ارزش غذایی و کالری موجود در گوجه سبز
خواص گوجه سبز
گوجه سبز سیستم عصبی را تقویت می نماید، کم خونی را برطرف می نماید. از عملکرد کلیه ها پشتیبانی می نماید. به از بین بردن بعضی از بیماری های دیده شده در کبد کمک می نماید. هنگامی گل های سفید خشک درخت آلو را با عسل مخلوط نمایید و میل نمایید، در کم شدن کرم روده تاثیرگذار است. گوجه سبز، مملو از فیبر است زیرا عملکرد سریع روده ها را تنظیم می نماید.
ادامه خواص گوجه سبز
مواد تشکیل دهنده اصلی | ارزش |
---|---|
چربی کل | 0.05 گرم |
کربوهیدرات | 11.20 گرم |
پروتئین | 0.00 گرم |
قندها | 0.00 گرم |
کربوهیدرات خالص | – |
کلسیم | 17.00 میلی گرم |
مس | 0.00 میلی گرم |
آهن | 1.27 میلی گرم |
منیزیم | 0.00 میلی گرم |
فسفر | 14.00 میلی گرم |
پتاسیم | 98.00 میلی گرم |
سلنیوم | 0.00 میکروگرم |
سدیم | 6.00 میلی گرم |
روی | 0.00 میلی گرم |
آب | 87.00 گرم |
کلسترول | 0.00 میلی گرم |
ویتامین ها | |
ویتامین B1 | 0.04 میلی گرم |
ویتامین B2 | 0.07 میلی گرم |
ویتامین B3 | 0.50 میلی گرم |
ویتامین B6 | 0.00 میلی گرم |
ویتامین B9 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.00 میکروگرم |
ویتامین C | 2.00 میلی گرم |
ویتامین E | 0.00 میلی گرم |
ویتامین K | 0.00 میکروگرم |
ویتامین A | 0.00 میکروگرم |
ویتامین D | 0.00 میکروگرم |
آخرین دیدگاهها