

پوست پسته را به شربت بیافزایید و حدود 20 – 30 دقیقه اجازه دهید در شربت بجوشد.

گلاب و مغز فندق را بیافزایید و 10 دقیقه به جوشاندن ادامه دهید. 

آبلیمو را بیافزایید و چند قل که زد ، هل و زعفران را بیافزایید و شعله را خاموش نمایید. 

قابلمه را کناری گذاشته و درش را بگذارید و اجازه دهید مربا به زمان 12 ساعت داخل قابلمه بماند و سرد شود و سپس داخل شیشه بریزید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها