لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

جدول ارزش غذایی و میزان کالری نارگیل


کالری نارگیل,ارزش غذایی نارگیل

ارزش غذایی و کالری موجود در نارگیل

 

خواص نارگیل

نارگیل خیلی مقوی، مملو از فیبر و مملو از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. از خلاقیت های آشپزی گرفته تا معجون های زیبایی جادویی، نارگیل ها استفاده خوبی دارند. نارگیل های جوان شامل آب زیادتری و گوشت نرم، مثل ژل هستند، در حالی که نارگیل های بالغ دارای گوشت سفت و آب کمتری هستند. استفاده نارگیل برای استخوان ها سودمند است و آنها را تغذیه و تقویت می نماید. 

ادامه خواص نارگیل
جدول ارزش غذایی نارگیل در 100 گرم
100 گرم نارگیل: 354 کالری
مواد تشکیل دهنده اصلیارزش
چربی کل33.490  گرم
کربوهیدرات15.23 گرم
پروتئین3.33  گرم
قندها6.23 گرم
کربوهیدرات خالص6.23  گرم
کلسیم14.00  میلی گرم
مس0.43  میلی گرم
آهن2.43  میلی گرم
منیزیم32.00  میلی گرم
فسفر113.00  میلی گرم
پتاسیم356.00  میلی گرم
سلنیوم10.10  میکروگرم
سدیم20.00  میلی گرم
روی1.10  میلی گرم
آب46.99  گرم 
کلسترول0.00  میلی گرم
ویتامین ها
ویتامین B10.066  میلی گرم
ویتامین B20.020  میلی گرم
ویتامین B30.540  میلی گرم
ویتامین B60.054 میلی گرم
ویتامین B926.00  میکروگرم
ویتامین B120.00  میکروگرم
ویتامین C3.3 میلی گرم
ویتامین E0.00  میلی گرم
ویتامین K0.2  میکروگرم
ویتامین A0.00  میکروگرم
ویتامین D0.00  میکروگرم

 

شیرینی نارگیلی

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها