روش آماده کردن چانا ماسالا

[ad_1]

 درست کردن چانا ماسالا, مواد لازم برای چانا ماسالا

چانا ماسالا غذای وگان

 

روش پخت چانا ماسالا

چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

روش آماده کردن چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده۲ عدد 
 سیر خرد شده ۱ حبه
 گشنیز آسیاب شده۱ قاشق غذاخوری 
 زیره آسیاب شده۲ قاشق چایخوری 
 فلفل دلمه ای آسیاب شدهنصف قاشق چایخوری 
 پودر زردچوبه۱ قاشق چایخوری 
 گوجه فرنگی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
آب۱ فنجان
نخود پخته شده۲ فنجان
زیره بو داده۲ قاشق چایخوری
پودر آمچور۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا۱ قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
آب لیموترشنصف لیموترش
فلفل تند خرد شده۱ عدد
زنجبیل تازه رنده شده۲ قاشق چایخوری

 

روش آماده کردن چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم نمایید. سپس پیاز و سیر را بیافزایید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.

 

حرارت را کم نمایید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را بیافزایید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را بیافزایید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن بیافزایید و هم بزنید.

 

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را بیافزایید. و به زمان ۱۰ دقیقه آن را بپزید. 

 

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را بیافزایید، آن را هم بزنید و به زمان ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.

 

طرز تهیه چانا ماسالا,طرز پخت چانا ماسالا

روش درست کردن چانا ماسالا

 

نکاتی برای چانا ماسالا:

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را بیافزایید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین نمایید.

 

 قادر هستید این غذای خوش طعم، تند و سالم را با برنج یا نان سرو نمایید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها