رسپی ترشی ریواس
روش آماده کردن ترشی ریواس به روش سنتی و با مزه خیلی عالی
ریواس گیاهی با ساقه های آبدار و ترش است که در فصل بهار می رسد. این گیاه شامل ویتامین ث ، ویتامین ب ، ویتامین آ ، کلسیم ، پتاسیم و سدیم بوده و برای سلامت دستگاه گوارش سودمند است.
ترشی ریواس
مواد لازم ترشی ریواس
سرکه | ۱ پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
ریواس | ۵۰۰ گرم |
آب | ۱ پیمانه |
زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
نعناع خشک در صورت تمایل | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دانه خردل | به مقدار کافی |
دستور آماده کردن ترشی ریواس
روش آماده کردن ترشی ریواس
ریواس ها را بشویید و روی پارچه حوله ای بگذارید تا خشک شود.
پوست ریواس را را جدا نمود و به اندازه دلخواه خرد کنید.
آب ، سرکه ، شکر ، زنجبیل و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر نمایید به جوش آید.
قابلمه را از روی حرارت کنار بگذارید و کمی که از حرارتش کم شد داخل شیشه مقداری نمک ، فلفل سیاه ، دانه خردل و نعنا خش بریزید و ظرف را با ریواس رد شده پر نمایید و رویش سرکه بریزید تا روی ریواس ها را بگیرد.
در شیشه را ببندید و یک هفته در دمای محیط قرار دهید تا ترشی ریواس خوش طعم شما جا بیوفتد.
ترشی ریواس و کرفس
مواد لازم ترشی ریواس و کرفس
ریواس | ۵ ساقه |
کرفس | ۲ ساقه |
سیر خرد شده | ۴ حبه |
سرکه | ۳ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق غذا خوری |
سبزی ترشی | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۱ عدد |
فلفل تند | ۱ عدد |
ترشی ریواس و کرفس
روش آماده کردن ترشی ریواس و کرفس
ریواس ها را شسته ، پوست بگیرید و خرد نمایید.
کرفس و هویج را هم مثل ریواس ها خرد نمایید.
سبزیها را بشویید خشک نمایید و ساطوری نمایید ، در صورت تمایل میتوانید کمی برگ کرفس هم به آنها بیافزایید.
قابلمه ای را روی حرارت گذاشته و سرکه را داخلش بریزید تا به جوش بیاید.
کرفس و ریواس و هویج را به زمان 5 دقیقه در سرکه بپزید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
نمک ، سبزی ، سیر و فلفل را به قابلمه اضافه نموده و داخل شیشه بریزید به طوری که سرکه روی مواد را بپوشاند.
در شیشه را ببندید و به زمان 20 روز در دمای محیط قرار دهید تا جا بیوفتد.
پس از باز کردن در شیشه ، ترشی ریواس خوش طعم را در یخچال نگهداشتن نمایید.
برای سبزی ترشی میتوانید از مقدار مساوی ریحان ، جعفری ، گشنیز ، ترخان و مرزه استفاده نمایید.
برای رنگی شدن ترشی میتوانید از مقداری زردچوبه یا لبو استفاده نمایید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها