ارزش غذایی و کالری موجود در ذرت
خواص ذرت
ذرت، به طور ویژه، شاید در برابر مشکلات ویژه هضم، از جمله بیماری دیورتیکولی، که با التهاب دستگاه گوارش مشخص می گردد، محافظت نماید. خوردن ذرت و ذرت بو داده شاید سبب سلامت روده و پیشگیری از بیماری های گوارشی شود. با این حال، تحقیقات زیادتری ضروری است.
ادامه خواص ذرت
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 1.350 گرم |
کربوهیدرات | 18.70 گرم |
پروتئین | 3.27 گرم |
قندها | 6.26 گرم |
کربوهیدرات خالص | 16.7 گرم |
کلسیم | 2.00 میلی گرم |
مس | 0.05 میلی گرم |
آهن | 0.52 میلی گرم |
منیزیم | 37.00 میلی گرم |
فسفر | 89.00 میلی گرم |
پتاسیم | 270.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.60 میکروگرم |
سدیم | 15.00 میلی گرم |
روی | 0.46 میلی گرم |
آب | 76.05 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.155 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.055 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.770 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.093 میلی گرم |
ویتامین B9 | 42.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 6.8 میلی گرم |
ویتامین E | 0.07 میلی گرم |
ویتامین K | 0.3 میکروگرم |
ویتامین A | 9.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها