لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

پوست نارنج خود را دور نریزید/ روش آماده کردن مربای پوست نارنج


مربا پوست نارنج تازه, مربا پوست نارنج معطر, نحوه تهیه مربا پوست نارنج

رسپی مربا پوست نارنج

 

روش آماده کردن مربای پوست نارنج با مزه ایده آل 

مربای پوست نارنج یک مربای خوش عطر و خوش رنگ است که رنگ و بوی تازه ای به سفره صبحانه می دهد. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن انواع مربا با پوست نارنج آشنا می نماییم.

مربای پوست نارنج یکی از مرباهای خیلی خوش رنگ و معطر است که علاوه بر وعده صبحانه میتوانید از آن برای آذین کیک و دسر و انواع شیرینی هم استفاده نمایید. 

آماده کردن مربای پوست نارنج خیلی ساده است ولی از آنجا که می بایست در ابتدا تلخی پوست نارنج را بگیرید کمی نیاز به صبر و حوصله دارد و زمان بر است. در ادامه نوشته روش آماده کردن انواع مربا پوست نارنج تازه و پوست نارنج خشک و مربا با پوست نارنج درسته را به شما آموزش می دهیم. 

 

مربا پوست نارنج تازه

مواد لازم مربا پوست نارنج تازه  

پوست نارنج ۱۰۰گرم
شکر۱ کیلو گرم
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن مربا پوست نارنج تازه

پوست نارنج را خلالی خرد نمایید و 3 ساعت در آب گرم بگذارید خیس بخورد. خوبتر است چند بار آب را عوض نمایید. مقداری آب در قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پوست نارنج را داخل قابلمه بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و آبکش نمایید. 4 – 5 بار این مرحله را تکرار نمایید تا تلخی پوست نارنج از بین برود.

 

3 لیوان آب و شکر روی حرارت بگذارید و شعله را زیاد نمایید تا به جوش آید سپس شعله را کم نمایید و صبر نمایید شکر حل شود و پوست نارنج را اضفه نمایید. 

زمانی که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیافزایید و پس از 2 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

 

مربا پوست نارنج معطر

مواد لازم مربا پوست نارنج معطر 

 نارنج ۵ عدد
 شکر ۱ کیلو گرم
 دانه هل ساییده شده۱ دانه
گلابنصف فنجان
زعفران ساییده شدهنوک قاشق چای خوری
جوهر لیمو۱ قاشق چای خوری ( یک قاشق غذاخوری آبلیمو )

 

مربا پوست نارنج, طرز تهیه مربای پوست نارنج

مربا پوست نارنج معطر

 

روش آماده کردن مربا پوست نارنج معطر

پوست نارنج را بگیری و سفیدی داخلش را جدا نمایید و سپس به صورت خلالی خرد نمایید و یک شب در آب بگذارید بماند، خوبتر است چند بار آبش را عوض نمایید. 

پوست نارنج را با آب جدید روی حرارت بگذارید و پس از 2 – 3 جوش زدن آبکش نمایید و رویش آب سرد بگیرید. این کار را چند بار تکرار نمایید تا جایی که تلخی پوست نارنج کمتر شود.

 

در مرحله آخر پوست نارنج را به همراه شکر و 3 لیوان آب در قابلمه بریزید و 15 دقیقه بدون هم زدن بجوشانید. 

جوهرلیمو یا آبلیمو به همره زعفران و هل را بیافزایید و مخلوط کنید. 

غلظت مربا که اندازه شد حرارت را خاموش نمایید.

زعفران را فقط برای خوبتر شدن رنگ مربا بیافزایید ، زیاد شدن زعفران سبب از بین رفتن عطر نارنج در مربا خواهد شد. 

 

مربا پوست نارنج خشک

مواد لازم مربا پوست نارنج خشک  

 خلال پوست نارنج خشک ۱۰۰ گرم
شکر  ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش  ۲ قاشق غذا خوری
 آب۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
 خلال پسته یا خلال بادام به دلخواه

 

مربا پوست نارنج معطر, نحوه تهیه مربا پوست نارنج, خواص پوست نارنج

مربا پوست نارنج خشک

 

روش آماده کردن مربا پوست نارنج خشک

خلال های خشک پوست نارنج را بشویید و 3 ساعت در آب گرم بگذارید تا نرم شوند . در این زمان چند بار آب ظرف را عوض نمایید.

خلال ها را به همراه آب سرد روی حرارت بگذارید و 3 دقیقه بجوشانید و 4 بار دیگر این کار را تکرار نمایید تا تلخی پوست نارنج کاملا از بین برود.

 

شکر را با 3 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و شکر به آرامی حل شود.

پوست نارنج را بیافزایید و صبر نمایید تا شربت غلیظ شود. 

لیمو ترش و در صورت نتمایل خلال پسته را بیافزایید و پس از یک دقیقه شعله را خاموش نمایید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها