روش آماده کردن عصاره بلدرچین برای بیماران کرونایی

[ad_1]

 نحوه ی درست کردن عصاره بلدرچین, روش درست کردن عصاره بلدرچین

روش آماده کردن ی عصاره ی بلدرچین

 

روش آماده کردن عصاره بلدرچین

همانطور که می دانید بلدرچین از خواص بسیاری برخوردار است که قبلا برای شما گفته ایم. از خواص بی مانند بلدرچین میتوان به بالا بردن سیستم ایمنی بدن اشاره نمود. به همین علت روزهایی که به بیماری کرونا مبتلا شدید خوبتر است از بلدرچین زیاد استفاده نمایید. از این عصاره ها اشخاص سالم هم قادر هستند استفاده کنند.

روش آماده کردن عصاره ی بلدرچین:

مواد لازم برای عصاره ی بلدرچین:

 بلدرچین۵-۶ عدد 
 هویج ۱ عدد
 کرفس ۱ شاخه ی کوچک
 نمک و فلفلبه مقدار لازم 
 آبلیموبه مقدار لازم 
 تخم گشنیز کاملدر صورت تمایل چند دانه 

 

روش آماده کردن ی عصاره ی بلدرچین:

خواص گوشت بلدرچین خیلی زیاد است و یک سری اشخاص برای بیماران کرونایی از آن به صورت عصاره و داخل غذاهای بیماران استفاده می کنند. که در این نوشته روش آماده کردن ی آن را برای شما آورده ایم.

 

ابتدا داخل و بیرون بلدرچین ها را پاکیزه بشویید. سپس آن ها را با چرخ گوشت چرخ نمایید. هویج ها و پیازها را پوست بگیرید و بشویید، کرفس ها را پاکیزه بشویید.

 

سپس بلدرچین های چرخ شده را با هویج و پیاز و کرفس باز چرخ نمایید. آن ها را داخل قابلمه ای بریزید و داخل آن مقداری آب بریزید و آهسته هم بزنید که کاملا با هم مخلوط شوند. برگ بو را بیافزایید و بعد از کمی جوش زدن آب برگ بوها را خارج نمایید.

 

مواد نه خیلی شل نه زیاد سفت باشد زیرا می خواهیم خوبتر عصاره ی آن گرفته شود. آن را دائم هم بزنید که ته نگیرد. مقداری نمک و آبلیمو و فلفل به آن بیافزایید.

 

در صورت تمایل قادر هستید از تخم گشنیز هم استفاده نمایید. تا زمانی که خوب جوشید و رنگ آب آن تغییر نمود و روغن بلدرچین ها خوب خارج شد. زیر شعله را خاموش نمایید.

 

یک صافی ریز را روی در قابلمه ای دیگر قرار بدهید و از مواد داخل قابلمه داخل آن بریزید تا آب یا همان عصاره ی آن کاملا خارج شود.

 

اجاه بدهید خوب سرد شود. و آن را داخل شیشه های پاکیزه بریزید و در آن ها را محکم ببندید و در یخچال قرار بدهید. اگر بخواهید آن را به زمان زیادتری نگهداشتن نمایید. قادر هستید داخل ظروف در داری قرار بدهید و داخل یخچال نگهداشتن نمایید. برای اینکه بتوانید در زمان استفاده راحت باشید؛ آن ها را داخل قالب های یخ در دار بریزید و بعد از منجمد شدن آن ها را داخل کیسه های زیپ دار بگذارید و در فریزر نگهداشتن نمایید.

 

این عصاره ها را قادر هستید در انواع غذاهایتان استفاده نمایید.

 

نکاتی برای آماده کردن ی عصاره ی بلدرچین:

بلدرچین ها را به علت داشتن استخوان های نازک و کوچک با همان استخوان چرخ نمایید.

 این عصاره را در سوپ و غذاهای بیماران کرونایی استفاده می کنند.

 از این عصاره قادر هستید در اکثر غذاهایتان استفاده نمایید.

 

 زمانی که می خواهید هم بزنید برگ بوها را می بایست خارج نموده باشید زیرا باعث خرد شدن آن و بد مزه شدن عصاره می گردد. این برگ ها فقط برای گرفتن بوی ضخم بلدرچین ه است.

 

 در صورت تمایل قادر هستید از ۱ حبه سیر هم استفاده نمایید.

 

عصاره بلدرچین,طرز تهیه ی عصاره بلدرچین

روش آماده کردن عصاره ی بلدرچین در شیشه

 

روش آماده کردن عصاره بلدرچین در شیشه:

برای آماده کردن ی عصاره بلدرچین در شیشه، قادر هستید بعد از شستن بلدرچین ها آن ها را داخل شیشه ای قرار بدهید و در آن را ببندید. سپس شیشه را داخل قابلمه یا کتری پر از آب قرار بدهید.

 

و اجازه بدهید داخل آب جوش چندین ساعت بماند و کاملا بپزد. امکان دارد این کار حدودا ۴-۵ ساعت زمان می برد. اجازه بدهید کامل بپزد و عصاره ی آن خارج شود.

 

اگر در حین پخت آب کتری یا قابلمه تمام شد؛ به آن آب جوش بیافزایید. دقت نمایید آب سرد نریزید زیرا سبب شکستن شیشه می گردد.

 

زمانی که گوشت پخت اجازه بدهید تا شیشه خود به خود سرد شود. هرگز شیشه ی داغ را زیر آب سرد نگیرید.

 

سپس گوشت و آب آن را نمک بزنید و میل نمایید.

 

* با این روش قادر هستید پوست بلدرچین ها را جدا نمایید و یا با پوست داخل شیشه قرار بدهید.

 

 

[ad_2]

منبع : بیتوته

بیشتر بخوانید :

آخرین دیدگاه‌ها