[ad_1]
چانا ماسالا غذای وگان
روش پخت چانا ماسالا
روش آماده کردن چانا ماسالا:
مواد لازم برای چانا ماسالا :
روغن نباتی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط خرد شده | ۲ عدد |
سیر خرد شده | ۱ حبه |
گشنیز آسیاب شده | ۱ قاشق غذاخوری |
زیره آسیاب شده | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل دلمه ای آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری |
پودر زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۶ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ فنجان |
نخود پخته شده | ۲ فنجان |
زیره بو داده | ۲ قاشق چایخوری |
پودر آمچور | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | ۲ قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
آب لیموترش | نصف لیموترش |
فلفل تند خرد شده | ۱ عدد |
زنجبیل تازه رنده شده | ۲ قاشق چایخوری |
روش آماده کردن چانا ماسالا :
ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم نمایید. سپس پیاز و سیر را بیافزایید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.
حرارت را کم نمایید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را بیافزایید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را بیافزایید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن بیافزایید و هم بزنید.
زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را بیافزایید. و به زمان ۱۰ دقیقه آن را بپزید.
در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را بیافزایید، آن را هم بزنید و به زمان ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.
روش درست کردن چانا ماسالا
نکاتی برای چانا ماسالا:
• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را بیافزایید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین نمایید.
• قادر هستید این غذای خوش طعم، تند و سالم را با برنج یا نان سرو نمایید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها