رسپی مربا نعنا
روش آماده کردن مربای نعناع با لیمو و نعنا
اگر در پی تنوع و آزمون کردن مزه های جدید هستید ، مربای نعنا گزینه خیلی خوش طعم و مناسبی برای شما محسوب می گردد.
برای خوشرنگ تر شدن مربا نعنا میتوانید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده نمایید.
برای این که مربا و شربت نعنا با کیفیتی داشته باشید از نعنا تازه و غیر پلاسیده استفاده نمایید. نعناهای پلاسیده و سیاه رنگ را دور بریزید.
دستور آماده کردن مربا نعنا
مربا نعنا
مواد لازم مربا نعنا
نعنا | 500 گرم |
آب | 1 لیتر |
شکر | 2 لیوان دسته دار فرانسوی |
آب لیموترش | نصف لیوان |
رنگ خوراکی سبز | 4 قطره |
روش آماده کردن مربا نعنا
روش آماده کردن مربا نعنا
نعنا را بشویید و برگ نمایید ، برگ های پلاسیده و سیاه رنگ را جدا نمایید.
برگهای نعنا را داخل قابلمه بریزید و 1 لیتر آب به آن اضافه کنیدو در قابلمه را ببندید و به زمان 45 دقیقه روی حرارت بجوشانید.
در قابلمه را بردارید و صبر نمایید خنک شود سپس با در بسته به زمان یک شب در یخچال بگذارید استراحت نماید و روز بعد صاف نمایید.
برگهای نعنا را به هیچ عنوان فشار ندهید چون شاید مربایتان تلخ شود.
شکر را به قابلمه بیافزایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را در حالت متوسط بگذارید و به زمان 40 دقیقه بجوشانید.
نزدیک به غلظت رسیدن روی سطح مربا کف سیاه و تیره ای جمع می گردد که میتوانید جدا نمایید تا مربا کاملا شفاف شود.
در مراحل آخر می بایست حرارت را کم نمایید که مربا به دیواره های ظرف نسوزد.
10 دقیقه آخر آب لیمو ترش را به مربا بیافزایید.
اواخر به قوام رسیدن با این که حرارت را ملایم نموده اید ولی مربا مدام کف می نماید و بالا می آید و اگر مدام هم نزنید ، سر ریز می گردد.
در آخر برای خوشرنگ شدن مربا ، رنگ خوراکی سبز بیافزایید و پس از دو دقیقه شعله را خاموش نمایید.
دستور آماده کردن مربا نعنا با لیمو
مربا نعناع با لیمو
مواد لازم مربا نعناع با لیمو
برگ نعناع ( همراه با ساقه های نرمش ) | 250 گرم |
شکر | یک لیوان |
لیمو ترش | دو عدد |
آب | نیم لیتر |
روش آماده کردن مربا نعناع با لیمو
نعناع را خرد نمایید.
لیموها را به همراه پوست خرد نمایید و دانه هایش را دور بریزید و با آب نعناع به زمان 10 دقیقه بجوشانید سپس شعله را خاموش نمایید و یک شب استراحت دهید.
در ظرف را باز بگذارید که رنگ نعنا تغییر نکند.
مواد را از صافی عبور دهید و عصاره صاف شده را با شکر و آب مخلوط نموده روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها