[ad_1]
روش آماده کردن خورش صیفی جات رژیمی
اگر به این نکته دقت نموده باشید، هر غذایی فواید بسیاری برای بدن دارد اما می بایست بدانید که خورش صیفی جات یکی از مقوی ترین و مفیدترین غذا برای انسان است. دستور آماده کردن خورشت صیفی جات آسان است و تنها به دقت نیاز دارد.
خورشت صیفی جات معتدل است و در فصل های پاییز و زمستان میتوان به خوبی آماده کردن نمود. خورشت صیفی جات قادر هست کلسترول خون و دیابت را کنترل نماید و همچنین خون ساز است.
مواد لازم برای خورش صیفی جات :
هویج | یک عدد متوسط |
گوجه فرنگی | سه عدد |
ساقه کرفس خرد شده | چهار پیمانه |
روغن کنجد | به میزان مورد نیاز |
کدو خورشتی | دو عدد بزرگ |
سیب زمینی | یک عدد متوسط |
لوبیا سبز خرد شده | یک پیمانه |
نمک، زردچوبه، فلفل | به مقدار لازم |
زنجبیل و ادویه خورشتی | به مقدار لازم |
روش آماده کردن خورش صیفی جات :
در ابتدا سعی نمایید تمام صیفی جات را به صورت یک سانتی خرد نمایید. سپس لوبیا و کرفس تان را با یک دستگاه بخارپز (اگر ندارید قادر هستید از مقداری آب به عنوان آب پز کردن استفاده نمایید) آب پز نمایید. در همین حال پیاز را به همراه روغن کنجد و زردچوبه تفت دهید.
حال به همین روش هویج و سیب زمینی و صیفی جات دیگر را در یک ماهیتابه قرار دهید و آن هارا به خوبی تفت دهید و در آخر هم لوبیا و کرفس را به آن بیافزایید.
گوجه هایی که آماده نموده بودید را به همراه کمی نمک و زنجبیل در مخلوط کن قرار دهید و زمانی که حسابی له شدند آن هارا با مواد قبلی ترکیب نمایید.
حال همه ی آن ها را با حرارتی ملایم تفت دهید و زمانی که آماده شد از آب لیموی تازه استفاده نمایید تا مزه بهتری پیدا کنند.
خورشت صیفی جات شما حاضر شده است. قادر هستید آن را با کمی برنج میل نمایید و از آن لذت ببرید.
نکته های مهم برای آماده کردن خورش صیفی جات :
هرگز از روغن سرخ کردنی استفاده نکنید. خورشت صیفی جات به کم چرب بودن آن معروف است و شما را سالم نگه می دارد اما اگر از روغن سرخ کردنی برای آماده کردن و تفت دادن آن استفاده نمایید، فواید آن کم می گردد. سعی نمایید همیشه آن را با روغن کنجد یا زیتون تفت دهید.
سعی نمایید صیفی جات های تازه ای برای خورشت تان آماده کردن نمایید. صیفی جات هایی که مانده باشند شاید در حین تفت داده شدند از همدیگر وا روند و ظاهر نهایی غذا را خراب کنند.
صیفی جات ها را به خوبی بالا و پایین نمایید تا بتوانند رنگ طلایی و مناسبی داشته باشند. دقت نمایید که گوجه ها حتما بایستی بزرگ باشند تا بتوانند تمام صیفی جات ها را پوشش دهند. علاوه بر این قادر هستید از کمی رب گوجه هم استفاده نمایید.
هر چند دقیقه یکبار خورشت تان را بررسی نمایید. زمان آماده شدن آن به میزان شعله ی شما بستگی دارد اما همیشه سعی نمایید که حرارت شعله تان را بر روی متوسط قرار دهید تا به خوبی پخته شوند.
منبع : bartarinha.ir
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها