لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن آسان ترشی ریواس خوش طعم و سودمند


ترشی ریواس هندی , ترشی ریواس و کرفس , مزه ترشی ریواس

رسپی ترشی ریواس

 

روش آماده کردن ترشی ریواس به روش سنتی و با مزه خیلی عالی

روش آماده کردن ترشی ریواس خیلی ساده است و علاوه بر مزه خوش طعم ای که دارد برای سلامت دستگاه گوارش سودمند است. در این نوشته از بیتوته شما را با دستور آماده کردن ترشی ریواس آشنا می نماییم.

ریواس گیاهی با ساقه های آبدار و ترش است که در فصل بهار می رسد. این  گیاه شامل ویتامین ث ، ویتامین ب ، ویتامین آ ، کلسیم ، پتاسیم و سدیم بوده و برای سلامت دستگاه گوارش سودمند است. 

 

ترشی ریواس

مواد لازم ترشی ریواس  

سرکه   ۱ پیمانه
شکر۲ قاشق غذا خوری
 ریواس۵۰۰ گرم
آب۱ پیمانه
زنجبیل تازه۱ تکه کوچک
 نعناع خشک در صورت تمایلبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی 
 دانه خردلبه مقدار کافی

 

ترشی ریواس هندی , ترشی ریواس و کرفس , دستور تهیه ترشی ریواس

دستور آماده کردن ترشی ریواس

 

روش آماده کردن ترشی ریواس

ریواس ها را بشویید و روی پارچه حوله ای بگذارید تا خشک شود. 

پوست ریواس را را جدا نمود و به اندازه دلخواه خرد کنید. 

آب ، سرکه ، شکر ، زنجبیل و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر نمایید به جوش آید. 

قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید و کمی که از حرارتش کم شد داخل شیشه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، دانه  خردل و نعنا خش بریزید و ظرف را با ریواس رد شده پر نمایید و رویش سرکه بریزید تا روی ریواس ها را بگیرد. 

در شیشه را ببندید و یک هفته در دمای محیط قرار دهید تا ترشی ریواس خوش طعم شما جا بیوفتد. 

 

ترشی ریواس و کرفس

مواد لازم ترشی ریواس و کرفس  

ریواس ۵ ساقه
کرفس  ۲ ساقه
 سیر خرد شده ۴ حبه
سرکه ۳ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذا خوری
 سبزی ترشی ۲۰۰ گرم
هویج ۱ عدد 
فلفل تند ۱ عدد

 

ترشی ریواس هندی , ترشی ریواس و کرفس , ترشی ریواس و کرفس

ترشی ریواس و کرفس 

 

روش آماده کردن ترشی ریواس و کرفس

ریواس ها را شسته ، پوست بگیرید و خرد نمایید. 

کرفس و هویج را هم مثل ریواس ها خرد نمایید. 

سبزیها را بشویید خشک نمایید و ساطوری نمایید ، در صورت تمایل میتوانید کمی برگ کرفس هم به آنها بیافزایید. 

 

قابلمه ای را روی حرارت گذاشته و سرکه را داخلش بریزید تا به جوش بیاید. 

کرفس و ریواس و هویج را به زمان 5 دقیقه در سرکه بپزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. 

نمک ، سبزی ، سیر و فلفل را به قابلمه اضافه نموده و داخل شیشه بریزید به طوری که سرکه روی مواد را بپوشاند. 

 

در شیشه را ببندید و به زمان 20 روز در دمای محیط قرار دهید تا جا بیوفتد. 

پس از باز کردن در شیشه ، ترشی ریواس خوش طعم را در یخچال نگهداشتن نمایید.

برای سبزی ترشی میتوانید از مقدار مساوی ریحان ، جعفری ، گشنیز ، ترخان و مرزه استفاده نمایید. 

برای رنگی شدن ترشی میتوانید از مقداری زردچوبه یا لبو استفاده نمایید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها