روش آماده کردن سالاد توفو کنجد

[ad_1]

طرز تهیه سالاد رژیمی

روش آماده کردن سالاد توفو کنجد

روش درست کردن توفو کنجد و سالاد توفو کنجدی

در این نوشته از بیتوته، با روش آماده کردن سالاد توفو کنجدی آشنا می شوید. سالاد توفو کنجدی، یک انتخاب عالی برای افرادی است که در پی یک وعده غذایی گیاهی، سالم و پر از پروتئین هستند. ترکیب توفو نرم و لطیف با مزه قوی کنجد، یک کنتراست دلپذیر ایجاد می‌نماید که هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌نماید.

 

روش آماده کردن توفو کنجد :

نحوه درست کردن انواع سالاد رژیمی

روش پخت توفو کنجد

 

این دستور پخت آسان توفو ترد، خوش طعم است و با سس کنجد خوش مزه پوشیده شده است. این مکمل عالی برای هر سالاد یا کاسه ای است.

 

مواد لازم برای توفو سرخ شده :

 توفو سفت مکعبی خرد شده ۴۰۰ گرم
 نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری 
 روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری 

 

مواد لازم سس کنجد :

 سس سویا با سدیم کم¼ فنجان 
 آب¼ فنجان 
 نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری 
 روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
 شهد آگاو ۲ قاشق غذاخوری
سیر متوسط ۲ حبه 
 آبلیمو۱ قاشق غذاخوری 
زنجبیل تازه رنده شده۱ قاشق غذاخوری
سرکه برنج۱ قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن توفو کنجد :

توفو را آبکش نموده و بشویید، در یک حوله ظرف پاکیزه بپیچید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه فشار دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.

 

توفو را به قطعات کوچک برش دهید و با نشاسته ذرت و هر چاشنی دلخواه بپوشانید (قادر هستید از نمک، پودر سیر، پودر فلفل قرمز خرد شده و غیره استفاده نمایید).

روغن زیتون را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم نمایید و توفو را با احتیاط بیافزایید. توفو را از هر طرف به زمان ۲-۳ دقیقه بپزید تا خوب و ترد شود.

 

همه مواد سس را با هم مخلوط نموده و در تابه بریزید. حدود یک دقیقه حرارت دهید تا سس غلیظ شود، سپس توفو را در سس بپوشانید.

قبل از میل کردن از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود!

 

نکته هایی برای تهیه سالاد رژیمی

مواد لازم برای آماده کردن توفو کنجد

 

نکته :

• شما قادر هستید از هر روش ترجیحی برای پختن توفو خود استفاده نمایید، این دستور یک گزینه اولیه اجاق گاز را ارائه می دهد.

• اگر می خواهید توفوی کنجد خود را تند نمایید، ۱ قاشق چایخوری سریراچا و یا ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده را به سس بیافزایید.

 

روش آماده کردن سالاد توفو کنجد :

مواد لازم برای توفو کنجدی

روش درست کردن سالاد توفو کنجد

 

این یکی از خوبترین سالادهای گیاهی است که تا به حال درست نموده ام! این دستور غذای ساده وگان با غذاهای کامل و خوش طعم پر شده است که سبب می گردد احساس شادی و سیری داشته باشید.

 

مواد لازم :

 سبزی سالاد۴ فنجان 
 توفوی خیلی سفت ۴۰۰ گرم
 هویج رنده شده½ فنجان 
 کلم قرمز خرد شده ½ فنجان
 خیار ورقه شده ½ فنجان
نخود فرنگی  ½ فنجان
 ادامام پوست گرفته شده¼ فنجان 
 بادام خرد شده ¼ فنجان
پیاز سبز نازک خرد شده¼ فنجان

 

مواد لازم سس کنجد زنجبیل :

روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آب۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
سس سویا۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده۱ قاشق غذاخوری
 کره بادام زمینی½ قاشق غذاخوری
شهد آگاو½ قاشق غذاخوری
روغن کنجد½ قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن سالاد توفو کنجد :

ابتدا توفو را فراهم کنید. برای دستورالعمل کامل لطفا به دستور پخت توفوی کنجدی من مراجعه نمایید.

تمام مواد سالاد را طبق بخش مواد اولیه بشویید و فراهم کنید. آن ها را در یک کاسه بزرگ برای سرو بچینید.

تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط نمایید.

توفو و مقداری سس سالاد را به سالاد بیافزایید. سالاد را مخلوط نمایید، به دلخواه آذین نمایید و لذت ببرید!

 

طرز تهیه توفو سرخ شده

مواد لازم برای آماده کردن سالاد توفو کنجدی

 

نکته های :

• لطفا برای دستورالعمل کامل توفو به دستور پخت توفوی کنجدی من مراجعه نمایید. اگر توفو دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف نمایید یا با تمپه جایگزین نمایید.

 

• برای سبزیجات سالاد قادر هستید از هر نوع سبزی دلخواه خود استفاده نمایید. به عنوان مثال کاهو و … .

 

• می‌توانید هر یک از سبزیجاتی که دوست ندارید یا در دسترس ندارید را حذف نمایید. فقط مراقب باشید که خیلی از آن‌ها را حذف نکنید، زیرا سالاد جذابیت بسیاری از دست می‌دهد.

 

• به‌عنوان آذین می‌توانید از پیازچه خرد شده، بادام ورقه‌ای، کنجد یا گشنیز استفاده نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها