روش های آماده کردن مارمالاد هلو

[ad_1]

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 30 دقیقه   

مواد لازم جهت آماده کردن مارمالاد هلو :

 هلو۵۰۰ گرم
 شکر ۵۰۰ گرم
ژله هلو۱ قاشق غذا خوری سرپر
جوهر لیموبه میزان لازم


روش آماده کردن :
امروز با دو روش متفاوت مارمالاد هلو آشنا می شویم . تفاوتشان خیلی کم است . به ترتیب دو تاشو هم توضیح می دهم .

مارمالاد هلو شماره یک:

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

مارمالاد هلو شماره دو:

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

خب همانگونه که در عکس هم می بینید مارمالاد هلو شماره یک کاملا یک دست هست . این مدل مارمالاد هلو را قادر هستید مثل سس روی دسرها و بستنی هایتان بریزید . ضمن اینکه برای صبحانه هم می گردد استفاده نمود.

مارمالاد هلو شماره دو هلو با پوست است ! یکدست نیست و سفت تر است و تکه های خیلی کوچک هلو دارد . خب بعضی ها اینطوری زیادتر می پسندند . مصارف این مدل مارمالاد ، علاوه بر صبحانه ، قادر هست وسط شیرینی مشهدی ، یا لابه لای بعضی کیک ها و شیرینی ها استفاده شود .

 

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

_______________________________________________________________________

مارمالاد هلو شماره یک (یکدست ):

مواد لازم مارمالاد هلو ۱:

 شکر ۵۰۰ گرم
 هلو ۵۰۰ گرم
 ژله هلو یک قاشق غذا خوری سر پر
جوهر لیمو به میزان لازم


روش آماده کردن :
مقدار شکر را زیادتر نکنید. چون پوست و هسته ی هلو ها را که بگیریم وزنشان کمی پایین می آید !

ابتدا هلو ها را پوست می گیریم و قاچ می نماییم . بعد در همزن آن قدر می بایست بزنیم تا کاملا روان شود و تکه ای داخلش نداشته باشد .

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

 

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

حالا شکر را اضافه میکنیم و می گذاریم روی شعله یکنواخت و متوسط . و مدام کف روی آن را می گیریم و دور می ریزیم.

حدود یک ربع می بایست از جوشیدن آن بگذرد . بعد ژله هلو را اضافه می نماییم و بعد از ۵ دقیقه زیر آن را خاموش نموده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه می نماییم. می بایست در ظرف خودش به دمای محیط برسد و بعد داخل شیشه ای پاکیزه بریزیم.

اصولا مارمالاد ها یک شب تا صبح می بایست داخل یخچال بماند تا خوب جا بیافتد . چون داخلشان ژله دارد .

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

__________________________________________________________________

مارمالاد هلو شماره دو:

این مدل هم دقیقا مثل بالایی درست می گردد .

تفاوتش:

اولا هلو ها با پوست هستند . بعد هنگامی داخل همزن می ریزیم در حدی می زنیم که پوره نشوند . حالت تکه ای خودشان را حفظ کنند.

دوما به جای ژله هلو داخلش ژله پرتقال ریختم . چون ژله پرتقال کمی ترش تر است ، کمی به شکرش اضافه کردم .

در مورد میزان ژله بگم درسته که من گفتم یک قاشق ، ولی شما کاملا قادر هستید کمتر و بیشترش نمایید . هر چی زیادتر نمایید مارمالاد سفت تر خواهد شد و زیادتر مناسب شیرینی مشهدی و … می گردد . اگر هم اصلا ژله نریزید مارمالاد انسجام لازم را لای شیرینی ها نخواهد داشت .

فقط داخل عکس هم مشخص است … چون هلوها پوره ای نیستند ، شکر را که می ریزید می بایست هم بزنید تا حل شود . بر عکس مدل قبلی که پوره بود و شکر در جا حل می شد .

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

طرز تهیه مارمالاد هلو, طرز تهیه مربا هلو

 

منبع : paprica.ir

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها