لوگو چشم انداز cheshmandaz.ir

دستور آماده کردن مربا چند میوه خوش طعم و راحت


طرز تهیه مربای چند میوه , مربای مخلوط چند میوه , مربای چند میوه تابستانی

دستور آماده کردن انواع مربا چند میوه

 

روش آماده کردن مربا چند میوه خانگی خوش طعم و مجلسی

مربای چند میوه را میتوانید متناسب با ذائقه خودتان و یا میوه هایی که در دسترس تان است با ترکیبات متفاوتی درست نمایید.

مربا یکی از خوراکی هایی است که به آسانی در منزل میتوانید با انواع میوه ها درست نمایید و در وعده صبحانه یا عصرانه یا برای آذین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده کنید. مربای چند میوه هم با توجه به میوه هایی که در ترکیب آن استفاده می نمایید میتواند مزه های جدید و متفاوت و خوش طعم ای به سفره شما اضافه نماید. 

 

اگر سری به یخچالتان زدید و متوجه شدید شماری از میوه ها در حال پلاسیده شدن هستند ، قبل از این که مجبور شوید میوه ها را دور بیندازید ، میتوانید همه را پوست بگیرید و رنده نمایید و یک مربای چند میوه خوش طعم با آن ها فراهم کنید.

 

مربای سیب، هویج، به

مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای 8 نفر 

 سیب  نیم کیلو
 هویج  نیم کیلو
به      نیم کیلو
 شکر 1.5 کیلو
هل 1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو  1 قاشق غذاخوری
آب 4 لیوان

 

روش آماده کردن مربا سیب هویج به

سیب ، هویج و به را درشت رندده نمایید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به زمان 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. 

شکر را بیافزایید و هم بزنید و صبر نمایید بجوشد و به قوام بیاید. 

آبلیمو ، هل را اضافه نموده و پس از 2 دقیقه شعله را خاموش نمایید. 

دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر نمایید 12 ساعت مربا استراحت نماید تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداشتن کنید. 

 

 طرز تهیه مربای سه میوه , طرز تهیه مربای هفت میوه , مربای چند میوه

مربای هویج و پرتقال

 

مربا چند میوه هویج و پرتقال

مواد لازم مربا هویج و پرتقال  

هویج فرنگی یک کیلو
 خلال پرتقال یا نارنج1 – 2 عدد 
شکر  ۱.۵ کیلوگرم
خلال پستهصد گرم
 آب ۴ تا ۶ لیوان

 

روش آماده کردن مربا هویج و پرتقال

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد نمایید.

خلال پوست پرتقال را سه بار به زمان 5 دقیقه  بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس کنید و آبش را عوض نمایید تا تلخی اش گرفته شود. خوبتر است این فرایند را از شب قبل آغاز نمایید.

 

هویج را پوست بگیرید و هب صورت خلال های باریک و بلند خرد نمایید.

شکر و آب را مخلوط نموده در قابلمه ای مناسب بریزید و هنگامی به جوش آمد دهویج را بیافزایید و بپزید. 

زمانی که مربا کمی غلیظ شد ، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را بیافزایید و بجوشانید تا قوام بیاید. 

 

مربای سیب هویج به , طرز تهیه مربا سیب هویج به , مربا چند میوه هویج و پرتقال

مربا چند میوه سیب و کشمش

 

مربا مخلوط سیب و کشمش

مواد لازم مربا سیب و کشمش  

 سیب ۲ کیلو گرم
شکر  ۲ کیلو گرم
 کشمش۱ لیوان
  لیمو ترش۲ عدد
چوب دارچین۲ عدد

 

روش آماده کردن مربا سیب و کشمش

سیب را پوست بگیرید و درشت خرد نمایید و به همراه دارچین ، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. 

آب دو عدد لیمو را بیافزایید و بجوشانید تا قوام بیاید.

پس از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداشتن کنید. 

 

مربای مخلوط چند میوه , مربای چند میوه تابستانی , طرز تهیه مربای سه میوه

مربا چند میوه سیب و هویج

 

مربا چند میوه سیب و هویج

مواد لازم مربا سیب و هویج  

 هویج ۲ کیلو
سیب نیم کیلو
 آب لیمو  یک استکان یا آب نارنج یک و نیم استکان
پوست پرتقال ، لیمو یا نارنج رنده شده ریز نصف قاشق غذاخوری

 

روش آماده کردن مربا سیب و هویج

هویج را پوست بگیرید و رنده نمایید.

سیب را پوست بگیرید و بهاندازه دلخواه خرد نمایید. 

کمی اب به قابلمه بیافزایید و روی حرارت متوسط بگذارید. 

سیب و هویج را اضافه نموده بجوشانید.

شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج بیافزایید و صبر نمایید تا مربا قوام بیاید. 

 

بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

 



منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها