رسپی مربا پوست نارنج
روش آماده کردن مربای پوست نارنج با مزه ایده آل
مربای پوست نارنج یکی از مرباهای خیلی خوش رنگ و معطر است که علاوه بر وعده صبحانه میتوانید از آن برای آذین کیک و دسر و انواع شیرینی هم استفاده نمایید.
آماده کردن مربای پوست نارنج خیلی ساده است ولی از آنجا که می بایست در ابتدا تلخی پوست نارنج را بگیرید کمی نیاز به صبر و حوصله دارد و زمان بر است. در ادامه نوشته روش آماده کردن انواع مربا پوست نارنج تازه و پوست نارنج خشک و مربا با پوست نارنج درسته را به شما آموزش می دهیم.
مربا پوست نارنج تازه
مواد لازم مربا پوست نارنج تازه
پوست نارنج | ۱۰۰گرم |
شکر | ۱ کیلو گرم |
آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن مربا پوست نارنج تازه
پوست نارنج را خلالی خرد نمایید و 3 ساعت در آب گرم بگذارید خیس بخورد. خوبتر است چند بار آب را عوض نمایید. مقداری آب در قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پوست نارنج را داخل قابلمه بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و آبکش نمایید. 4 – 5 بار این مرحله را تکرار نمایید تا تلخی پوست نارنج از بین برود.
3 لیوان آب و شکر روی حرارت بگذارید و شعله را زیاد نمایید تا به جوش آید سپس شعله را کم نمایید و صبر نمایید شکر حل شود و پوست نارنج را اضفه نمایید.
زمانی که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیافزایید و پس از 2 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
مربا پوست نارنج معطر
مواد لازم مربا پوست نارنج معطر
نارنج | ۵ عدد |
شکر | ۱ کیلو گرم |
دانه هل ساییده شده | ۱ دانه |
گلاب | نصف فنجان |
زعفران ساییده شده | نوک قاشق چای خوری |
جوهر لیمو | ۱ قاشق چای خوری ( یک قاشق غذاخوری آبلیمو ) |
مربا پوست نارنج معطر
روش آماده کردن مربا پوست نارنج معطر
پوست نارنج را بگیری و سفیدی داخلش را جدا نمایید و سپس به صورت خلالی خرد نمایید و یک شب در آب بگذارید بماند، خوبتر است چند بار آبش را عوض نمایید.
پوست نارنج را با آب جدید روی حرارت بگذارید و پس از 2 – 3 جوش زدن آبکش نمایید و رویش آب سرد بگیرید. این کار را چند بار تکرار نمایید تا جایی که تلخی پوست نارنج کمتر شود.
در مرحله آخر پوست نارنج را به همراه شکر و 3 لیوان آب در قابلمه بریزید و 15 دقیقه بدون هم زدن بجوشانید.
جوهرلیمو یا آبلیمو به همره زعفران و هل را بیافزایید و مخلوط کنید.
غلظت مربا که اندازه شد حرارت را خاموش نمایید.
زعفران را فقط برای خوبتر شدن رنگ مربا بیافزایید ، زیاد شدن زعفران سبب از بین رفتن عطر نارنج در مربا خواهد شد.
مربا پوست نارنج خشک
مواد لازم مربا پوست نارنج خشک
خلال پوست نارنج خشک | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذا خوری |
آب | ۳ لیوان فرانسوی دستهدار |
خلال پسته یا خلال بادام | به دلخواه |
مربا پوست نارنج خشک
روش آماده کردن مربا پوست نارنج خشک
خلال های خشک پوست نارنج را بشویید و 3 ساعت در آب گرم بگذارید تا نرم شوند . در این زمان چند بار آب ظرف را عوض نمایید.
خلال ها را به همراه آب سرد روی حرارت بگذارید و 3 دقیقه بجوشانید و 4 بار دیگر این کار را تکرار نمایید تا تلخی پوست نارنج کاملا از بین برود.
شکر را با 3 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و شکر به آرامی حل شود.
پوست نارنج را بیافزایید و صبر نمایید تا شربت غلیظ شود.
لیمو ترش و در صورت نتمایل خلال پسته را بیافزایید و پس از یک دقیقه شعله را خاموش نمایید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها