[ad_1]
روش آماده کردن بلغور جو دوسر و نارگیل
روش پخت بلغور جو دوسر و نارگیل
جو دوسر در اوایل دهه ۱۶۰۰ به قاره آمریکای شمالی آورده شد. این دانه در ژانویه و در ماه ملی جو دوسر جشن گرفته می گردد. این بلغور جو دوسر نارگیل یک صبحانه وگان مناسب برای گیاهخواران است که گوشت خواران نیز قادر هستند از آن لذت ببرند.
که به آسانی در زمان کم آماده کردن می گردد، از دید مزه و تغذیه خیلی مهم است. آماده کردن شده با جو دوسر، شیر بادام، و سه نوع نارگیل، جای تعجب نیست که اینقدر خوب است!
مواد لازم برای آماده کردن بلغور جو دوسر و نارگیل :
* جو دوسر ۱ دقیقه ای | ۳/۴ فنجان |
شیر بادام ساده | ۱ فنجان |
شیر نارگیل | نصف فنجان |
آب | یک چهارم فنجان |
نارگیل شیرین شده خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر دارچین | به مقدار کم |
نارگیل شیرین خرد شده | برای تزیین |
* جو دوسر ۱ دقیقه ای (جو دو سر پخت سریع نیز نامیده می گردد)
روش آماده کردن بلغور جو دوسر و نارگیل :
جو دوسر ۱ دقیقه ای (سریع پخته شده)، شیر بادام ساده، شیر نارگیل و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت زیاد ترکیب نمایید. آن را بپزید، هرز گاهی هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید. نارگیل خرد شده، شکر قهوه ای، عصاره وانیل و دارچین آسیاب شده را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط شود.
تا زمانی که بلغور جو دوسر به غلظت مناسب برسد، آن را بپزید. سپس از روی حرارت بردارید. اگر بلغور جو دوسر خیلی غلیظ است، مقداری شیر بادام یا شیر نارگیل بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا مخلوط شود.
زمانی که آماده شد آن را داخل کاسه ای برای سرو بریزید و با نارگیل خرد شده تزیین نمایید.
نکاتی برای آماده کردن ی بلغور جو دوسر و نارگیل
نکاتی برای بلغور جو دوسر و نارگیل :
• اگر برای آلرژی گلوتن یا عدم تحمل غذا درست می نمایید، فقط مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن را انتخاب نمایید.
• اگر عجله ای ندارید، از جو دوسر فولادی استفاده نمایید یعنی بلغور جو دوسر خود را یک شب با حرارت ملایم در قابلمه بپزید.
• اگر واقعاً از این بلغور جو دوسر لذت می برید، یک بسته ی بزرگ بپزید و مواد باقی مانده را در یخچال نگهداشتن نمایید. هر روز صبح آن را با کمی شیر نارگیل یا بادام گرم نمایید.
• در هر مرحله از پخت یا درست قبل از سرو، یک عدد موز خرد شده را به ظرف بیافزایید.
• درست قبل از سرو، چند قاشق غذاخوری شکلات چیپسی به کاسه بیافزایید (آنها را تا زمانی که آماده خوردن نباشید اضافه ننماییدزیرا خیلی زود ذوب می شوند)
• قبل از پخت یک مشت گردوی خرد شده، بادام، یا فندق بیافزایید.
• چند قاشق غذاخوری از گرانولای بدون گلوتن مورد علاقه خود را دقیقاً قبل از سرو برای آماده کردن یک کرانچ اضافی به بلغور جو دوسر بیافزایید.
• از هر میوه خشک که میل می نمایید چند قاشق غذاخوری بیافزایید. زغال اخته خشک، آلبالو خشک و کشمش همگی از موارد خوش طعم هستند.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها