ارزش غذایی و کالری موجود در کره بادام زمینی
خواص کره بادام زمینی
کره بادام زمینی برای كسانی كه مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی هستند، سودمند است. تحقیقات نشان داده اند كه استفاده یک واحد بادامزمینی (10 عدد بادام زمینی) در هفته میتواند از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری نماید. جالب است بدانید ثابت شده که استفاده با نظم کره بادامزمینی (حداقل 5 قاشق غذاخوری در هفته) میتواند از بروز دیابت نوع 2 در زنان پیشگیری نماید. اشخاص مبتلا به آلرژی می بایست از استفاده هر گونه غذای شامل بادامزمینی خودداری کنند.
ادامه خواص کره بادام زمینی
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 49.540 گرم |
کربوهیدرات | 23.98 گرم |
پروتئین | 21.93 گرم |
قندها | 6.50 گرم |
کربوهیدرات خالص | 18.28 گرم |
کلسیم | 54.00 میلی گرم |
مس | 0.57 میلی گرم |
آهن | 2.16 میلی گرم |
منیزیم | 179.00 میلی گرم |
فسفر | 335.00 میلی گرم |
پتاسیم | 592.00 میلی گرم |
سلنیوم | 40.40 میکروگرم |
سدیم | 476.00 میلی گرم |
روی | 2.67 میلی گرم |
آب | 1.55 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.107 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.105 میلی گرم |
ویتامین B3 | 13.160 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.551 میلی گرم |
ویتامین B9 | 35.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 0.0 میلی گرم |
ویتامین E | 5.94 میلی گرم |
ویتامین K | 0.0 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
بادام زمینی
آخرین دیدگاهها