[ad_1]
روش های آماده کردن ی سالاد آروگولا
آموزش روش آماده کردن سالاد آروگولا
آروگولا یا شابانک یک گیاه خوراکی یکساله است که بومی مناطق مدیترانه، از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) است.
آروگولا دقیقا مثل اسفناج به صورت دسته ای فروخته میشود. دسته های آروگولا در تمام سال در سوپرمارکت ها و سبزی فروشی ها موجود است. در بهار و پاییز زیادتر دیده می گردد. آروگولای وحشی نیز در بهار و پاییز در بازار کشاورزان پیدا می گردد.
برگ های سبز روشن و یکنواخت را انتخاب نمایید. برگهای زرد و پژمرده و صدمه دیده را خریداری نکنید. اگر خودتان در باغچه آروگولا می کارید، زمانی که هوا خنک است آروگولا را در آفتاب کامل بکارید. برگ های کوچک آروگولا را میتوان سه تا چهار هفته پس از جوانه زنی برداشت نمود. برای برداشت برگ های بزرگ بیش از یک ماه می بایست صبر نمایید. در این نوشته قادر هستید با خواص آروگولا آشنا شوید.
در صورت دسترس نداشتن به آروگولا قادر هستید از کاهو استفاده نمایید.
سالاد آروگولا :
طرزتهیه ی سالاد آروگولا
مواد لازم برای سالاد آروگولا :
آروگولا | ۱ بسته |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
مغز تخمه آفتابگردان | ۲-۳ قاشق |
هویج | ۱ عدد |
پنیر پارمسان | به مقدار لازم |
مواد لازم برای آماده کردن ی سس آروگولا:
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
میزان مواد سس را به سلیقه ی خود قادر هستید تغییر بدهید.
روش آماده کردن سالاد آروگولا :
قادر هستید گوجه ها و هویج ها را به شکل دلخواه برش بزنید.
مواد سس را با هم مخلوط نمایید و هم بزنید. مقداری از مواد سالاد را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و مقداری از سس را روی آن بریزید و مخلوط نمایید. و باز باقی مواد را بریزید و سس بریزید و مخلوط نمایید. با این روش مواد سالاد به آسانی با هم مخلوط می شوند و شکل و ظاهر آن تغییر نمی نماید.
روش آماده کردن سالاد آروگولا و پنیر به روشی دیگر :
روش ی درست کردن سالاد آروگولا
مواد لازم برای آماده کردن ی سالاد آروگولا و پنیر :
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه تازه آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری |
آروگولا | ۴ فنجان |
پنیر پارمزان | یک چهارم فنجان |
روش آماده کردن ی سالاد آروگولا :
در یک کاسه ای کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، عسل و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.
آروگولاها را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و پنیر پارمزان را روی آن ها بریزید و روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. سس را روی آن ها بریزید و به آرامی مخلوط نمایید.
روش آماده کردن سالاد آروگولا با دانه های کاج
• به این سالاد قادر هستید مواد دیگری هم بیافزایید.
چطور میتوان سالاد آروگولا را به روش های دیگری آماده کردن نمود؟
روش های بسیاری برای آماده کردن این سالاد ساده آروگولا متناسب با شما وجود دارد. در اینجا ۲ روش دیگر را توضیح داده ایم.:
سالاد آروگولا با سیب و پارمسان: برش های خرد شده سیب با برش های پنیر پارمزان مزه دار با پیاز قرمز خرد شده، عطر و مزه فلفل دلمه ای شیرین را بی مانند می نماید.
سالاد گوجه فرنگی، دانه های کاج و پارمزان آروگولا: دانه های کاج را بو بدهید همراه با گوجه فرنگی خرد شده و تکه های پارمزان آماده کردن شده است. این سالاد با هر غذای اصلی مدیترانه ای خیلی عالی است.
• برای اینکه سالاد شما آروگولاها زیادتر به نظر نرسند و مواد دیگر هم دیده شوند. ابتدا مواد خرد شده را داخل ظرفی بریزید و با هم ترکیب نمایید و داخل ظرف بزرگی آروگولاها را بریزید و پس از مواد روی آن بریزید.
[ad_2]
منبع : بیتوته
آخرین دیدگاهها