[ad_1]
روش آماده کردن ترشی ذرت
روش آماده کردن انواع روشهای ترشی ذرت خوش طعم و خانگی
ترشی ذرت ظاهر خیلی زیبایی دارد که میتوانید برای آذین سفره از آن استفاده نمایید ، ترشی ذرت را قادر هستید با بلال های درست که حلقه شده اند درست نمایید یا با دانه های کنسرو ذرت یا این که میتوانید ترشی ذرت کوچک را آماده کردن نمایید که ظاهر مجلسی تری داشته باشد.
ترشی ذرت ساده
مواد لازم ترشی ذرت ساده
آب | ۶ پیمانه |
ذرت کامل | ۸ عدد بزرگ |
سرکه سیب | ½۴ پیمانه |
پیاز قرمز | ۱ عدد بزرگ |
شکر | ¾پیمانه |
نمک | ¼پیمانه |
فلفل چیلی قرمز | ۷ عدد |
برگ بوی خشک | ۱ عدد |
روش آماده کردن ترشی ذرت ساده
روش آماده کردن ترشی ذرت ساده
آب ، سرکه ، شکر ، نمک و برگ بو را در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و شکر حل شود و سپس کنار بگذارید خنک شود.
پیاز را حلقه نمایید.
ذرت ها را باریک حلقه نمایید.
فلفل چیلی را از طول برش بزنید.
ذرت و فلفل ها و پیاز را داخل شیشه های خشک و پاکیزه بچینید و رویشان را با مایع سرکه پر نمایید و سپس در شیشه با بسته به زمان ۲ هفته در یخچال نگهداشتن نمایید تا جا بیوفتد.
ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
مواد لازم ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
بلال شیری | ۴ عدد |
فلفل تند | ۲ عدد |
سیر به دلخواه | چند حبه |
سرکه قرمز و نمک | به میزان لازم |
دانه فلفل سیاه، سیاه دانه | کمی |
روش آماده کردن ترشی ذرت پخته
روش آماده کردن ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
شیر بلال ها را پوست گرفته و با کمی آب روی شعله بگذارید تا بپزند و سپس آبکش نمایید.
پس از سرد شدن به صورت حلقه های نازک برش بزنید.
سرکه و نمک را مخلوط نمایید.
داخل شیشه ها یک ردیف حلقه های ذرت پخته سپس سیر و فلفل بچینید و تا پر شدن شیشه این کار را تکرار نمایید.
مخلوط سرکه را داخل شیشه ها بریزید تا روی مواد را پر نماید.
در شیشه را بسته و به زمان ۲ هفته در یخچال نگهداشتن نمایید تا جا بیوفتد.
ترشی ذرت پخته یا بلال شیری
مواد لازم ترشی ذرت کنسروی
کنسرو ذرت کوچک | ۵ قوطی |
گوجه | ۴۵۰ گرم |
فلفل دلمهای سبز ریز خرد شده | ۱ و ۱/۲ فنجان |
فلفل دلمهای قرمز خرد شده | ۳/۴ فنجان |
خیار ریز خرد شده | ۱ فنجان |
پیاز ریز خرد شده | ۱ فنجان |
سرکه سیب | ۲ فنجان |
شکر | ۱/۲ فنجان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه خردل | ۱ قاشق چایخوری |
تخم کرفس | ۱ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن ترشی ذرت کنسروی
روش آماده کردن ترشی ذرت کنسروی
گوجه ها را پوست گرفته دانه هایش را جدا نمایید و گوشت آن را نگینی خرد نمایید.
فلفل دلمه را نگینی خرد کنی.
پیاز وخیار را پوست گرفته و خرد نماید و تمام مواد رابا هم مخلوط نمایید.
کنسرو ذرت را به همراه آبش به مواد بیافزایید.
در ظرفی دیگر شکر ، سرکه ، نمک، دانه خردل و تخم گرفس را مخلوط نموده هم بزنید و به مواد بیافزایید.
قابلمه مواد را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. شعله را کم نمایید و صبر نمایید مواد به زمان ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد و آب اضافه اش تبخیر شود.
پس از خنک شدن ترشی را در شیشه در بسته در یخچال نگهداشتن نمایید.
پس از یک هفته ترشی شما آماده است.
ترشی ذرت کوچک با بچه بلال
مواد لازم ترشی ذرت کوچک با بچه بلال
بچه بلال | ۱ کیلوگرم |
سیر | ۳۰ گرم |
فلفل | ۵۰ گرم |
سرکه سفید | ۸۰۰ گرم |
اب | ۱/۵ پیمانه |
نمک و پودر فلفل سفید | به مقدار لازم |
روش آماده کردن ترشی ذرت کوچک
روش آماده کردن ترشی ذرت کوچک یا بچه بلال
آب و سرکه را روی حرارت به جوش آورید.
ذرت های کوچک را به قابلمه اضافه نموده و ۵ دقیقه بجوشانید.
پس از خنک شدن ذرت های کوچک را مرتب و به حالت ایستاده دور تا دور شیشه بچینید و سیر و تکه های فلفل ، نمک و پودر فلفل را بیافزایید و روی مواد را با سرکه پر نمایید و به زمان ۱ هفته در یخچال بگذارید تا آماده شود.
روش دوم آماده کردن ترشی ذرت کوچک
سرکه و آب را روی حرارت به جوش آورید و صبر نمایید سرد شود.
شیشه را با بچه بلال ها ، سیر و فلفل ، پر نمایید و مخلوط سرکه را رویشان بریزید و نمک و فلفل بیافزایید.
در شیشه ها را محکم ببنید و به زمان ۲۰ – ۳۰ دقیقه در قابلمه ای که تا نیمه از آب پر شده بجوشانید.
با این روش ترشی ذرت شما ماندگاری خیلی زیادتری خواهد داشت.
ترشی ذرت و قارچ
مواد لازم ترشی ذرت و قارچ
قارچ | نیم کیلو |
زیتون بدون هسته | نیم کیلو |
ذرت پخته | ۱ لیوان |
فلفل دلمهای رنگی | ۲ عدد |
روغن زیتون | نصف لیوان |
سرکه | ۱ لیوان |
آب گوجه فرنگی | ۲ لیوان |
پودر انبه | ۱ قاشق غداخوری سر خالی (به دلخواه) |
فلفل قرمز | یک قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن ترشی ذرت و قارچ
گوجه ها را رنده نمایید و با مقداری نمک در یک ظرف در بسته به زمان ۲ – ۳ روز بگذارید آب بیندازد و سپس آبشان را بگیرید.
قارچ ، فلفل دلمه را به صورت نگینی را خرد نمایید. زیتون های بدون هسته را حلقه نمایید.
ذرت کنسروی یا ذرت پخته ، روغن زیتون ، پودر انبه ، نمک و فلفل را به مواد بیافزایید.
سرکه و آب گوجه را روی حررات بگذارید و ۱۵ – ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود.
مخلوط آب گوجه را به مواد اضافه نموده و در شیشه در بسته به زمان ۱ هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیوفتد.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها