دستور آماده کردن انواع مربا چند میوه
روش آماده کردن مربا چند میوه خانگی خوش طعم و مجلسی
مربا یکی از خوراکی هایی است که به آسانی در منزل میتوانید با انواع میوه ها درست نمایید و در وعده صبحانه یا عصرانه یا برای آذین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده کنید. مربای چند میوه هم با توجه به میوه هایی که در ترکیب آن استفاده می نمایید میتواند مزه های جدید و متفاوت و خوش طعم ای به سفره شما اضافه نماید.
اگر سری به یخچالتان زدید و متوجه شدید شماری از میوه ها در حال پلاسیده شدن هستند ، قبل از این که مجبور شوید میوه ها را دور بیندازید ، میتوانید همه را پوست بگیرید و رنده نمایید و یک مربای چند میوه خوش طعم با آن ها فراهم کنید.
مربای سیب، هویج، به
مواد لازم مربا سیب، هویج، به برای 8 نفر
سیب | نیم کیلو |
هویج | نیم کیلو |
به | نیم کیلو |
شکر | 1.5 کیلو |
هل | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 4 لیوان |
روش آماده کردن مربا سیب هویج به
سیب ، هویج و به را درشت رندده نمایید و با 4 لیوان آب ولرم در قابلمه ای بزرگ بریزید و به زمان 15 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
شکر را بیافزایید و هم بزنید و صبر نمایید بجوشد و به قوام بیاید.
آبلیمو ، هل را اضافه نموده و پس از 2 دقیقه شعله را خاموش نمایید.
دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر نمایید 12 ساعت مربا استراحت نماید تا میوه ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداشتن کنید.
مربای هویج و پرتقال
مربا چند میوه هویج و پرتقال
مواد لازم مربا هویج و پرتقال
هویج فرنگی | یک کیلو |
خلال پرتقال یا نارنج | 1 – 2 عدد |
شکر | ۱.۵ کیلوگرم |
خلال پسته | صد گرم |
آب | ۴ تا ۶ لیوان |
روش آماده کردن مربا هویج و پرتقال
آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد نمایید.
خلال پوست پرتقال را سه بار به زمان 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس کنید و آبش را عوض نمایید تا تلخی اش گرفته شود. خوبتر است این فرایند را از شب قبل آغاز نمایید.
هویج را پوست بگیرید و هب صورت خلال های باریک و بلند خرد نمایید.
شکر و آب را مخلوط نموده در قابلمه ای مناسب بریزید و هنگامی به جوش آمد دهویج را بیافزایید و بپزید.
زمانی که مربا کمی غلیظ شد ، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را بیافزایید و بجوشانید تا قوام بیاید.
مربا چند میوه سیب و کشمش
مربا مخلوط سیب و کشمش
مواد لازم مربا سیب و کشمش
سیب | ۲ کیلو گرم |
شکر | ۲ کیلو گرم |
کشمش | ۱ لیوان |
لیمو ترش | ۲ عدد |
چوب دارچین | ۲ عدد |
روش آماده کردن مربا سیب و کشمش
سیب را پوست بگیرید و درشت خرد نمایید و به همراه دارچین ، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.
آب دو عدد لیمو را بیافزایید و بجوشانید تا قوام بیاید.
پس از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداشتن کنید.
مربا چند میوه سیب و هویج
مربا چند میوه سیب و هویج
مواد لازم مربا سیب و هویج
هویج | ۲ کیلو |
سیب | نیم کیلو |
آب لیمو | یک استکان یا آب نارنج یک و نیم استکان |
پوست پرتقال ، لیمو یا نارنج رنده شده ریز | نصف قاشق غذاخوری |
روش آماده کردن مربا سیب و هویج
هویج را پوست بگیرید و رنده نمایید.
سیب را پوست بگیرید و بهاندازه دلخواه خرد نمایید.
کمی اب به قابلمه بیافزایید و روی حرارت متوسط بگذارید.
سیب و هویج را اضافه نموده بجوشانید.
شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج بیافزایید و صبر نمایید تا مربا قوام بیاید.
بخش تغذیه و آشپزی بیتوته
آخرین دیدگاهها