[ad_1]
رسپی لواشک مخلوط میوه
روش آماده کردن لواشک چند میوه، ملس و خوش طعم
لواشک یکی از خوراکی های خوش طعم برای تمام فصول سال است، اگر میوه هایی در خانه دارید که بسیاری رسیده و له شده اند خوبترین کار برای استفاده از آن ها درست کردن لواشک است.
برای آماده کردن لواشک مخلوط میوه خوبتر است از میوه هایی استفاده نمایید که بافت یکسانی دارند تا راحت تر بتوانید آن ها را له نمایید. برای آماده کردن لواشک چند میوه میتوانید از دو روش استفاده نمایید که هر کدام مزه کاملا متفاوتی به شما میدهد.
اگر میوه ها خودشان نرم شده اند میتوانید آن ها را له نمایید و روی سطح آبکش با دست یا کف گیر بکشید تا دانه ها و پوست میوه از گوشت جدا شود. پوست و دانه ها را دور بریزید و گوشت و آب میوه را میکس نموده و خشک نمایید.
اگر می خواهید از دید بهداشتی خیالتان بابت لواشکی که آماده کردن می نمایید راحت تر باشد یا اگر میوه ها نیاز به نرم تر شدن دارند یا این که میخواهید لواشک غلیظ تر شود و سریعتر خشک شود ابتدا میوه ها را داخل قابلمه میریزید و درش را میگذارید و روی حرارت متوسط میگذارید تا آب بیندازند و نرم شوند و سپس روی آبکش میریزید و پوست و دانه را جدا می نمایید و دوباره به قابلمه برمیگردانید و میجوشانید تا غلیظ شود سپس در سینی میریزید تا خشک شود.
ماندگاری لواشک در یخچال ۱ سال و زیادتر است و در فریزر میتوانید تا چندین سال لواشک را نگهداشتن نمایید.
برای آماده کردن لواشک مخلوط میتوانید از انواع میوه های آبدار به دلخواه استفاده نمایید. مثلا :
– زردآلو ، آلو زرد ، آلو سیاه ، هلو
– آلو ، هلو ، شلیل
– سیب ، انار
– سیب ، کیوی
– آلو ، سیب ، زردآلو
– زردآلو ، گلابی
– آلو شابلون ، شلیل ، آلو طلایی ، هلو ، زردآلو ، آلبالو
– آلبالو ، زرشک ، کیوی ، زردآلو
لواشک چند میوه
مواد لازم لواشک چند میوه
آلو سیاه، زرد آلو، شلیل، هلو، زرد آلو، زرشک | ۲ کیلو گرم |
نمک | دو قاشق غذاخوری |
لواشک مخلوط میوه
روش آماده کردن لواشک چند میوه
میوه ها را بشویید و در قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا کم کم میوه ها له شوند و آب بیندازند.
میتوانید با کف گیر میوه ها را فشار دهید تا سریعتر له شوند.
میوه ها که کاملا له شدند از روی حرارت بردارید و از آبکش رد نمایید تا پوست و دانه هایشان جدا شود.
با کف گیر میتوانید میوه ها را به کف آبکش بکشید تا کاملا آب و گوشت میوه ها از پوستشان جدا شود.
اگر مقدار بسیاری از گوشت میوه ها همچنان روی آبکش باقی مانده بود میتوانید دستکش به دست نمایید و محتوای گوشتی پوست و دانه ها را از محتوای گوشتی جدا نموده دور بیندازید و در صورت نیاز در همزن با کمی آب میوه بریزید تا له و یکدست شود.
تمام مواد را دوباره به قابلمه برگردانید و نمک بزنید و چند دقیقه هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
اضافه کردن نمک به لواشک کاملا سلیقه ای است و قادر هستید از آن صرف نظر نمایید.
کف سینی را پلاستیک مسطح نمایید و ترکیب لواشک که خنک شده را به قطر نیم سانتی متر روی سینی مسطح نمایید و در جایی خشک و خنک بگذارید تا خشک شود ، در فصل تابستان برای سریعتر خشک شدن لواشک میتوانید آن را در مقابل نور آفتاب قرار دهید.
برای خشک کردن لواشک داخل فر قادر هستید کف سینی را با روغن جامد چرب نمایید و لواشک را به قطر نیم سانتی در سینی بریزید و به زمان ۳ – ۴ دقیقه در فر با دمای ۱۲۰ درجه با حرارت دو طرفه قرار دهید تا خشک شود.
لواشک مخلوط آلو ، زردآلو و آلبالو
مواد لازم لواشک مخلوط آلو ، زردآلو و آلبالو
آلبالو | ۵۰۰ گرم |
آلو قرمز | ۵۰۰ گرم |
زردآلو | ۵۰۰ گرم |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
لواشک مخلوط میوه آلو
روش آماده کردن لواشک مخلوط آلو ، زردآلو و آلبالو
هسته آلبالو و زردآلو را خارج نمایید و با نمک و آلوقرمز روی حرارت ملایم بگذارید تا آب بیندازند و له شوند.
قابلمه را کناری بگذارید خنک شود.
آبکشی را روی کاسه ای بزرگ قرار دهید و میوه ها را در آبکش بریزید و با دست بفشارید تا آب از پوره جدا شود.
پوست و دانه ها را جدا نمایید و پوره ر در صورت نیاز میکش نمایید و به آب بیافزایید .
کف سینی ها را چرب نمایید و مواد لواشک را روی سینی ها مسطح نمایید و در هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود.
لواشک هفت میوه
مواد لازم لواشک هفت میوه
آب | ۱ استکان |
نمک و جوهر لیمو | در صورت تمایل کمی |
آلبالو | به میزان لازم |
هلو | به میزان لازم |
شلیل | به میزان لازم |
سیب | به میزان لازم |
آلوچه | به میزان لازم |
آلو قرمز | به میزان لازم |
زردآلو | به میزان لازم |
دستور آماده کردن لواشک هفت میوه
روش آماده کردن لواشک هفت میوه
میوه ها را به همراه ۱ استکان آب در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد و زمانی که میوه ها له شدن شعله را خاموش نمایید تا مایع لواشک خنک شود.
مواد را داخل آبکش بریزید و با پشت کف گیر یا ملاقه فشار دهید تا تفاله هایش جدا شود.
نمک و جوهر لیمو را در صورت تمایل بیافزایید.
کف سینی را پلاستیک مسطح نمایید و لواشک را داخل سینی بریزید و در آفتاب بگذارید خشک شود.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
"@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "دستور تهیه لواشک مخلوط میوه خوشمزه و آسان", "image": [ "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/mix-fruit-leather-01.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/mix-fruit-leather-02.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/mix-fruit-leather-03.jpg", "https://cheshmandaz.ir/wp-content/uploads/2023/10/mix-fruit-leather-04.jpg" ], "description": "لواشک مخلوط میوه ، طرز تهیه لواشک میوه ، لواشک مخلوط ، عکس لواشک،طرز تهیه لواشک،طرز تهیه لواشک خانگی،انواع لواشک،اموزش درست کردن لواشک،طرز تهیه لواشک هفت میوه ، طرز تهیه لواشک مخلوط میوه ،", "keywords": "طرز تهیه لواشک خانگی, انواع لواشک, اموزش درست کردن لواشک, طرز تهیه لواشک هفت میوه, طرز تهیه لواشک مخلوط میوه, لواشک مخلوط میوه, طرز تهیه لواشک میوه, لواشک مخلوط, عکس لواشک, طرز تهیه لواشک", "author": "@type": "Person", "name": "etgm110" , "datePublished": "2022-03-23", "prepTime": "PT20M", "cookTime": "PT60M", "totalTime": "PT80M", "recipeCategory": "dessert", "nutrition": "@type": "NutritionInformation", "calories": "150 cal"
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها