ارزش غذایی و کالری موجود در کیوی
خواص کیوی
كیوی دارای مواد غذایی بالا و میزان كالری خیلی پایینی است، به این خاطر در رده میوههای خیلی سودمند قرار دارد. این میوه به علت خاصیت كاهندگی كه بر سطحتری گلیسیرید دارد، از غلظت خون میكاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سكتهها پیشگیری میكند. كیوی با داشتن آنتیاكسیدان زیاد خاصیت ضدسرطانی بسیاری دارد. کیوی باعث می گردد گوارش در بدن آسان تر شود و تجزیه پروتئین در روده به آسانی امکان پذیر شود.
ادامه خواص کیوی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.680 گرم |
کربوهیدرات | 14.86 گرم |
پروتئین | 1.35 گرم |
قندها | 8.78 گرم |
کربوهیدرات خالص | 12.16 گرم |
کلسیم | 41.00 میلی گرم |
مس | – |
آهن | 0.24 میلی گرم |
منیزیم | – |
فسفر | – |
پتاسیم | 311.00 میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | 0.00 میلی گرم |
روی | – |
آب | – |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | – |
ویتامین B2 | – |
ویتامین B3 | – |
ویتامین B6 | – |
ویتامین B9 | – |
ویتامین B12 | – |
ویتامین C | 93.2 میلی گرم |
ویتامین E | – |
ویتامین K | 37.8 میکروگرم |
ویتامین A | – |
ویتامین D | – |
آخرین دیدگاهها