روش آماده کردن همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ

[ad_1]

 

نحوه درست کردن همبرگر بادمجان و قارچ, همبرگر بادمجان و قارچ

همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوش طعم گیاهی

 

همبرگر یکی از خوش طعم ترین ساندویچ های دنیا است که کالری بسیاری دارد. اما دلواپس نباشید در این نوشته به شما روش آماده کردن یک همبرگر رژیمی خوش مزه را آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای آماده کردن همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ :

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری 
 بادمجان ۱ عدد ریز شده
 نمک دریا۱ قاشق چایخوری 
 موسیر۲ و ۱/۲ فنجان 
قارچ خرد شده۲۰۰ گرم
گشنیز خرد شده۱ قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته شده۱/۲ فنجان
آرد گندم۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده۱/۴ قاشق چایخوری
هویج رنده شده۲ عدد
سس گوجه فرنگی۱ فنجان
پنیر پارمزان۱/۴ فنجان
ریحان تازه خرد شدهبه مقدار لازم

 

روش آماده کردن همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ :

درون تابه روغن زیتون را بریزید. بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.

نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند. مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود.

 

برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه نموده و با مخلوط کن، کامل میکس نمایید به طوری که چسبندگی داشته باشد.

از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ نمایید.

 

روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید.

روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.

 

منبع : seemorgh.com

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها