[ad_1]
روش آماده کردن سالاد توفو کنجد
روش درست کردن توفو کنجد و سالاد توفو کنجدی
روش آماده کردن توفو کنجد :
روش پخت توفو کنجد
این دستور پخت آسان توفو ترد، خوش طعم است و با سس کنجد خوش مزه پوشیده شده است. این مکمل عالی برای هر سالاد یا کاسه ای است.
مواد لازم برای توفو سرخ شده :
توفو سفت مکعبی خرد شده | ۴۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم سس کنجد :
سس سویا با سدیم کم | ¼ فنجان |
آب | ¼ فنجان |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
شهد آگاو | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر متوسط | ۲ حبه |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه برنج | ۱ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن توفو کنجد :
توفو را آبکش نموده و بشویید، در یک حوله ظرف پاکیزه بپیچید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه فشار دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.
توفو را به قطعات کوچک برش دهید و با نشاسته ذرت و هر چاشنی دلخواه بپوشانید (قادر هستید از نمک، پودر سیر، پودر فلفل قرمز خرد شده و غیره استفاده نمایید).
روغن زیتون را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم نمایید و توفو را با احتیاط بیافزایید. توفو را از هر طرف به زمان ۲-۳ دقیقه بپزید تا خوب و ترد شود.
همه مواد سس را با هم مخلوط نموده و در تابه بریزید. حدود یک دقیقه حرارت دهید تا سس غلیظ شود، سپس توفو را در سس بپوشانید.
قبل از میل کردن از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود!
مواد لازم برای آماده کردن توفو کنجد
نکته :
• شما قادر هستید از هر روش ترجیحی برای پختن توفو خود استفاده نمایید، این دستور یک گزینه اولیه اجاق گاز را ارائه می دهد.
• اگر می خواهید توفوی کنجد خود را تند نمایید، ۱ قاشق چایخوری سریراچا و یا ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده را به سس بیافزایید.
روش آماده کردن سالاد توفو کنجد :
روش درست کردن سالاد توفو کنجد
این یکی از خوبترین سالادهای گیاهی است که تا به حال درست نموده ام! این دستور غذای ساده وگان با غذاهای کامل و خوش طعم پر شده است که سبب می گردد احساس شادی و سیری داشته باشید.
مواد لازم :
سبزی سالاد | ۴ فنجان |
توفوی خیلی سفت | ۴۰۰ گرم |
هویج رنده شده | ½ فنجان |
کلم قرمز خرد شده | ½ فنجان |
خیار ورقه شده | ½ فنجان |
نخود فرنگی | ½ فنجان |
ادامام پوست گرفته شده | ¼ فنجان |
بادام خرد شده | ¼ فنجان |
پیاز سبز نازک خرد شده | ¼ فنجان |
مواد لازم سس کنجد زنجبیل :
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
کره بادام زمینی | ½ قاشق غذاخوری |
شهد آگاو | ½ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ½ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن سالاد توفو کنجد :
ابتدا توفو را فراهم کنید. برای دستورالعمل کامل لطفا به دستور پخت توفوی کنجدی من مراجعه نمایید.
تمام مواد سالاد را طبق بخش مواد اولیه بشویید و فراهم کنید. آن ها را در یک کاسه بزرگ برای سرو بچینید.
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط نمایید.
توفو و مقداری سس سالاد را به سالاد بیافزایید. سالاد را مخلوط نمایید، به دلخواه آذین نمایید و لذت ببرید!
مواد لازم برای آماده کردن سالاد توفو کنجدی
نکته های :
• لطفا برای دستورالعمل کامل توفو به دستور پخت توفوی کنجدی من مراجعه نمایید. اگر توفو دوست ندارید، میتوانید آن را حذف نمایید یا با تمپه جایگزین نمایید.
• برای سبزیجات سالاد قادر هستید از هر نوع سبزی دلخواه خود استفاده نمایید. به عنوان مثال کاهو و … .
• میتوانید هر یک از سبزیجاتی که دوست ندارید یا در دسترس ندارید را حذف نمایید. فقط مراقب باشید که خیلی از آنها را حذف نکنید، زیرا سالاد جذابیت بسیاری از دست میدهد.
• بهعنوان آذین میتوانید از پیازچه خرد شده، بادام ورقهای، کنجد یا گشنیز استفاده نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها