لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

روش آماده کردن کره بادام زمینی؛ کره آجیلی خوش طعم و مقوی


روش درست کردن کره بادام زمینی , کره بادام زمینی خانگی , تهیه کره بادام زمینی خانگی

دستور آماده کردن کره بادام زمینی

 

روش آماده کردن کره بادام زمینی در خانه

کره بادام زمینی خانگی یکی از مقوی ترین و خوش طعم ترین کره های آجیلی است که میتوانید به سادگی در خانه آن را آماده کردن نمایید.

کره بادام زمینی خانگی کیفیت و مزه فوق العاده ای دارد . شما میتوانید با افزودن مزه دهنده های دلخواهتان از جمله دارچین ، زنجبیل ، پودر کاکائو ، مزه هایی متفاوت و بی مانند به کره بادام زمینی خانگی خود بدهید.

 

برای شیرین کردن کره بادام زمینی به جای پودر قند میتوانید از عسل، شیره افرا، شیره انگور، شیره خرما، شکلات صبحانه، شکلات چیپسی استفاده نمایید.

 

برای آماده کردن کره بادام زمینی شکلاتی میتوانید کمی شکلات بن ماری شده یا شکلات صبحانه یا پودر کاکائو به آن بیافزایید.

برای آماده کردن کره بادام زمینی رژیمی به جای شیرین کردن  مزه کره ، میتوانید نمک به همراه دارچین ، وانیل یا زنجبیل را به کره بادام زمینی بیافزایید.

 

مزه کره بادام زمینی خانگی بی مانند است و با یک بار آزمون کردن دیگر به سراغ خرید کره بادام زمینی کارخانه ای نخواهید رفت. 

برای آماده کردن کره بادام زمینی  خانگی ، می بایست صبور باشید ، رسیدن به بافت خامه ای برای کره بادام زمینی نیاز به صبر دارد.

 

برای این که خوبترین کیفیت را بدست آورید ، سعی نمایید حتما بادام زمینی خام را با پوست آماده کردن نمایید و بشکنید و خودتان در فر بو بدهید.

آماده کردن کره بادام زمینی از بادام زمینی گرم راحت تر است ضمن این که عطر و مزه خیلی کره بادام زمینی بو داده شده  پس از آماده شدن بی مانند است.

برای آماده کردن کره بادام زمینی خانگی می بایست دستگاه مخلوط کن ، آسیاب یا چرخ گوشت داشته باشید.

 

با وجودی که بادام زمینی خودش بافت چربی دارد ولی در بعضی دستورها برای آماده کردن کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری روغن مایع موقع میکس کردن به آن اضافه میکنند که بافتی روان تر پیدا نماید و سریعتر آماده شود.

 

کره بادام زمینی را میتوانید برای صبحانه یا عصرانه روی نان بکشید و به همراه مربا یا میوه ها و توت های تازه و یخ زده میل کنید یا این که از آن ها برای آماده کردن انواع اسموتی ، کیک یا ماست مزه دار استفاده نمایید.

 

کره بادام زمینی با مخلوط کن

مواد لازم کره بادام زمینی با مخلوط کن 

مواد لازم برای آماده کردن 1 لیوان کره بادام زمینی معادل 16 اونس 

 

بادام زمینی خام   ۱۶ اونس ( ۳ فنجان ) 
 نمکیک چهارم قاشق چای خوری 
 دارچین – اختیارییک چهارم قاشق چای خوری
 عصاره وانیل – اختیارییک دوم قاشق چای خوری
 شربت افرا یا عسل – اختیاری۲ قاشق غذاخوری

  

روش آماده کردن کره بادام زمینی با مخلوط کن

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم نمایید.

بادام زمینی ها را روی سینی فر در یک لایه مسطح کنیدو به زمان 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بو داده شود سپس 10 دقیقه کناری بگذارید از داغی بیوفتد.

بادام زمینی را در مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و با حداکثر قدرت دستگاه را روشن نمایید و تا زمانی که بادام زمینی حالت خامه ای پیدا نماید به این کار ادامه دهید. 

 

هر از گاهی دستگاه را خاموش نمایید و با کاردک بادام زمینی هایی که به دیواره دستگاه چسبیده اند را جدا نموده با مواد مخلوط نمایید.

این کار کمی زمان بر است و شاید فکر نمایید هرگز بادام زمینی شما کره ای و یکدست نمی شود ولی طولی نمی کشد که بادام زمینی شما از حالت پودری به حالت خمیری و سپس خامه ای در می آید.

 

در این مرحله افزودنی دلخواهتان را به کره بیافزایید. 

اگر در حین کار احساس کردید دستگاه خیلی داغ شده میتوانید برای چند دقیقه دستگاه را خاموش نمایید. 

پس از تمام کردن کار اجازه دهید کره بادام زمینی در دمای اتاق خنک شود و سپس به شیشه مربا منتقلش نمایید و در یخچال نگهداشتن کنید.

ماندگاری کره بادام زمینی حداکثر 2 هفته است. 

 

خواص کره بادام زمینی, دستور تهیه کره بادام زمینی, سس کره بادام زمینی

دستور آماده کردن کره بادام زمینی با مخلوط کن

 

کره بادام زمینی با روغن کنجد

مواد لازم کره بادام زمینی با روغن کنجد 

 

 بادام زمینی ۵۰۰ گرم
پودر قند۲ و نیم قاشق قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری ( اگر بادام زمینی شما بدون نمک است )
 روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری

 

روش آماده کردن کره بادام زمینی با روغن کنجد

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن نمایید تا گرم شود.

بادام زمینی را کف سیفی فر بریزید به زمان 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بو داده شوند.

برای جدا کردن پوست ، بادام زمینی ها را داخل یک حوله پاکیزه بریزید  و به هم بمالید تا پوستشان جدا شود.

بادام زمینی را در همزن یا غذاساز بریزید و چند بار پالس نمایید.

 

از آنجا که بادام زمینی در همزن خیلی زود داغ می گردد می بایست بین هر چند پالس کمی دستگاه را استراحت بدهید.

به قدری به این کار ادامه دهید تا کاملا حالت کره ای و روان پیدا نماید.

اواسط کار ، نمک و پودر قند و  روغن کنجد را بیافزایید. 

 

طرز تهیه کره بادام زمینی, کره بادام زمینی, خواص کره بادام زمینی

کره بادام زمینی با آسیاب

 

کره بادام زمینی با آسیاب

مواد لازم کره بادام زمینی با آسیاب

آماده سازی :۱۵ دقیقه

زمان پخت :۱۵ دقیقه

  

 مغز بادام زمینی   ۴۰۰ گرم
نمکنصف قاشق مرباخوری
عسلیک قاشق غذا خوری

 

روش آماده کردن کره بادام زمینی با آسیاب

پوست نازک بادام زمینی ها را بگیرید در تابه بریزید و روی شعله ملایم 10 – 15 دقیقه بو دهید تا به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیایند. 

بادام زمینی های داغ را داخل  آسیاب بریزید.

چند پالس با آسیاب بزنید تا خرد شود و سپس با قاشق بادام زمینی هایی که به دیواره چسبیده است را جدا نمایید.

 

دوباره آسیاب نمایید تا خوب له شود و به روغن بیوفتد و حالت روان پیدا نماید.

آماده کردن کره بادام زمینی حدود 8 – 10 دقیقه آسیاب کردن نیاز دارد.

حتما در این بین چند بار آسیاب را خاموش نمایید که نسوزد.

کره بادام زمینی را از آسیاب خالی نموده با عسل مخلوط نمایید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداشتن کنید.

ماندگاری کره بادام زمینی حدود 2 هفته تا 1 ماه است.

 

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها