ارزش غذایی و کالری موجود در زرشک
خواص زرشک
زرشک قابض است و تقویت کننده قلب و کبد است و برای برطرف کردن بیماریهای کبدی سودمند است این گیاه درد مفصلی روماتیسم و تورم را تسکین می بخشد. انواع عفونت هائی که زرشک قادر هست در درمان آن ها تاثیرگذار واقع شود عبارت است از عفونت گلو، مجاری ادراری مجاری معده ای روده ای، ریه ها، عفونتهای مخمری و اسهال است می بایست توجه نمود که پاره ای از عفونت ها در صورت استفاده نکردن آنتی بیوتیک شاید خطرناک باشد.
ادامه خواص زرشک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 3.50 گرم |
کربوهیدرات | 63.90 گرم |
پروتئین | 3.60 گرم |
قندها | 27.20 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 0.00 میلی گرم |
مس | 0.00 میلی گرم |
آهن | 0.00 میلی گرم |
منیزیم | 0.00 میلی گرم |
فسفر | 0.00 میلی گرم |
پتاسیم | 0.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.00 میکروگرم |
سدیم | 17.00 میلی گرم |
روی | 0.00 میلی گرم |
آب | 29.00 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 24.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها