دستور آماده کردن ۴ نوع آش رژیمی و خوش طعم مخصوص کم شدن وزن

[ad_1]

آش رژیمی حبوبات, آش حبوبات برای لاغری, آش رژیمی جو دوسر

آش رژیمی مخصوص کم شدن وزن  

 

روش آماده کردن آش رژیمی ساده و خوش طعم

آش یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که تنوع خیلی بسیاری دارد ، اگر میخواهید هم یک آش خوش طعم بپزید هم یک وعده غذای رژیمی نوش جان نمایید با ما همراه شوید. در این نوشته دستور پخت انواع آش رژیمی خوش طعم را به شما آموزش می دهیم

شاید به اندازه تعداد آشپزهای ایرانی دستور پخت های متفاوتی از آش داشته باشیم ، آش یکی از غذاهای پرطرفدار بین ایرانی هاست که در ترکیب آن از انواع حبوبات ، سبزیجات ،  کشک ، رشته آشی ، سیر داغ ، پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می گردد به همین علت مملو از مواد مقوی و متنوع برای سلامت بدن است. در این نوشته قصد داریم دستور پخت انواع آش رژیمی را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید یک وعده غذای رژیمی خوش طعم و مقوی ، بدون عذاب وجدان نوش جان نمایید.

 

آش دوغ رژیمی

مواد لازم آش دوغ رژیمی

  

دوغدو لیتر
 نخودیک پیمانه
برنجیک پیمانه
سبزی خشکچهار پیمانه
پیازدو عدد
سیریک عدد کوچک
نعنا یک قاشق غذا خوری
نمکیک قاشق غذا خوری
تخم مرغیک عدد
روغن زیتون یک تا دو قاشق غذا خوری

 

آش رژیمی, طرز تهیه آش رژیمی, دستور تهیه طرز تهیه آش رژیمی

آش دوغ رژیمی

 

روش آماده کردن آش دوغ رژیمی

نخود ها را از روز قبل خیس نمایید و چند بار آبش را عوض نمایید.

قابلمه را تا نیمه آب نمایید و روی حرارت بگذارید. 

نخود را به قابلمه بیافزایید و بپزید.

تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید. 

برنج را که از شب قبل خیس نموده اید به تخم مرغ بیافزایید و هم بزنید. 

برنج و تخم مرغ را در یک قابلمه دیگر بریزیدو روی حرارت بگذارید و دوغ را کم کم بیافزایید و هم بزنید که نبرد. 

 

هنگامی دوغ به جوش آمد ، حرارت را کم نمایید و در قابلمه را بگذارید تا برنج بپزد. 

اگر آب قابلمه کم بود میتوانید مقداری آب جوش به آن بیافزایید.

پس از این که پخت نخودها کامل شد ، آن ها را به قابلمه برنج بیافزایید و ۲۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. 

 

نمک را به آش بیافزایید. 

پیازداغ ، سر داغ و نعنا داغ را جداگانه با روغن زیتون فراهم کنید  و به همراه سبزی ها به آش بیافزایید و ۱۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. 

 

آش رژیمی برای کم شدن چربی خون

مواد لازم آش رژیمی برای کم شدن چربی خون

برای ۵ – ۶ نفر

  

لوبیا چیتی ۱۵۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
گندم نصف لیوان
آب‌ جوش سه لیوان
قارچ  ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
سیب زمینی  یک عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی سه عدد
مغز لیمو‌ عمانی سه عدد
روغن زیتون پنج قاشق غذا خوری
روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، زیره سیاهبه مقدار لازم
زنجبیل، دارچین و زعفرانبه مقدار لازم

 

طرز تهیه آش رژیمی, دستور تهیه طرز تهیه آش رژیمی, آش رژیمی برای کاهش چربی خون

آش رژیمی برای کم شدن چربی

 

روش آماده کردن آش رژیمی برای کم شدن چربی خون

لوبیا چیتی ، نخود و گندم را از شب قبل جداگانه در آب بخیسانید و بپزید. 

پیاز خرد شده را در روغن کنجد تفت د هید و سپس گوجه فرنگی ، سیر ، سیب زمینی و قارچ خرد شده را به پیاز اضافه نموده تفت  دهید. 

حبوبات و گندم پخته شده را به همراه آب جوش به مواد بیافزایید. 

لیمو عمانی ، روغن زیتون و ادویه ها را هم اضافه نموده و اجازه دهید آش با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود. 

  

آش رژیمی حبوبات

مواد لازم آش رژیمی حبوبات 

 

نخود ۱ مشت
جو۱ مشت
 لوبیا قرمز۱ مشت
لوبیا چیتی۱ مشت
 سبوس برنج یا گندم یا جو نصف قاشق
 پودر پیاز۱ قاشق
 پودر سیرنصف قاشق 
نمک، فلفل سیاهبه میزان لازم 
 نعنا خشک۱ مشت
 سبزی آش۲۰۰ گرم
روغننصف قاشق 
 آب جوش۴ کاسه

 

روش آماده کردن آش رژیمی حبوبات

حبوبات را از چند روز قبل خیس نمایید و چند بار آبش را عوض کید. 

قابلمه ای مناسب را روی حرارت بگذارید ، ادویه ها به جز نمک را به همراه نعنا خشک ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید.

حبوبات را آبکش نموده و به قابلمه  بیافزایید و ۳ دقیقه تفت دید. 

آب جوش را اضافه نموده و هنگامی مواد به جوش آمدند ، شعله را کم نموده و در قابلمه را بگذارید تا ۲.۵ ساعت بپزند.

سبزی آش خرد شده و سبوس را بیافزایید و اجازه دهید جا بیوفتد. 

برای سرو میتوانید از مقداری کشک برای آذین روی آش استفاده نمایید. 

 

آش رژیمی جو دوسر

مواد لازم آش رژیمی جو دوسر

 برای ۸ نفر

 

جو دوسر یک لیوان
لوبیا چیتی یا قرمز  نصف لیوان
نخود نصف لیوان
عدسنصف لیوان
سبزی آش نیم کیلو پاک شده و خرد شده
آرد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد بزرگ
سیر به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

 

آش رژیمی حبوبات, آش حبوبات برای لاغری, آش رژیمی جو دوسر

آش رژیمی جو

 

روش آماده کردن آش رژیمی جو دو سر

حبوبات و جو دو سر را از شب قبل جداگانه خیس نمایید و سپس بپزید

جودوسر و حبوبات پخته را با سبزی آش ، نمک ، فلفل و آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و بپزید تا جا بیوفتد. 

برای سبزی آش میتوانید از ترکیب تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج یا برگ چغندر استفاده نمایید. مقدار گشنیز آش هر چه زیادتر باشد مزه خوش طعم تری خواهد گرفت. 

۲ – ۳ قاشق غذاخوری آرد یا پودر جوانه گندم را با کمی آب سرد مخلوط نمایید و به آش بیافزایید تا لعاب دار شود. 

نیم ساعت آخر ، پیازداغ درست نمایید و سیر رنده شده ، زردچوبه ونعنا خشک را به ترتیب اضافه نموده و تفت دهید و به آش بیافزایید. 

  

مقدار نعنا داغ ، پیاز داغ و سیر داغ هر چه زیادتر باشد ، آش خوش طعم تر می گردد ولی اگر میخواهید آشتان رژیمی باشد مقدار کمتری استفاده نمایید.

اگر از جو دوسر پرک استفاده می نمایید ، کافیست در مرحله آخر آن را به آش بیافزایید و صبر نمایید غلیظ شود. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها