روش آماده کردن مربای بادمجان

[ad_1]

مربا بادمجان,طرز تهیه مربای بادمجان ریز

روش آماده کردن مربای بادمجان ریز

 

 مربای بادمجان

یکی از خوش طعم ترین مرباها، مربای بادمجان با طعمی متفاوت هست که در ایران و کشورهای خاورمیانه طرفدار دارد. این مربای ترد، زیبا، شیشه ای و خیلی خوش طعم با مزه دارچین و هل را تا نچشید باورتان نمی شود چقدر عالی است. با مواد خیلی کم و خیلی سریع و آسان آماده کردن می گردد.

روش آماده کردن مربا بادمجان بدون استفاده از آهک :

مواد لازم برای مربای بادمجان :

بادمجان کوچک و ریز قلمی۱ کیلو
شکر۱ کیلو
آب۱ لیتر
جوهرلیمو۱ قاشق چایخوری
چوب دارچین یا هلبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن مربا بادمجان :

برای این مربا بادمجان های خیلی قلمی را انتخاب نمایید. بادمجان ها را شسته پوست بگیرید. برای گرفتن تلخی بادمجان ها آنها را داخل ظرفی پر از آب به زمان یک روز قرار بدهید. هر چند ساعت آب بادمجان ها را عوض نمایید. و آن ها را بشویید. آب پاکیزه در قابلمه ای بریزید و ۱ قاشق جوهرلیمو بیافزایید تا جوش بیاید بعد جوش آمدن بادمجان ها را داخل قابلمه بیاندازید تا بجوشد.

 

حرارت شعله را کم نمایید و تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بادمجان ها جوش بخورند سپس آن ها را از آب خارج نمایید و سپس آن ها را با آب سرد بشویید و صبر نمایید آب آن ها کشیده شود. سپس یک لیتر آب و یک کیلو شکر را در ظرفی بریزید و اجازه بدهید بجوشند و بعد از جوش آمدن بادمجان ها و چوب دارچین را داخل شربت بیاندازید تا به همراه شربت جوش بخورند. اجازه بدهید با شعله ی ملایم بپزند و شفاف بشوند. در مراحل آخر پخت مربا هل ها را بیافزایید. برای شکرک نزدن مربا چند قطره آب لیمو بیافزایید.

 

قادر هستید در آخر که پخت و آماده شد یک چاک کوچک روی آن ها بدهید و با مغز گردو پر نمایید.

 

 برای خوش رنگ شدن قادر هستید از مقداری زعفران به مربا بیافزایید.

 

  زیادتر بخوانید: مربای زردآلو

 

مربای بادمجان سیاه با آهک :

طرز تهیه مربا بادمجان,مربای بادمجان با پوست

طرزتهیه مربای بادمجون با آهک

 

مربا بادمجان با آهک :

بادمجان قلمی نازک و ریز۱ کیلو
شکر۱ کیلو و نیم
پودر یا خلال پستهبرای تزیین مربا بادمجان
آب۴ لیوان
وانیل شکری۱ قاشق چایخوری
آهکچند قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن مربا بادمجان با آهک : 

پوست بادمجان ها را نازک را گرفته و یک شب در آب شامل آهک به زمان یک شب قرار بدهید. تا جایی که روی بادمجان ها را بپوشاند. برای آماده کردن آب آهک، پودر آهک را در آب حل نمایید سپس آن را صاف نمایید تا ذرات معلق در آن دیده نشود.

 

بعد از گذشت یک شب، به زمان یک شب دیگر بادمجان ها را در آب خالص و پاکیزه قرار بدهید و در این زمان، چندین بار آب آن را عوض نمایید. حالا بادمجان ها را در قابلمه و مقداری آب بریزید و اجازه بدهید تا بجوشد پس از اینکه دو سه دقیقه جوشید آب را خالی و بادمجان ها را آبکش نمایید و مجددا با آب پاکیزه و سرد بجوشانید این عمل را چندین بار تکرار نمایید تا زمانی که بادمجان ها پخته و آهک آنها خارج شود.

 

حالا شکر و یک لیتر آب را مخلوط و روی حرارت قرار بدهید و زمانی که جوشید بادمجان ها را داخل آن بریزید و حرارت را ملایم نمایید. شربت قوام آمده و به خورد بادمجان ها برود. در آخر خلال پسته را بیافزایید.

 

سپس آب یک عدد لیمو را به همراه وانیل شکری به مربا بیافزایید و مربا را از روی حرارت بردارید. بعد از خنک شدن در ظرف بریزید و در یخچال قرار بدهید. موقع استفاده با پودر پسته تزیین نمایید.

 

* آهک را از فروشگاه لوازم قنادی آماده کردن نمایید.

* بعضی اشخاص دوست دارند مربای بادمجان با پوست آماده کردن کنند. این سلیقه ای است. برای روش آماده کردن مربای بادمجان ریز با پوست به همان روش های بالا انجام بدهید با این تفاوت که زمان پخت کمی زیادتر می گردد.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها