ارزش غذایی و کالری موجود در کشک
خواص کشک
کشک، یک محصول لبنی خوش طعم و پرطرفدار است که عملکرد سیستم گوارش و هضم غذا را بهبود می بخشد. ویتامین های حساس موجود در شیر در حین آماده کردن ی کشک از بین می روند. کشک شامل مقدار بسیاری پروتئین است.
روش آماده کردن کشک
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 7.10 گرم |
کربوهیدرات | 8.07 گرم |
پروتئین | 70.20 گرم |
قندها | 0 گرم |
کربوهیدرات خالص | — |
کلسیم | 430.00 میلی گرم |
مس | 0 میلی گرم |
آهن | 2.00 میلی گرم |
منیزیم | 0 میلی گرم |
فسفر | 0 میلی گرم |
پتاسیم | 0 میلی گرم |
سلنیوم | 0 میکروگرم |
سدیم | 0 میلی گرم |
روی | 0 میلی گرم |
آب | 6.00 گرم |
کلسترول | 0 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.37 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.82 میلی گرم |
ویتامین B3 | 1.62 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0 میکروگرم |
ویتامین C | 0 میلی گرم |
ویتامین E | 0 میلی گرم |
ویتامین K | 0 میکروگرم |
ویتامین A | 0 میکروگرم |
ویتامین D | 0 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها