دستور آماده کردن مربای گل گاوزبان خوش طعم و آرامبخش

[ad_1]

 مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی , خواص مربای گل گاوزبان

عکس مربای گل گاوزبان

 

روش آماده کردن مربای گل گاو زبان خوش طعم، پر خاصیت و آهسته بخش

مربای گل گاوزبان با خواص آهسته بخشی که دارد قادر هست یک مربای مناسب برای وعده صبحانه و آغاز آهسته بخش روزانه باشد.

شاید تا به حال اسم مربای گل گاوزبان به گوشتان نخورده باشد ولی این مربا به قدری خوشرنگ و خوش مزه و آرامش بخش است که مسلما شما را جذب خواهد نمود.

گل گاوزبان جزو گیاهان دارویی محسوب می گردد که دارای ویتامین سی و بی بتاکاروتن ، اسید های چرب و مواد معدنی زیاد از جمله کلسیم و پتاسیم ، روی و آهن است و به علت خاصیت آهسته بخشی که دارد معروف شده است.

 

گل گاوزبان طبعی گرم و خشک دارد و برای درمان افسردگی ، بیماری های عصبی و دوره قاعدگی و یائسگی سودمند است. جوشانده گل گاوزبان با عسل درمان سرفه های خشک زمستان است و به کم شدن ورم حفره های بینی ، گرفتگی صدا ، گلودرد و تنگی نفس کمک می نماید.

استفاده مربای گل گاوزبان در صبحانه به شما کمک می نماید که روزتان را با آرامش بهتری سپری نمایید.

 

مربای گل گاوزبان تازه

مواد لازم مربای گل گاوزبان تازه

گل گاو زبان تازه۲۵۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب۲ پیمانه
لیمو ترش تازهنصف یک عدد

 

طریقه درست کردن مربای گل گاوزبان , مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی

روش آماده کردن مربای گل گاوزبان تازه

 

روش آماده کردن مربای گل گاوزبان تازه

گل گاوزبان تازه را با نصف پیمانه آب بگذارید به زمان ۱ – ۲ ساعت دم بکشد و گلبرگها کاملا بپزند.

شکر و ۲ پیمانه آب را در قابلمه ریخته و بجوشانید تا قوام آید.

گل گاوزبان دم کشیده را به شهد بیافزایید.

یک لیمو را از وسط نصف نموده ، هسته هایش را خارج نمایید و اجازه دهید ریزجوش بزند و به غلظت مناسب برسد.

شعله را خاموش نموده و لیمو را از مربا خارج نموده در شیشه در بسته در یخچال نگهداشتن کنید.

 

مربای گل گاوزبان تازه ,مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی  , خواص مربای گل گاوزبان

مربای گل گاوزبان خشک

 

مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی

مواد لازم مربای گل گاوزبان با لیمو عمانی

 

آب۲ پیمانه
شکر۲ پیمانه
لیمو عمانی۲ عدد
گل گاو زبان۲۵۰ گرم
آب لیمو تازه۱ قاشق چایخوری

 

مربای گل گاوزبان با عسل , شربت گل گاوزبان , دستور پخت مربای گل گاو زبان

روش آماده کردن مربای گل گاوزبان خشک با لیموعمانی

 

روش آماده کردن مربای گل گاوزبان خشک با لیمو عمانی

برگ های گل گاوزبان را به خوبی بشویید تا خاکش گرفته شودو در صورت نیاز به زمان ۱ شب در آب سرد بخیسانید تا کاملا خاکش جدا شود. سپس با ۱ پیمانه آب بجوشانید تا کاملا نرم شوند.

لیموعمانی را از چند ساعت قبل خیس نمایید.

 

برای آماده کردن شربت ۱ پیمانه آب را به همراه شکر روی شعله متوسط بجوشانید .

لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ نموده به شربت بیفزایید وو به جوشاندن شربت ادامه دهید تا غلیظ و کشدار شود.

 

گل گاوزبان را به همراه آبی که در آن جوشیده است به شربت اضافه نموده و ۲۰ دقیقه بجوشانید.

در این زمان اصلا شربت را هم نزنید که بعدا شکرک نزند.

لیمو عمانی را خارج نموده و آب لیموی تازه را به مربا بیافزایید و پس از ۱ دقیقه شعله را خاموش نمایید.

در صورت تمایل میتوانید به این مربا عصاره هل یا وانیل بیافزایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها