روش آماده کردن لازانیا مدیترانه ای

[ad_1]

طرز پخت لازانیا مدیترانه ای,نحوه ی درست کردن لازانیا مدیترانه ای

طرزتهیه لازانیا مدیترانه ای

 

روش پخت لازانیای مدیترانه ای

لازانیای مدیترانه ای از جمله لازانیاهای گیاهی است. اگر گیاه خوار هستید، پیشنهاد می کنم این لازانیا را حتما آزمون نمایید.

مواد لازم برای لازانیای مدیترانه :

 کدو سبز۲ متوسط 
 بادمجان کوچک ۱ عدد
 نمک کوشر۲ قاشق چایخوری 
 لازانیا۱۲ ورق 
 روغن زیتون فوق العاده بکر۳ قاشق غذاخوری 
قارچ کرمینی، ساقه دار و خرد شده  ۱ پیمانه
اسفناج تازه۱ بسته کوچک 
 سیر خرد شده۱ قاشق غذاخوری 
پنیر ریکوتا۴۵۰ گرم
پوست لیمو۱ لیمو
جعفری خرد شده۲ قاشق چایخوری
ریحان خرد شده۲ قاشق چایخوری
پونه کوهی خشکنصف قاشق چایخوری
تکه های فلفل قرمز خردشدهنصف قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی۱ شیشه ی ۷۰۰ گرمی
پنیر پارمزان رنده شده۱ فنجان

 

روش آماده کردن لازانیا مدیترانه ای :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید. بادمجان و کدو سبزها را از طول آن به صورت نوارهای نازک برش بزنید.

 

داخل سینی حوله های کاغذی مسطح نمایید و نوارهای کدو و بادمجان را روی آن بچینید مقداری نمک روی آن ها بپاشید و روی آن حوله ی کاغذی قرار بدهید و این را ادامه بدهید تا کدو و بادمجان ها تمام شوند. این کار رطوبت اضافی داخل سبزیجات را از بین می برد.

 

اجازه بدهید حدود ۳۰ دقیقه به این صورت باقی بمانند. در این فاصله مواد دیگر لازانیا را فراهم کنید.

 

داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوشد سپس مقداری نمک و روغن به آن بیافزایید و ورقه های لازانیاها را داخل آن بریزید. زمانی که نرم شدند آن را آبکش نمایید و آن ها را بشویید و داخل آبکش یا سینی صاف مسطح نمایید.

 

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار بدهید. سیر خرد شده را بیافزایید و تفت بدهید سپس قارچ ها را بیافزایید و حدود ۶-۸ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند و آب آن ها تبخیر شود تفت بدهید. نمک را به آن بیافزایید و تفت بدهید.

 

سپس اسفناج ها را به قابلمه بیافزایید و تفت بدهید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کشیده شود. اگر مواد شما نیاز به نمک داشت به آن نمک بیافزایید. حرارت را خاموش نمایید و اجازه بدهید مخلوط خنک شود.

 

در یک کاسه ی بزرگ پنیر ریکوتا، پوست لیمو، اسفناج و قارچ، جعفری، ریحان، پونه کوهی خشک و تکه های فلفل قرمز را مخلوط نمایید. این مخلوط را با نمک مزه دار نمایید و سپس مخلوط نمایید.

 

نحوه ی درست کردن لازانیا مدیترانه ای, مواد لازم برای تهیه ی لازانیا مدیترانه ای

روش پخت لازانیا مدیترانه ای

 

پخت سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی را در کف ظرف مناسب پخت بریزید و آن را پخش نمایید. روی سس را با ورقه های لازانیا بپوشانید. یک سوم مخلوط ریکوتا را روی لازانیاها به صورت مساوی پخش نمایید. و بعد نیمی از برش های بادمجان را روی مخلوط ریکوتا به صورت یکنواخت بچینید و باز سه چهارم فنجان سس روی بادمجان ها بمالید و بعد نیمی از کدو سبزها را روی آن بچینید و فشار بدهید تا لایه ها یکدست شوند.

 

یک سوم دیگر ریکوتا را روی کدو سبز مسطح نمایید و بعد چهار رشته لازانیا روی آن قرار بدهید و سه چهارم فنجان سس گوجه فرنگی روی آن بریزید. بادمجان باقیمانده را روی سس بچینید و آن ها را کاملاً فشار دهید. ریکوتای باقیمانده را روی آن بریزید، سپس رشته های پایانی لازانیا را روی آن بچینید و سه چهارم فنجان دیگر سس گوجه فرنگی پخش نمایید. کدو سبز را روی لازانیاها بچینید و فشار بدهید و سپس روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید.

 

لازانیا را در فر قرار بدهید و به زمان ۴۵-۶۰ دقیقه قرار بدهید تا لازانیا ها بپزند و پنیر آغاز به قهوه ای شدن نماید. (بستگی به میزان حرارت فر زمان آن متفاوت است) بعد از پخت زیر قادر هستید گریل بالا را روشن نمایید تا پنیر روی آن طلایی شود.

 

سپس آن را از فر خارج نمایید و بعد از کمی خنک شدن آن را برش بزنید و سرو نمایید. (نوشته پیشنهادی: روش آماده کردن لازانیای کتو)

 

مواد لازم برای تهیه ی لازانیا مدیترانه ای, طرز تهیه لازانیا گیاهی مدیترانه ای

روش آماده کردن ی لازانیای گیاهی

 

ارزش تغذیه ای در هر وعده لازانیای گیاهی مدیترانه ای :

کالری: ۳۶۱.

چربی کل: ۱۵ گرم.

چربی اشباع: ۷ گرم.

کربوهیدرات کل: ۴۰ گرم.

قندها: ۱۲ گرم.

پروتئین: ۶ گرم.

سدیم: ۸۸۶ میلی گرم.

کلسترول: ۳۴ میلی گرم.

فیبر: ۶ گرم.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها