لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن ترشی بلغاری، یکی از ترشی های خوش طعم و پرطرفدار


ترشی فلفل بلغاری

روش آماده کردن ترشی سلطنتی بلغاری آسان

 

روش آماده کردن ترشی بلغاری به روش های مختلف

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن ترشی بلغاری آشنا می شوید. ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان “turshia ” شناخته می گردد، یکی از اصلی ترین غذاهای بلغاری و یک چاشنی دوست داشتنی است که در طول سال از آن لذت می برید. این سبزیجات ترشی که به‌طور سنتی در شیشه‌های بزرگ آماده کردن می‌شوند، ترکیبی لذت‌بخش از تردی، ترشی، تندی و ادویه‌های معطر را ارائه می‌کنند.

ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان “turshia ” شناخته می گردد، یکی از اصلی ترین غذاهای بلغاری و یک چاشنی دوست داشتنی است که در طول سال از آن لذت می برید. این سبزیجات ترشی که به‌طور سنتی در شیشه‌های بزرگ آماده کردن می‌شوند، ترکیبی لذت‌بخش از تردی، ترشی، تندی و ادویه‌های معطر را ارائه می‌کنند.

 

ترشی بلغاری یکی از انواع ترشی های خوش طعم و پرطرفدار است که با مواد متنوعی آماده کردن می گردد. این ترشی به علت مزه و مزه ترش و شیرین خود، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاها، به ویژه انواع کباب ها و جوجه کباب ها، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

تاریخچه ترشی بلغاری :

سنت درست کردن ترشی بلغاری به دوران باستان بازمی گردد. سبزیجات ترشی روشی محبوب برای نگهداشتن غذا در ماه‌های زمستان بود، زمانی که محصولات تازه کمیاب بود. در طول قرن ها، دستور العمل های ترشی بلغاری تکامل یافته است، اما اصول اولیه یکسان باقی مانده است.

 

ترشی سلطنتی بلغاری آسان :

ترش نوعی ترشی سبزیجات است که در بسیاری از غذاهای بالکان و خاورمیانه آماده کردن می گردد. ترشی که به طور سنتی به عنوان سالاد زمستانی سرو می گردد، ترد و اسیدیته کاملی را به هر وعده غذایی پخته شده اضافه می نماید.

 

مواد لازم برای آماده کردن ترشی بلغاری :

 فلفل قرمز شیرین تقریباً خرد شده 400 گرم 
 فلفل سبز تقریباً خرد شده400 گرم
 هویج تقریباً خرد شده 400 گرم 
 گل کلم خرد شده به قطعات کوچکتر  1 کیلوگرم
 گوجه سبز ربع شده  400 گرم
 کلم سفید نرم (کلم ساووی) تقریبا خرد شده1 و نیم کیلوگرم 
برگ کرفسبه مقدار لازم

 

مواد آب نمک برای شیشه 1 لیتری :

 آب گرم از کتری 1 لیتر
 روغن زیتون25 میلی لیتر
 در هر شیشه سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
 در هر شیشه نمک ترشی1 قاشق چایخوری
در هر شیشه شکر قهوه ای یا معادل همان شکر کتو 1/2 قاشق چایخوری
 برگ بو 2 عدد
دانه فلفل سیاه کامل 1/2 قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن ترشی بلغاری :

شیشه های 1/5 لیتری و درب آنها را استریل نمایید.

تمام سبزیجات را بشویید. سبزیجات را تقریبا خرد نمایید، گل کلم را به قطعات بزرگتر خرد نمایید. 

در هر شیشه 1 قاشق غذاخوری سرکه، 1 قاشق چایخوری نمک و 1/2 شکر قهوه ای (یا جایگزین شکر) بیافزایید. هم بزنید تا شکر و نمک حل شود.

 

مقدار مساوی سبزیجات را با ماریناد داخل شیشه ها بریزید. گل کلم اضافی بیافزایید. روی شیشه ها را با آب جوش از کتری خود پر نمایید. اطمینان حاصل نمایید که 1 اینچ (3 سانتی متر) فضای سر هر شیشه را خالی بگذارید. لبه های شیشه را خشک نمایید تا حباب های هوا از بین برود و درب آن ها محکم شود.

 

شیشه ها را در یک مکان تاریک و خنک نگه دارید. یک بار در روز، برای سه هفته آینده، شیشه ها را به شدت به زمان 1-2 دقیقه تکان دهید تا مطمئن شوید که آب نمک به خوبی مخلوط شده است. ترشی را فقط در صورت نرم شدن و رسیدن میتوان استفاده نمود. پس از هفته سوم میتوان ترشی را میل نمایید. تا آن زمان می بایست داخل سبزی های ترشی، مزه دار شوند، اما اگر آماده نشد، ترشی را یک هفته دیگر بگذارید تا برسد.

 

ترشی را قبل از سرو بدون سرکه های آن خارج نمایید. آن را در ظرف بچینید و روی آن روغن زیتون بپاشید.

 

ترشی سلطنتی بلغاری

روش آماده کردن ترشی بلغاری

 

نکاتی برای آماده کردن ترشی بلغاری :

• بعد از رسیدن آن ها را در یخچال نگهداشتن نمایید تا بتوانید زمان زیادتری آن را نگهداشتن نمایید.

 

• برای مزه تندتر کمی فلفل قرمز به آن بیافزایید.

 

• مواد آن را قادر هستید به سلیقه ی خود تغییر بدهید. (مثلاً از خیار، گوجه سبز، سیر، هویج، فلفل دلمه ای، کلم، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز نازک شده و دانه های آن گرفته شده باشد.)

 

• برای آماده کردن ی این ترشی قادر هستید از تخم شوید و شوید استفاده نمایید.

 

ترشی فلفل تند کبابی بلغاری :

مواد لازم برای تهیه ترشی سلطنتی بلغاری

روش آماده کردن ترشی فلفل بلغاری

 

مواد لازم برای ترشی فلفل تند کبابی بلغاری :

فلفل تند 500 گرم
سیر 8 حبه (1 بوته)
 نمکبه مقدار لازم 
 روغن 200 میلی لیتر
 سرکه سیب400 میلی لیتر 
 جعفری تازه 1 دسته کوچک

 

روش آماده کردن ترشی فلفل تند کبابی بلغاری :

برای آماده کردن ی ترشی فلفل تند کبابی بلغاری، ابتدا فلفل ها را روی اجاق قدیمی کباب نمایید. این ترشی خیلی سریع می رسد و قادر هستید آن را زود بخورید و همچنین زمان نگهداشتن آن زیاد نیست.

 

این ترشی را داخل شیشه های پاکیزه و خشک بریزید و درب آن ها را محکم ببندید. بعد از کباب کردن فلفل ها، اجازه بدهید سرد شوند، آن ها را داخل شیشه بریزید. سپس سیر و جعفری خرد شده را روی فلفل ها بیافزایید.  

 

نمک، روغن، سرکه (طبق ذائقه خود) را بیافزایید. در شیشه ها را ببندید و به آرامی مخلوط  نمایید. سپس آن ها را قادر هستید به زمان یک ماه در یخچال نگهداشتن نمایید. این ترشی فلفل بلغاری خیلی آبدار و تند است.

 

قادر هستید نمک را با روغن و سرکه مخلوط نمایید و بعد به فلفل های کبابی بیافزایید.

 

انواع ترشی بلغاری :

انواع مختلفی از ترشی های بلغاری وجود دارد که هر کدام مزه منحصر به فرد خود را دارند. بعضی از تغییرات رایج عبارتند از:

 

ترشی تند: فلفل قرمز یا فلفل چیلی زیادتری به ماریناد بیافزایید تا ترشی تندتری داشته باشید.

 

ترشی شیرین: شکر زیادتری به ماریناد بیافزایید تا ترشی شیرین تری داشته باشید.

 

ترشی فلفل کبابی: فلفل ها را قبل از اینکه به ماریناد بیافزایید کباب نمایید تا طعمی دودی پیدا کنند.

 

ترشی کدو سبز: کدو سبز را به خیارشورها بیافزایید تا سبزیجاتی متفاوت داشته باشید.

 

از ترشی بلغاری خانگی خود به عنوان غذای جانبی، چاشنی یا میان وعده لذت ببرید. این خوراکی های تند و خوش مزه، حس لذت بخشی را به وعده های غذایی شما در طول سال می بخشد.

 

نتیجه :

ترشی بلغاری یک چاشنی خوش طعم و همه کاره است که قادر هستید در هر زمانی از سال از آن لذت ببرید. آنها با مزه تند و بافت ترد خود، مطمئناً جوانه های چشایی شما را خوشحال می کنند. پس برای چه امروز درست کردن ترشی بلغاری را آزمون نکنید؟

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها