انواع روش آماده کردن لواشک سیب با مزه های مختلف

[ad_1]

طرز تهیه لواشک سیب و انار, طرز تهیه لواشک سیب و کیوی, لواشک سیب با طعم های مختلف

روش آماده کردن لواشک سیب

  

چطور لواشک سیب درست کنیم؟

لواشک سیب خانگی یکی از سالم ترین و خوش طعم ترین تنقلات خانگی به خصوص برای بچه هاست که میتوانید در مزه های مختلف و با ترکیب با انواع میوه های مختلف آن را آماده کردن نمایید.

لواشک خانگی یکی از سالم ترین و پرطرفدارترین تنقلات خانگی به خصوص برای بچه هاست . شما میتوانید لواشک را از هر میوه ای درست نمایید به خصوص اگر میوه هایتان بسیاری رسیده باشد و احتمال خراب شدنشان وجود داشته باشد خوبترین روش برای نگهداشتن آن ها درست کردن لواشک است. لواشک مخلوط میوه و سیب خانگی یکی از مقوی ترین لواشک هایی است که به سادگی در خانه آماده می گردد. لواشک سیب را میتوانید با توجه به فصل جلوی کولر ، در نور آفتاب ، روی بخاری یا در فر خشک نمایید.

 

۱- لواشک سیب

مواد لازم لواشک سیب 

سیب   به مقدار لازم
آب    به مقدار لازم
شکر  ۱ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمودر صورت تمایل

 

روش آماده کردن لواشک سیب

سیب ها را پاکیزه شسته و هسته و دمشان را جدا نمایید و سپس سیب ها را با پوست خرد کنید.

سیب های خرد شده را به همراه ۱ قاشق شکر در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، آب را به اندازه ای بیافزایید که روی سیب ها را بپوشانید. 

یک ساعت جازه دهید سیب ها روی حرارت نرم شوند.

شعله را خاموش نمایید و صبر نمایید قابلمه سرد شود.

سیب را له نموده از آبکش عبور دهید تا پوست و تفاله هایش جدا شود. 

پوره سیب را دوباره روی حرارت قرار دهید و ۲۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و صبر نمایید از حرارت بیوفتد.

کف یک سینی بزرگ ، نایلون مسطح نموده و پوره سیب را به قطر حدود نیم سانتی متر روی نایلون مسطح نمایید. 

سینی را به زمان چند روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود. 

 

لواشک سیب با طعم های مختلف, لواشک سیب در زمستان, آموزش پخت لواشک سیب

روش آماده کردن لواشک سیب

 

نکته های لازم برای آماده کردن لواشک سیب: 

برای ترش شدن لواشک سیب میتوانید مقداری جوهر لیمو ، رب انار یا رب نارنج یا آبلیمو به آن بیافزایید. 

در صورت تمایل میتوانید به جای شکر کمی نمک به  پوره سیب بیافزایید. 

لواشک را میتوانید تا یک سال در یخچال و تا چند سال در فریزر نگهداشتن نمایید.

 

۲-  لواشک سیب و انار

مواد لازم لواشک سیب و انار

 سیب ۴ عدد
انار۱ کیلو
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان

 

روش آماده کردن لواشک سیب و انار

انار را دون نمایید و رویشان کمی نمک بپاشید و صبر نمایید ۲ ساعت بماند و آب بیندازد.

یک لیوان آب به دانه های انار افزوده و با حرارت ملایم بگذارید دانه های انار نرم شوند هنگامی از حرارت افتاد این مخلوط را در آبکش بریزید و گوشت کوب را روی دانه ها حرکت نمایید که گوشت انار از دانه هایش جدا شود. 

سیب را پوست نمایید خرد نموده با آب انار روی حرارت بگذارید تا نرم شود.

مخلوط را له نمایید و هنگامی از حرارت افتاد روی پلاستیک داخل سینی مسطح نمایید و در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کاملا خشک شود.

 

۳- لواشک سیب و کیوی

مواد لازم لواشک سیب و کیوی

 کیوی نیم کیلو
 سیب۱ عدد 
 شکرکمتر از ۱/۴ پیمانه

 

آموزش پخت لواشک سیب, لواشک سیب, طرز تهیه لواشک سیب

روش آماده کردن لواشک سیب و کیوی

 

روش آماده کردن لواشک سیب و کیوی

سیب و کیوی ها را پوست در غذاساز پوره نمایید و روی حرارت متوسط بگذارید تا آب میوه ها تبخیر شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد.

در صورت تمایل میتوانید شکر را به مواد بیافزایید. 

هنگامی مواد از حرارت افتاد روی پلاستیک فریزر مسطح نموده جلوی آفتاب بگذارید خشک شود. 

 

۴- لواشک سیب و پرتقال

مواد لازم لواشک سیب و پرتقال روی بخاری

  

پرتقال۱ کیلو 
سیب  ۵ عدد 
نمک مقداری

 

روش آماده کردن لواشک سیب و پرتقال روی بخاری

آب پرتقال را بگیرید و داخل قابلمه بریزید. 

سیب ها را پوست گرفته و رنده نمایید.

روی حرارت بگذارید تا غلیظ شده و سیب ها نرم شود.

هنگامی از حرارت افتاد روی پلاستیک بریزید تا خشک شود. 

در صورتی که فصل تابستان نیست میتوانید لواشک سیب  را روی بخاری بگذارید فقط کافیست کف سینی را با روغن جامد چرب نمایید و لواشک را داخل سینی بدون پلاستیک مسطح نمایید . لواشک سیب روی بخاری در عرض دو روز خشک خواهد شد. 

 

طرز تهیه لواشک سیب, طرز تهیه لواشک سیب در فر, لواشک سیب و پرتقال

روش آماده کردن لواشک سیب در فر

 

روش آماده کردن لواشک سیب در فر

برای آماده کردن لواشک فوری میتوانید لواشک سیب را در فر خشک نمایید. برای آماده کردن لواشک سیب در فر کف سینی فر را کاغذ روغنی مسطح نموده چرب کید و پوره سیب را به قطر نیم سانتی متر روی سینی مسطح نمایید و در فری که از قبل با دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده ، قرار دهید و در فر را نیمه باز بگذارید. 

حدود ۴ ساعت طول میکشد تا لواشک سیب در فر خشک شود. 

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها