ارزش غذایی و کالری موجود در انگور
خواص انگور
انگور نیروگاهی از آنتی اکسیدان ها است. مطالعات نشان داده است که این عناصر غذایی گیاهی به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان ها کمک نموده و به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. انگور شامل آب و فیبر است. این موارد قادر هستند به اشخاص در حفظ آب بدن، با نظم نگه داشتن حرکت های روده و کم شدن خطر یبوست کمک کنند. طبق مطالعه ای که انجام شده است، انگور سبب می گردد که سلامت چشم از تغییرات سیگنال در سطح سلول به مقابله مستقیم با استرس اکسیداتیو منجر شود.
ادامه خواص انگور
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.470 گرم |
کربوهیدرات | 13.93 گرم |
پروتئین | 0.81 گرم |
قندها | – |
کربوهیدرات خالص | 10.03 گرم |
کلسیم | 37.00 میلی گرم |
مس | 0.12 میلی گرم |
آهن | 0.26 میلی گرم |
منیزیم | 14.00 میلی گرم |
فسفر | 24.00 میلی گرم |
پتاسیم | 203.00 میلی گرم |
سلنیوم | – |
سدیم | 1.00 میلی گرم |
روی | 0.11 میلی گرم |
آب | 84.29 گرم |
کلسترول | – |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | – |
ویتامین B2 | 1.500 میلی گرم |
ویتامین B3 | – |
ویتامین B6 | – |
ویتامین B9 | – |
ویتامین B12 | – |
ویتامین C | 6.5 میلی گرم |
ویتامین E | – |
ویتامین K | – |
ویتامین A | 3.00 میکروگرم |
ویتامین D | – |
آخرین دیدگاهها